Stigao je najbolji kućni IPL: glatka koža mjesecima bez odlaska u salon

Božić je pred vratima i vjerujemo da, upravo kao i mi, ovih nekoliko preostalih dana koristite kako biste nabavili poklone za svoje bližnje – obitelj i prijatelje. Kada razmišljamo o poklonima, ono što nas vodi jest ideja da će ih osoba kojoj su namijenjeni doista s veseljem koristiti i da će joj u život donijeti radost. Nekad su to posve simbolični darovi, nekad su pak upotrebni i korisni, dok su ponekad to sitnice koje zrcale naše dobre želje.

Ako ove godine razmišljate na praktičan način i želite da vaše drage ženske osobe vaš poklon uveseljava i nakon blagdana te da doista donese određeni pozitivni pomak u njihove živote, jedan od najboljih poklona koji im možete pripremiti jest – glatka koža. A sjajna je vijest da upravo takvim poklonom možete razveseliti i sebe.

Sigurno ste izračunale koliko sati godišnje provedete u raznim kozmetičkim salonima ili dermatološkim ordinacijama kako biste obavile različite tretmane. Dobar dio tog vremena zasigurno otpada i na uklanjanje dlačica pa bi jedna od vaših novogodišnjih rezolucija mogla biti da ćete u 2024. godini to vrijeme koristiti za nešto drugo, nešto što vas veseli i ispunjava. A glatku kožu postići ćete u udobnosti vlastitog doma.

Kod kuće kao u salonu

U tome će vam od velike pomoći biti Philips Lumea IPL serije 9900 s tehnologijom SenseIQ.  To je najbrži i najučinkovitiji Philipsov IPL uređaj na tržištu. Ima čak 450.000 bljeskova, prilagođava se vašoj koži, pruža personalizirane tretmane te brzo i bezbolno odstranjuje dlačice bez crvenila i iritacija, a vi ćete uživati u glatkoj koži bez dlačica do čak 12 mjeseci*.

SmartSkin senzor detektira ton kože i nudi najugodniju postavku svjetla za prepoznatu nijansu, dok uređaj nježno djeluje i na najosjetljivijim područjima, pri čemu se svjetlosni impulsi zaustavljaju točno tamo gdje treba – u korijenu dlake – i zaustavljaju njezin rast, a rezultat je glatka koža bez crvenila i iritacija.

Philips Lumea oblikovana je tako da savršeno pristaje svakoj ruci i jednostavna je za korištenje. Ovisno o dijelu tijela koji tretirate, koristite jedan od četiri pametna nastavka, a nakon što Lumea prepozna vašu kožu, prilagodit će se samo njoj i s lakoćom i učinkovito odstraniti dlačice.

Ovaj je uređaj razvijen je u suradnji s dermatolozima i potpuno je siguran i jednostavan za upotrebu. Zato je sve češće neizostavni dodatak u svakoj ženskoj rutini. Specijalni dodaci dizajnirani su za svaki dio tijela: za ruke i noge, lice, pazuhe i bikini zonu. Upravo zahvaljujući takvoj prilagodbi, dlačice se mogu odstraniti vrlo brzo. Bezbolno uklanjanje dlačica postalo je mnogo pristupačnije i unijelo je revoluciju u svakodnevnu njegu koja više nije rezervirana samo za kozmetičke salone.

Tehnologija SenseIQ koju Lumea IPL koristi zasniva se na pulsirajućem svjetlu visokog intenziteta koje sprječava ponovni rast dlačica do 12 mjeseci, a može se koristiti na bilo kojem dijelu tijela.

Pametni nastavci za svaku oblinu

Svako tijelo je jedinstveno pa s kožom, oblinama i konturama treba postupati na jedinstveni način. Nastavci za cijelo tijelo uređaja Philips Lumea oblikovani su tako da savršeno pristaju svakoj oblini, a programi su prilagođeni za svako područje tijela. Prozori za tretiranje osmišljeni su za maksimalno povećanje doticaja s kožom kako bi osigurali da svjetlost ne pobjegne i tako omogućili učinkovite i nježne tretmane čak i na osjetljivim područjima.

Besplatna aplikacija Philips Lumea IPL

Aplikacija Lumea IPL olakšava postizanje boljih rezultata za uživanje u 12 mjeseci* glatke kože bez dlačica. Na svakom koraku ova intuitivna aplikacija može pomoći savjetima o tehnici, a njezini personalizirani programi tretmana i prilagodljivo zakazivanje vremena upravljaju tretmanima kako bi se savršeno uklopili u svakodnevnu rutinu.

Aplikacija s ekskluzivnim SkinAI sadržajem dolazi s tri nove značajke za personaliziranu analizu i praćenje napretka tretmana koje pokreće umjetna inteligencija kako bi svaka korisnica na najbolji način iskoristila svoj novi Lumea uređaj serije 9900.

Elegantan dizajn

Osim što Philips Lumeu krasi prekrasan dizajn i jednostavna uporaba s 4 nastavka dizajnirana za svaki dio tijela, Lumea je bežični IPL uređaj kojim se mogu tretirati teško dostupna područja tijela te je praktična i za putovanja.

Upravo zbog svih ovih razloga milijuni žena u svijetu koriste Philips Lumeu koja im donosi spoj slobode, spontanosti i ljepote.

*Prosječno uklanjanje dlačica nakon 12 tretmana: 86% na potkoljenicama, 70% na bikini području, 67% na pazusima

 

Pročitajte još i ...