Beauty transformacija Kylie Jenner

American model and actress Kyie Jenner shows her best side for Australian band Quay Sunglasses in their 2017 collection., Image: 339596506, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Balawa Pics

Kylie Jenner pod svjetlima je reflektora od svoje devete godine. Javnost je pratila sve njezine promjene, odrastanje i sazrijevanje, a nedavno je medijima odjeknula vijest o njezinoj trudnoći. Povodom toga opet internetom kruže njezine stare fotografije koje tek podsjećaju na ono što je danas. Kylie se od svojih početaka potpuno transformirala i danas je krasi jedan od najpoželjnijih izgleda, barem po potražnji kod estetskih kirurga.

Kylie Jenner attend the BALMAIN X H&M Collection Launch at 23 Wall Street on October 20, 2015 in New York City., Image: 263424775, License: Rights-managed, Restrictions: WORLD RIGHTS - Fee Payable Upon Reproduction - For queries contact Photoshot - sales@photoshot.com London: +44 (0) 20 7421 6000 Florida: +1 239 689 1883 Berlin: +49 (0) 30 76 212 251, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Uppa entertainment

Pune usne

Iako je u početku tvrdila da su njezine pune i putene usne produkt metode isisavanja zraka i dobre šminke, nakon nekog vremena ipak je priznala da ih je povećala. Bez obzira na to što je vrlo brzo svima postalo jasno da se tajna ne krije u isisavanju zraka, taj trend počele su slijediti žene i djevojke diljem svijeta, koristeći čepove i čaše te isisavajući zrak kako bi se stvorio vakuum i kako bi im usne ostale „napuhnute“. Vrlo se brzo zaključilo da se radi o opasnoj metodi koja može oštetiti tkivo oko usana te izazvati podljeve.

kyle jenner

Nakon medijskog pritiska, Kylie je priznala da je povećala usne jer je, kako kaže, bila iskompleksirana zbog svojih tankih usana zbog kojih se osjećala kao da je nitko neće htjeti poljubiti. Svojom je korekcijom izazvala neočekivani trend u estetskoj medicini. Naime, danas se sve mlađe djevojke, želeći usne poput njezinih, odlučuju na povećanje usana filerima. O tome stručnjaci imaju različite stavove i suočavaju se, kako kažu, s moralnim dvojbama.

sweet

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Povećane grudi?

Osim očite promjene na usnama, mnogi smatraju da je operirala nos i botoxom podignula obrve. Zbog svojih oblina Kylie danas sve više nalikuje starijoj sestri Kim Kardashian. Gotovo se svakodnevno na Instagramu ispod njezinih fotografija javlja diskusija o veličini i prirodnosti njezinih grudi, bokova i stražnjice.

day at Mommy's ?

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Je li u pitanju povećanje oblina masnim tkivom odnosno implantatima, Kylie nikada nije razjasnila, no čak su se i plastični kirurzi zapitali o prirodnosti njezinih oblina. Kada je za časopis Flaunt snimila niz fotografija na temu Barbike, pojavivši se kao platinasta plavuša u sićušnom kupaćem kostimu, nagađanja o povećanju grudi postala su još učestalija. Mnogi su skrenuli pažnju na crtu koja se proteže po cijeloj dužini njenih grudi, pa su počela nagađanja kako se radi o ožiljku od operacije.

life in plastic it's fantastic ?

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Iako su dr. David Shafer i dr. Norman Rowe razjasnili da se vjerojatno ne radi o ožiljku, već o igri svjetla na fotografiji, istaknuli su da je mlada starleta, s obzirom na značajnu razliku u veličini u samo godinu dana, vjerojatno povećala grudi. Kylie nikada nije priznala nijednu estetsku korekciju osim povećavanja usana.

Pročitajte još i ...