Podižu, osvježavaju i obnavljaju: Proizvodi za svaki od znakova starenja

Mark Wright attends the 2018 Film Independent Spirit Awards NON-EXCLUSIVE Mar 03, 2018. 03 Mar 2018, Image: 364962378, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency

Znakovi starenja ne događaju se preko noći, no s vremenom svi na licu primjećujemo promjene koje uzrokuje vrijeme. Sve dublje bore, gubitak volumena, umoran izgled, pad kvalitete kože, pad tonusa, naglašeni podočnjaci, stanjivanje usana… Postoji li rješenje za baš svaki od znakova starenja?

Hijaluronska kiselina za sve znakove starenja

Mlada koža glatka je i elastična zato što sadrži visok udio hijaluronske kiseline koja pomaže koži da ostane zdrava. Kako starimo, tijelo gubi mogućnost održavanja jednakog udjela hijaluronske kiseline u koži.

Opadanjem razine hijaluronske kiseline u koži, smanjuje se i mogućnost kože da zadržava vodu. Rezultat toga je suha koža koja gubi mogućnost održavanja vlažnosti.

Međutim, ta hijaluronska kiselina može se nadoknaditi tretmanom filerima kojima je moguće djelovati na niz znakova starenja: popuniti bore, revitalizirati kožu, vratiti licu volumen, ali i redefinirati crte lica, napraviti „tekući face lifting“, povećati usne ili izravnati nos. Filerima različite gustoće moguće je izvesti sve navedene tretmane i tako pomladiti i osvježiti lice.

Restylane fileri, koje koriste vrhunski liječnici diljem svijeta, a dr. Nikola Milojević smatra ih najboljima na tržištu, pružaju rješenje za lice kojem je potrebno osvježenje, pomlađivanje ili redefiniranje.

Prije i poslije

Što je moguće “popraviti” filerima?

Filerima je moguće postići čitav niz promjena na licu:

 • Popuniti bore
 • Nadoknaditi volumen
 • Pružiti licu lifting efekt
 • Ublažiti podočnjake
 • Izravnati nos
 • Povećati usne
 • Definirati liniju čeljusti
 • Obnoviti i pomladiti kožu
 • Popraviti kvalitetu kože
 • Pomladiti vrat, ruke, ušne resice i dekolte
 • Osvježiti lice

Pomladite i osvježite svoju kožu

Popunjavanjem bora, poput nazolabijalnih ili marioneta, ublažavanjem podočnjaka i djelovanjem na kvalitetu kože, lice poprima svjež i pomlađen izgled. Restylane proizvodi za pomlađivanje kože obnavljaju i ponovo uspostavljaju hidrobalans kože te poboljšavaju njezinu elastičnost i strukturu.

Restylane Fynesse je filer kojim se popunjavaju sitne bore, zaglađuje koža i poboljšava njezina tekstura, dok Restylane Skinboosteri Vital i Vital Light pomlađuju kožu, brišu sitne nepravilnosti i dubinski je hidriraju, bez dodavanja volumena.

Restylane Vital izvrstan je za tretiranje kože s ožiljcima te dehidrirane i fotooštećene kože, bilo da se radi o koži pušača ili koži koja se pretjerano izlagala suncu, dok je Restylane Vital Light manje gustoće pa je namijenjen i mlađoj koži kojoj je potrebno vratiti svježinu ili zrelijoj koži za pomlađivanje ruku, vrata, dekoltea.

Nadoknadite volumen i redefinirajte crte lica

Pojava bora nije jedini znak starenja – gubitak volumena i koštane potpore, pad tonusa i „ispijeno“, umorno lice znakovi su koji se s godinama prirodno pojavljuju na gotovo svakom licu. Bilo da se radi o znakovima starenja ili mlađoj osobi koja želi povećati usne ili definirati liniju čeljusti, brand Restylane razvio je filer za svaku od tih potreba.

Restylane Defyne filer je kojim je moguće naglasiti crte lica i definirati ih, dok se Restylane Lyft filerom pruža lifting efekt. Mekani filer koji se lako oblikuje, Restylane Kysse, savršen je za popunjavanje usana, dok se za nadoknadu volumena koristi Restylane Volyme.

Prije i poslije

Kakvi su rezultati?

Brand Restylane u svojoj paleti proizvoda nudi jedinstvene filere koji targetiraju točno određen problem. Svojom su teksturom prilagođeni cilju koji se želi postići pa je tako Restylane Kysse za usne mekan i fleksibilan filer koji pruža potpuno prirodne rezultate, dok je Restylane Volyme nešto gušći ne bi li se savršeno uklopio u regiju koju treba popuniti.

Hijaluronska kiselina potpuno je prirodan materijal koji se s vremenom prirodno razgrađuje, a trajnost rezultata tretmana hijaluronskim filerima iznosi od 6 do 9 mjeseci. Nakon nekoliko aplikacija filera očigledan je i kumulativni učinak filera zbog potaknutog stvaranja kolagena i vezivnog tkiva.

Barbara Palvin (realbarbarapalvin / 22.11.2017): "PILGRIM SS18, Image: 355966478, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Face To Face A

Osim iznimno prirodnih rezultata koje pružaju, prednost filera je i njihovo vrlo brzo izvođenje i činjenica da nakon tretmana nema potrebe za oporavkom te se odmah možete vratiti svojim uobičajenim aktivnostima.

Gdje možete napraviti tretman?

POLIKLINIKA MILOJEVIĆ https://www.milojevic.hr/ 

POLIKLINIKA DERMALIFE https://www.dermalife.hr/ 

POLIKLINIKA EDUMED http://edumed.hr/kontakt.asp 

ORDINACIJA LAZARIĆ http://www.ordinacija-dr-lazaric.hr/hr/

POLIKLINIKA CUTIS http://www.cutis-dubrovnik.hr/?file=naslovnica

POLIKLINIKA DUDUKOVIĆ http://www.dudukovic.hr/

POLIKLINIKA DERMANGIO http://dermangio.hr/ 

POLIKLINIKA MALETIĆ https://www.maletic.eu/

ORDINACIJA MANESTAR http://www.ordinacija-manestar.hr/

POLIKLINIKA KVATERNIK https://poliklinika-kvaternik.hr/

POLIKLINIKA LABAR http://www.poliklinika-labar.hr/ 

ORDINACIJA NAJEV (Split) Telefon: 021 469 077, mobitel: 091 7671 698

POLIKLINIKA VISODENT (Zagreb i Split) http://visodent.com/

POLIKLINIKA ROSSO Osijek http://www.poliklinika-rosso.hr/index.php/hr-HR/

BOLNICA ARITHERA https://www.arithera.hr/hr/ 

POLIKLINIKA LESIĆ https://www.poliklinika-lesic.hr/ 

POLIKLINIKA ŠLAJ ANIĆ (dermatolog dr. J. Meštrović Štafekov) http://www.slaj-anic.com/

I u drugim poliklinikama i ordinacijama u Hrvatskoj.

Pročitajte još i ...