Inovativni tretman koji će promijeniti vaš stav o faceliftingu

Suvremena tehnologija razmazila je suvremenog korisnika u brojnim segmentima života – pa tako i u području estetske medicine i tretmana namijenjenih pomlađivanju lica i tijela. Danas su nam, naime, u borbi protiv znakova starenja na raspolaganju brojna učinkovita rješenja. Jer iako godine donose određene benefite, poput mudrosti i iskustva, većina žena ipak si bolje izgleda – s manje bora i hiperpigmentacija. A ni proširene pore, strije i opuštena koža nisu baš nešto što volimo vidjeti… Toga je itekako svjesna i dr. Jeannette Gjurić, direktorica zagrebačke Poliklinike Sinteza, koja je sve svoje znanje i iskustvo, stečeno tijekom školovanja u Švicarskoj, Austriji, Italiji te Kini, posvetila liječenju i – uljepšavanju. 

Dr. Jeannette Gjurić – direktorica i suvlasnica Poliklinike Sinteza

Svestrani Venus Versa

Estetska medicina danas uspješno ispunjava želje povezane s produljenjem mladolikosti. No, što ako se ubrajate u skupinu ljudi koji se boje operacija ili, pak, strahuju od bolnog oporavka? Za skeptike su tu aparati za oblikovanje tijela. Ipak, jesu li njihovi rezultati usporedivi s rezultatima operativnih zahvata? Ako mislite da nisu – možda i niste u pravu.

„Naša je poliklinika prva u Hrvatskoj nabavila uređaj Venus Versa, najsvestraniju platformu uz pomoć koje se izvode najtraženiji neinvazivni estetski tretmani“, otkriva dr. Jeannette Gjurić, specijalistica anesteziologije, reanimacije te intenzivne i tradicionalne kineske medicine poznata po svom inovativnom te vrlo profinjenom, minimalno invazivnom pristupu tretmanima za pomlađivanje i oblikovanje tijela. Zato joj se s punim povjerenjem u ruke prepuštaju i hrvatske celebrity dame, poklonice neinvazivnih i prirodnih metoda – poput glumica Nataše Janjić, Jelene Miholjević i Jelene Perčin.

Metodički pristup dr. Gjurić uključuje senzacionalni uređaj za pomlađivanje lica

Impresivni i brzi rezultati

„Venus Versa, taj jedinstveni multifunkcionalni uređaj, omogućuje fotopomlađivanje, njime se uspješno tretiraju akne, uklanjaju dlačice, bore i strije se ublažavaju, a koža se regenerira, postaje zategnuta i sjajna… Rezultati su zaista impresivni – i brzi“, otkriva ova omiljena zagrebačka liječnica.

„Onaj tko izvodi postupak ima mogućnost prilagoditi ga klijentu, a kontrolira i svaki dio procesa“, objašnjava dr. Jeannette Gjurić, naglašavajući da je suvremenim korisnicima bitno da im je tretman osmišljen „po mjeri“.

Prije i poslije

Tri nekirurška tretmana u jednom

A jedan od najpopularnijih tretmana koji se izvode na platformi Venus Versa je TriBella, 3u1 nekirurški tretman s brzim i dugotrajnim rezultatima u pomlađivanju kože. Adut mu je kombinacija triju moćnih nekirurških tretmana spojenih u jedan, čiji su rezultati zdravija i znatno pomlađena koža, zaglađena i sjajna – i to u minimalnom roku.

Prvi rezultati vidljivi su, naime, već nakon jednog dana. TriBella koristi tri aplikatora: jedan poboljšava tonus, drugi elastičnost, a treći teksturu kože, dakle u sinergiji osiguravaju potpunu rejuvenaciju lica. Svaki funkcionira na svom principu.

Prije i poslije (nakon dva tretmana)

Boostanje kolagena i elastina

SR Intense Pulse Light (IPL) aplikator za fotopomlađivanje koristi intenzivno pulsirajuće svjetlo koje smanjuje vidljivost kapilara i hiperpigmentacija, ublažava oštećenja uzrokovana UV zračenjem, ujednačava boju tena, rješava problem manjka ili viška pigmenta na pojedinim mjestima, ublažava akne i općenito poboljšava ton kože.

Prije i poslije (nakon jednog tretmana)

DiamondPolar aplikator ima anti-ageing „zadaću“: koristi preciznu kombinaciju energetskih pulseva koji podižu temperaturu u koži potičući cirkulaciju te proizvodnju kolagena i elastinskih vlakana. Proces je potpuno bezbolan, a njegov su rezultat ublažene fine linije i bore, čvršća i pomlađena koža te poboljšana elastičnost.

NanoFractional RF obnavlja, pak, površinu kože. Ovaj aplikator usmjerava energiju ispod gornjeg sloja epidermisa i koristi sićušne elektrode koje potiču sintezu elastina i kolagena minimalno utječući na vanjski sloj epidermisa. Time se izravnava neravna tekstura kože, smanjuju se strije i ožiljci te sužavaju proširene pore, a poboljšava se i stanje kod rosacee, kronične upalne bolesti kože.

Prije i poslije (nakon jednog tretmana)

I omiljeni holivudski dermatolog dr. Jason Emer svoje oduševljenje TriBellom podijelio je u tekstu pod naslovom „Keeping Beverly Hills beautiful“. A dok je on zadužen za američke ljepotice, Hrvatice po svoju dozu glow efekta odlaze u – Polikliniku Sinteza.  

Pročitajte još i ...