Dr. Mladen Duduković: Svi zahvati Melanije Trump

Vjerojatno ne postoji svjetski celebrity čiji se izgled trenutno više komentira od izgleda Melanije Trump, podrijetlom Slovenke i supruge američkog predsjednika.

NBC Today Trump Town Hall, 042116

Pripremajući se za ovu temu, pretražio sam internet i pronašao velik broj njezinih „before and after“ fotografija, puno članaka o tome što je možda učinila, a što možda nije, čak su i naše dnevne tiskovine spominjale navodne intervencije jednog od naših najpoznatijih estetskih kirurga, koji je ostao neodređen i profesionalan čak i u ovoj za njega win-win situaciji.

S profesionalne strane, nakon usporedbe njezine fotografije iz adolescentskih dana sa sadašnjim izgledom, definitivno sam uvjeren da nije plastično-kirurški „nevina“, kako se izjašnjavala u brojnim intervjuima, ali držim da je to njezino isključivo pravo i da nije obavezna podijeliti svoju estetsku tajnu, iako je prva dama najvažnije države na svijetu.

SNL 40th Anniversary Special - Red Carpet

Time 100 Gala - Arrivals

Gotovo sam siguran da je operirala nos koji je malo skratila i „ušiljila“ i time dobila na egzotici cijelog lica, vjerojatno se podvrgnula i gornjoj blefaroplastici s lateralnom kantopeksijom (podizanje vanjskog očnog kuta) čime je dobila mačkasti pogled.

Također, kladio bih se da je povećala grudi silikonskim implantatima i time dobila stvarno dojmljiv dekolte, još sam sigurniji u njezine tretmane botoxom jer ne vidim drugog objašnjenja za tako svjež i wrinkle-free izgled i u 47. godini. Rekao bih i da se podvrgnula mogućim lifting tretmanima lica, hijaluronskim filerima, kojima je istaknula jagodice i dodatno dobila na atraktivnosti.

Ali sve je to „možda“, „vjerojatno“ i „moguće da je“, što u suštini i nije bitno. Treba reći kako se radi o stvarno lijepoj ženi kod koje su se „potencijalne“ estetske korekcije savršeno uklopile u njezinu prirodnu ljepotu i zato s 47 godina izgleda jednostavno fenomenalno!

Pročitajte još i ...