Refresh i Relax serum? Zvuči kao nešto što nam zaista treba…

Siva jutra nisu baš prijatelji ženskog samopouzdanja, posebice ako smo se probudile podbuhle, s kožom koja zateže i tenom bez sjaja… Naravno, sto nijansi sive iza našeg prozora nije jedini uzrok našoj psihičkoj i fizičkoj „klonulosti“: razlog za nju možemo pronaći u predugom gledanju serija, nedovoljnoj količini sati provedenih u kvalitetnom snu, zurenju u ekrane, stresu, nekvalitetnoj prehrani, premalom broju trenutaka provedenih u prirodi…

A i godine su tu! Zdravo, mladoliko, blistavo i zategnuto lice puno volumena san je svake žene, no rijetke su sretnice koje se njime mogu pohvaliti nakon četrdesete. U trenu kada primijetimo da nam je koža bez sjaja i da su prvo što na licu primjećujemo – podočnjaci, počinjemo raditi na kvaliteti svog života – i okrećemo se probranim proizvodima koji nam pomažu vratiti nekadašnju čvrstoću i blistavost.

Kozmetika je, srećom, toliko napredovala da se danas u kvalitetnim anti-age proizvodima nalaze sastojci koji redovnim korištenjem zaista popunjavaju borice, zatežu gornji sloj kože i pružaju efekt blagog zatezanja. Bez problema će vašoj koži vratiti sjaj i izbrisati s lica podočnjake – i nekoliko godina…

Refresh serum

Ovaj dnevni koncentrat za osjetljivo područje oko očiju renomiranog brenda SVR smanjuje natečenost i podočnjake, zaglađuje bore te hidratizira kožu – što je preduvjet da ona bude meka i nježna te da što sporije počinje pokazivati znakove starenja.

Njegova izuzetno osvježavajuća formula sadrži visoku koncentraciju dermatoloških aktivnih sastojaka u kombinaciji s inovativnim masažnim pakiranjem. Djeluje izravno na podočnjake, natečenost, bore i borice. Sadrži 90% sastojaka prirodnog porijekla. Njegova stručna i tehnička formula sadrži dva posto biljnog kofeina i smeđu algu koji opuštaju i toniziraju područje oko očiju značajno smanjujući podočnjake i natečenost; dva posto peptida zaslužnih za lifting djelovanje – zaglađuju kožu i opuštaju crte lica.

Tu je, naravno, i zlatni standard pomlađivanja – hijaluronska kiselina srednje molekularne mase hidratizira područje oko očiju kroz osam sati i vidno zaglađuje bore i borice.

Ljubitelji inovativnih pakiranja doći će na svoje: metalna pipeta za masažu omogućuje aplikaciju proizvoda na željeno područje i masiranje s trenutnim osvježavajućim učinkom. Tom se pipetom odvoji mala količina seruma, ujutro se nanese na područje oko očiju i umasira metalnim vrhom. Proizvod je testiran pod dermatološkom i oftalmološkom kontrolom, kompatibilan je s kontaktnim lećama i ne sadržava miris. Rezultati? Nema više podočnjaka i  natečenosti, područje oko očiju je svježe i zaglađeno.

Relax serum

Noćni koncentrat za osjetljivo područje oko očiju  obnavlja, zaglađuje bore i djeluje protiv znakova umora

Njegova formula uljnog  gela sadrži visoku koncentraciju dermatoloških aktivnih sastojaka u kombinaciji s inovativnim masažnim pakiranjem. Djeluje izravno na podočnjake, natečenost, bore i borice. Njegova stručna i tehnička formula sadrži 0,3 posto GABA (aminokiselina) pa opušta crte lica te zaglađuje bore i borice, postbiotik (proizvod dobiven fermentacijom) koji vidljivo smanjuje površinu i boju podočnjaka i smanjuje natečenost te ekstrakt albicije koji obnavlja i detoksicira kožu tijekom noći te je hidratizira tijekom osam sati.

Navečer ga treba nanijeti na čistu i suhu kožu. Pipetom se uzme mala količina seruma i nanese na područje oko očiju, a zatim se umasira glatkim vrhom. I ovaj je proizvod testiran pod dermatološkom i oftalmološkom kontrolom, kompatibilan s kontaktnim lećama i ne sadrži mirise… A uvedete li u svoj život nekoliko zdravih navika, jutra bi ponovno mogla postati divna – čak i kad su siva.

Pročitajte još i ...