Kad doajen estetske medicine u Hrvatskoj slavi, Esplanade gori!

Sinoć je u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu Poliklinika Milojević održala gala proslavu s višestrukim povodom. Naime, dr. Nikola Milojević, liječnik koji na tržište regije donosi svjetske trendove i istinski zaljubljenik u estetsku medicinu, nedavno je u sklopu novoobnovljenog Kaptol centra otvorio vrata svoje nove Poliklinike, koja profinjenim interijerom, ali i tehnološkom dostignućima konkurira naljepšim svjetskim klinikama.

Dr. Nikola Milojević

Otvorenje nove Poliklinike bio je povod, ali ne i jedini razlog sinoćnjem eventu u Esplanadi. Nakon dvije duge pandemijske godine, u društvu partnera i prijatelja, Poliklinika Milojević slavila je ljepotu, prijateljstvo, dugogodišnju tradiciju, ali i nove početke.

Tom je prilikom dr. Milojević izjavio: “Prošlo je točno pet godina otkad smo se ovako okupili, na 50. obljetnici datuma kada je moj otac započeo ‘put ljepote’ na ovim prostorima. Tim putem koračam i sam – danas slavimo 11 godina Poliklinike Milojević – 10. zbog pandemije nismo mogli proslaviti, tu je i  već gotovo 20 godina moje karijere u ‘službi ljepote’, ali i preseljenje u novi prostor koji je osvojio i neke relevantne arhitektonske nagrade, na što sam iznimno ponosan. Zahvalio bih ovom prilikom svim prijateljima i partnerima Poliklinike na podršci, ali svakako i mom timu, bez kojeg bi cijeli ovaj put bio puno teži”.

Dr. Nikola Milojević sa svojim timom

Među prijateljima i gostima bile su brojne osobe iz zagrebačkog  javnog i društvenog života – Jelena Veljača, Iva Radić, Nevena Rendeli, Antonija Blaće, Lejla i Tarik Filipović, Jelena Rozga, Zvončica Vucković i mnogi drugi.

Jelena Veljača i Vito Turšić

 

Lejla i Tarik Filipović

 

Jelena Rozga

 

Antonija Blaće

 

Zvončica Vucković

Događaj je održan uz podršku dugogodišnjih partnera Poliklinike Milojević – Humed Pharma, Proximum (Restylane), MED EST, Revelo, Interdent, Rozi Step, Orbico (La Mer), The Lab, Da Ljepoti, Jane Iredale i Nutrilife Centra.

Pročitajte još i ...