Kojim tretmanom svjetski poznata manekenka održava savršenu figuru?

Život profesionalnih modela iziskuje neprestanu brigu o estetici lica i tijela, održavanje besprijekorne linije i zategnutosti tijela, a s masnim naslagama, opuštenom kožom i celulitom nemoguće ih je vidjeti u javnosti.

Održavanje besprijekorne linije nije uvijek lako

Iako se većinom pozivaju na dobru genetiku, užurban životni ritam i ljubav prema mediteranskoj prehrani, u održavanju savršene figure naše poznate manekenke ipak posežu i za tretmanima oblikovanja tijela.

German fashion icon Heidi Klum in the promotional pictures and screenshots of her clip for her own brand HK Swimwear 2017 collection., Image: 312670545, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Balawa Pics

Bez obzira na uravnotežene prehrambene navike i redovitu tjelovježbu, masne naslage i celulit neće uvijek nestati baš s onih područja s kojih bismo mi željeli.

Poznata dama koja ne krije oduševljenje

Jedna od poznatih dama koje ne kriju oduševljenje tretmanima za oblikovanje tijela je i svjetski poznata zagrebačka manekenka Iris Cekuš, koja je već godinama vjerna klijentica zagrebačke Poliklinike Milojević.

Ovoj internacionalnoj modeling zvijezdi na figuri bi pozavidjela svaka žena, a ona priznaje kako su tretmani Med Contour Multipower uređajem za oblikovanje tijela postali sastavni dio njene beauty rutine za savršenu liniju.

Idealan tretman koji zaokružuje formu postignutu tjelovježbom

Iris ističe kako njen posao i životni stil zahtijevaju održavanje idealne forme koju postiže tjelovježbom, dok joj u održavanju vitke figure pomaže Med Contour Multipower, uređaj nove generacije, koji sigurno, bezbolno i nekirurški oblikuje tijelo, uklanja celulit, zateže kožu i pomlađuje lice.

Izvor fotografije: Poliklinika Milojević

Iako je majka, njeno tijelo ne odaje znakove da je ikada bila trudna, a ističe i kako joj je iznimno zadovoljstvo da upravo ona može predstaviti uređaj koji pomaže ženama diljem svijeta u transformaciji njihovih tijela i postizanju figure iz snova.

Happy Friday! #new#work#model#shooting

A post shared by IRIS CEKUS (@iriscekus) on

Sudjelovanje u inovativnoj kampanji s dozom humora bilo je užitak

Iako je iza nje već respektabilna karijera u svim većim svjetskim modnim metropolama, Iris je s posebnim užitkom postala zaštitno lice nove kampanje Poliklinike Milojević za revolucionaran uređaj Med Contour Multipower, jer se već sama uvjerila u njegovu moć transformacije tijela.

Inovativna kampanja posegnula je za jednim neobičnim sudionikom, engleskim buldogom imena Woody, koji je zahvaljujući svojoj debeljuškastoj građi i višku opuštene kože, cijeloj kampanji priskrbio dozu humora i ležernosti. Za besprijekoran izgled prekrasne manekenke pobrinuli su se i frizer Mijo Majhen, vizažistica Sanja Hrstić Kuterovac i stilistica Doris Fatur, dok je iza fotoaparata stajala talentirana Maja Kljaić.

Rezultati su vidljivi odmah, a oporavka nema

„Ovo snimanje je bilo izrazito zabavno, a drago mi je da sam mogla predstaviti uređaj koji kombinira ultrazvuk i radiofrekvenciju za nekirurško oblikovanje tijela, smanjenje masnih nakupina, uklanjanje celulita te zatezanje kože lica i tijela. Rezultati tretmana bili su odmah vidljivi i nije mi trebala priprema ni vrijeme za oporavak, što mi je važno jer ga nemam previše između čestih putovanja, a slobodno vrijeme čuvam za supruga i kćeri“, izjavila je Iris nakon snimanja.

Vlastitom idealu lako se približiti

Iako je svaki oblik tijela sam po sebi pravi oblik za uživanje na plaži, Iris je napomenula kako neinvazivnim tretmanima ističe već postignutu formu, a dr. Nikola Milojević ističe kako je lijepa Iris najbolji primjer kako se lako i bezbolno možemo približiti vlastitom idealu.

Dr. Nikola Milojević

„Neke se sitnice jednostavno ne mogu samostalno ničime ukloniti, ali zato Med Contour Multipower može bezopasno ukloniti sve što vas ne čini potpuno sretnima u pogledu izgleda“, izjavio je dr. Milojević.

Izvor naslovne fotografije: Instagram

Pročitajte još i ...