Journalov božićni party okupio je brojna poznata lica, ali i beauty insajdere u najljepšem ambijentu u gradu

Sezona božićnih partyja već je u punom zamahu, a jedan od najiščekivanijih svakako je bio već tradicionalni božićni party portala Journal.hr.

Uvijek se traži pozivnica više

Činjenica da je održan u srijedu, nije niti najmanje smetala preko 1.000 uzvanika, koji su se do kasnih večernjih sati zabavljali u magičnom ambijentu novootvorenog zagrebačkog heritage hotela Amadria Park Capital.

Amadria Park Capital hotel

Partyji u organizaciji portala Journal.hr, nametnuli su se kao društvena događanja za koja se uvijek traži pozivnica više te su postali ekskluzivno mjesto okupljanja brojnih prijatelja brenda, suradnika i poslovnih partnera, koji se uvijek iznova rado odazovu pozivu i svojim prisustvom dodatno oplemene čarobnu, svečanu, ali istovremeno i ugodnu, prijateljsku atmosferu.

Party koji zvijezde obožavaju

Za mjesto radnje odabran je novootvoreni zagrebački heritage hotel Amadria Park Capital, koji se prigodno smjestio u samom srcu Zagreba i u svojim prostorijama nadahnutim sjajem art décoa ugostio više od 1.000 uzvanika.

Journal Xmas party i ovog je puta u velikom broju bio posjećen od strane poznatih imena hrvatske društvene scene, a božićnu zabavu u magičnom interijeru nisu propustili Jelena Veljača, Aleksandra Dojčinović, Ljupka Gojić Mikić, Tatjana Dragović, Mia Kovačić, Tatjana Jurić, Marijana Batinić, Petra Kurtela, Vanda Winter, Mara Bratoš, Judita Franković, Korana Gvozdić, Mirjana Mikulec, Viktorija Rađa, Luka Nižetić, Saša Lozar i brojni drugi.

Tea Bulić, Jelena Batić i Jelena Vrtar

Ugledni zagrebački liječnici na jednom mjestu

S obzirom na to da se ljubitelji lijepih stvari uvijek drže zajedno, ovom su svečanom druženju prisustvovali i poznati zagrebački liječnici, suradnici portala Estetica.hr i Journal.hr.

Ugodnom društvu pridružile su se cijenjena zagrebačka dermatologinja dr. Željana Bolanča te osnivačica portala Estetica.hr Tea Batinić Janjuš.

Željana Bolanča,Tea Batinić Janjuš i Iva Duduković

Na listi uzvanika našli su se i supružnici Gjurić, ugledni zagrebački liječnici, vlasnici Poliklinike Sinteza, ujedno i prijatelji Ive Radić, vlasnice portala Journal.hr.

Mislav i Jeannette Gjurić s osnivačicom portala Journal.hr Ivom Radić

Partyju je prisustvovao i dr. Mladen Duduković, renomirani plastični kirurg i kolumnist portala Estetica.hr sa suprugom Ivom Duduković, vlasnicom agencije za osmišljavanje evenata Eventastic lifestyle events.

Mladen i Iva Duduković

Svojim je prisustvom ovaj luksuzni party obilježila i omiljena estetska liječnica Splićanki – Anđela Prolić.

Anđela Prolić

Društvo uglednih estetičara ne bi bilo potpuno bez jedne od najrenomiranijih zagrebačkih dermatologinja, dr. Ivane Nole, koja je ugodnu atmosferu podijelila s još jednom poznatom liječnicom, Dinkom Pavičić Baldani.

Ivana Nola i Dinka Pavičić Baldani

Atmosfera po svačijem ukusu

Grandiozan prostor u prizemlju hotela ugostio je i glazbene zvijezde, Massima Savića i Barbaru Tucker, koji su do kasnih večernjih sati svojim hitovima zabavljali okupljeno mnoštvo.

Massimo Savić
Barbara Tucker

Osvježenje uzvanicima je pružio Beefeater gin u uvijek popularnoj kombinaciji s tonikom, Cocktom i Vitamin Well vodom.

Anica Kovač isprobala je Beefeater gin
Vitamin Well voda
Cockta se pobrinula za cjelovečernje osvježenje

Uzvanike su dočekivale hostese odjevene u haljine iz najnovije Naf Naf kolekcije, a u posebno dizajniranom kutku, imali su priliku isprobati i kupiti IQOS – inovativan uređaj koji zagrijava, a ne gori duhan te čijim se korištenjem stvara značajno manje štetnih sastojaka u usporedbi s pušenjem cigarete.

IQOS uređaj

HP je u svom kutku gostima predstavio HP Sprocket Plus Photo Printer, džepni mini pisač veličine smartphonea, a na licu mjesta im je ponudio printanje upravo uslikanih fotografija mobitelom tako da su mogli dobiti fotku kao suvenir za pamćenje.

HP Photo kutak

Ako su vam fotografije uspjele prenijeti barem djelić atmosfere s predivnog Journalovog božićnog partyja, jasno vam je zašto je riječ o jednom od najiščekivanijih društvenih događaja u metropoli.

Pročitajte još i ...