Holivudski hit tretman – prirodna alternativa plastičnim operacijama

Žene koje uvijek daju sve od sebe da bi imale besprijekornu put ljeti ponekad od te želje odustanu. Ne da im se, naime, na plus 30 nanositi puder, čak ni onu „najlakšu“ verziju. No, je li puder jedini put do savršenog tena? Poznavatelji današnjeg sofisticiranog estetskog tržišta dobro znaju da je odgovor na ovo pitanje – negativan.

Naime, razvoj beauty tehnologije ženama je omogućio da i bez make-upa imaju kožu koja blista. I ne samo to: omogućio im je da na društvenim mrežama izgledaju savršeno i bez pretjerane uporabe filtera! A tri najčešće želje žena koje su zakoračile u tridesete – zategnuta, elastična i blistava koža – ispunjavaju tretmani koji nadoknađuju gubitak kolagena i hijalurona.

CACI obožavaju Jennifer Aniston, Charlize Theron, Madonna…

Jedan od najučinkovitijih pronašli smo u zagrebačkoj oazi ljepote – centru Adora koji se nalazi u sklopu klinike Ars Salutaris. CACI je tretman koji obožavaju svjetske zvijezde poput Jennifer Aniston, Sofije Coppole, Kim Kardashian, Charlize Theron i Madonne, a latinodiva Jennifer Lopez jedna je od najvećih obožavateljica: uređaj, navodno, ima čak kod kuće.

Poznato američko TV lice, dr. Phil, tretman je nazvao „prirodnom alternativom plastičnim operacijama“, no – kako zategnuti lice bez faceliftinga? Tretman CACI bazira se na mikrostruji i učinkovito rješava probleme s tonusom kože, ublažava podočnjake, podiže  obraze i zateže vrat i podbradak utječući na više od 30 mišića lica i vrata. Već nakon prvog tretmana vidljiva su poboljšanja u tonusu kože, a mišići nastavljaju s „vježbanjem“ i kad dođete kući, naravno, bez vidljivih kontrakcija.

Dermoabrazija, lifting mišića i mirisno opuštanje

Kako izgleda beauty procedura? Koža se najprije pripremi orbitalnom dermoabrazijom, tijekom koje se uklanjaju nakupljene mrtve stanice kako bi koža „prodisala“. Nakon pripreme slijedi lifting mišića koji se izvodi po patentiranom CACI protokolu, i tijekom kojeg se obrađuju svi mišići lica i vrata.

Kraj tretmana zapravo je čisti beauty hedonizam: na lice se nanosi Hydro maska koja se sastoji od hijalurona i kolagena, tvari koje su zlatni standard kad je riječ o pomlađivanju, te ružine vodice koja pruža predivan, nježan i osvježavajući osjećaj na koži.

Blagodati LED terapije

U kombinaciji s Hydro maskom koriste se i elektro štapići i LED terapija – inovativna tehnologija svjetlosnog zračenja – kako bi se poboljšala učinkovitost maske i apsorpcija aktivnih sastojaka. Zrake koje se pritom emitiraju karakterizira mala energija i točno definirane valne duljine koje se očituju kao crvena, plava, žuta i zelena svjetlost. Svaka boja ima svoju ulogu i primjenjuje se ovisno o tipu kože koji se tretira.

Benefit ovog zračenja je što unaprjeđuje staničnu funkciju, potiče regeneraciju tkiva, regulira lučenje sebuma i vrši fotopomlađivanje bez negativnih nuspojava.

Najpopularniji CACI tretman

Koža nakon CACI tretmana izgleda izuzetno svježe, a s obzirom na to da je postupak iznimno nježan (pogodan i za najosjetljiviju kožu), iritacije i crvenilo posve izostaju. U ponudi centra Adora više je vrsta CACI tretmana pa svatko za sebe može odabrati onaj koji „targetira“ baš njegove potrebe. Najpopularniji CACI tretman je već opisani Deluxe, no iznimno je tražen i CACI Jowl Lift namijenjen zatezanju vrata i smanjenju podbratka te CACI Signature koji obrađuje mišiće lica i vrata.

Trenutno je u Adori u tijeku akcija u kojoj uz tretman Delux koji stoji 850 kuna na dar dobivate tretman Jowl Lift (koji inače stoji 300 kuna)! Na tretmane se možete naručiti odvojeno, dakle, ne morate ih obaviti u istom danu.

CACI Eye Revive obožavaju svi koji muku muče s podočnjacima, podbuhlošću i mimičkim borama oko očiju, boljkama koje itekako odgovaraju na pitanja zašto, primjerice, 35-godišnja osoba ponekad izgleda kao da joj je desetak godina više. Tretman  se izvodi “rolerima” u koje se ubrizgava serum s peptidima, a onda se nježnim pokretima masira to osjetljivo područje. Završna faza ovog tretmana užitak je za sva osjetila: maska s ekstraktom zelenog čaja i krastavca djeluje umirujuće i trenutačno osvježava kožu.

Kako postići optimalne rezultate

Za optimalne rezultate najbolje je otići na jedan do dva tretmana u razmaku od nekoliko dana ako nam je cilj glow efekt, a želimo li dugotrajne rezultate u tretiranju opuštene kože i mišića, u Adora centru predlažu šest do deset tretmana s razmakom od dva-tri dana.

Premda danas na tržištu postoje vrhunski dekorativni preparati koji će nam pomoći postići gotovo porculansku put, teškoće s tenom ipak je pametnije riješiti nego prikrivati. Cilja CACI tretmana je stimulirati pocese koji potiču proizvodnju elastina i kolagena, i tako, zapravo, prevenirati nastanak bora i opuštene kože, ali i vratiti koži tonus.

 

Pročitajte još i ...