Dođite u Skinfinity na edukaciju

Trendovi se u kozmetici mijenjaju, no kvaliteta uvijek ostaje. Ovim se motom vodi i domaći dermokozmetički brand Skinfinity, koji je u vrlo kratkom roku osvojio srca brojnih dama, a kvalitetnim izborom sastojaka istaknuo se kao jedan od “must have” brandova u toaletnim torbicama ljubiteljica kozmetike.

Omiljena kozmetička edukatorica vraća se na scenu

Mirela Ilenić svjesna je  situacije na poljima edukacije, ali i upoznata s ostalom problematikom “do it yourself” radionica izrade kozmetike, zbog čega se odlučila vratiti na scenu. Možda ova najava zvuči odviše bombastično, ali mnogima njezin povratak u svijet kozmetičkih radionica nakon gotovo tri godine odsustva, znači puno.

Raw coconut and coconut essential oils with sea salt and herbs natural spa Ingredients for scrub and skin care isolate on white background., Image: 319051547, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy

Do kvalitetne edukacije i sadržaja nije uvijek jednostavno doći, a nakon dugogodišnjeg iskustva, Mirela je odlučila zainteresiranima ponuditi nešto sasvim drugačije.

18 godina iskustva pretočenih u edukaciju

Nakon punih 18 godina rada u svijetu kozmetike i farmaceutske industrije, Mirela Ilenić danas je voditeljica razvoja novog hrvatskog brenda kozmetike – Skinfinity. Njezin put od proizvodnje, prodaje, razvoja pa do stručnog medicinskog suradnika daje joj mogućnost educiranja u čemu se u proteklim godinama i dokazala okupivši brojnu publiku željnu znanja i kvalitetnih sirovina.

Kroz proteklih par godina posebno se posvetila razvoju inovativnih proizvoda koji su danas dostupni na tržištu pod visoko kvalitetnim i estetski definiranim imenom Skinfinity.

Novi ciklus edukacije za najveće ljubiteljice kvalitetne kozmetike

U vremenu izbivanja s edukacijske scene uočila je potrebu pokretanja novih ciklusa radionica kojima će zainteresiranima za izradu vlastite kozmetike pružiti vrhunsko znanje i stručnost potkrijepljeno iskustvom. Radionice će imati za cilj pružiti znanje ali i vrhunske sirovine, a sve to pod okriljem Skinfinityja.

Od veljače kreću dvije radionice s već provjerenim konceptom rada, a uključuju u cjelini recepte, tehnološki proces i na kraju sam proizvod. Temama će radionice uvijek biti aktualne i u skladu s interesima polaznika.

Model backstage in a beauty, makeup and hair shoot, as part of the women's ready-to-wear summer 2015 Paris women fashion week, Paris, France Mugler/PIXEL-FORMULA_438/Credit:PIXELFORMULA/SIPA/1410302124, Image: 233803472, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Sipa Press

Konačno naučite kako nastaju vaši omiljeni proizvodi

Radionice u veljači bavit će se problemima suhe kože. Prva radionica će biti pokaznog tipa s maksimalnim brojem od 30 polaznika te će uključivat će 4 recepture unutar predavanja,  ali i prikaz procesa od prve do zadnje faze nastajanja kozmetičkog proizvoda.

Druga radionica je tzv. radna i kao takva uključivat će maksimalno 10 polaznika. Njih će na radnim jedinicama čekati sav pribor i sirovine za rad, a uz pripomoć Mirele Ilenić proći će čim samostalnije cijeli proces izrade kozmetičkih proizvoda koje potom nose doma za vlastitu upotrebu.

Luxurious cosmetic background. Cream in jar with blossom isolated on white background. Feminine skin care concept., Image: 191027000, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Martina Kováčová - com.ilustracni

Edukacijske radionice nemaju ograničenja u godinama niti su podijeljene na muškarce ili žene. Uostalom, niti potreba za zdravom i lijepom kožom ne poznaje granice.

Stručnjak u prenošenju znanja

Mirela Ilenić koja je danas direktorica inovativnog hrvatskog brenda kozmetike Skinfinity stručnjak je s vještinama prenošenja znanja o čemu svjedoči i tim suradnika koji okuplja oko sebe. Stoga ne treba čuditi da je interes za radionicama i prije službenih najava bio izuzetan. Suha koža je aktualan problem s kojim se susrećemo u (post)zimskom periodu stoga će svima koji se odluče na radionice sadržaj itekako biti koristan.

Za sve koji ne mogu doći izraditi vlastite kozmetičke proizvode na radionicama tu je jedinstveni boutique prostor Skinfinityja na adresi Tkalčićeva 80 gdje možete kupiti proizvode istoimenog brenda, a za suhu kožu posebno se preporučuje maslac za tijelo.

 

Sve informacije i prijave na radionice možete dobiti na broj telefona 01/5628-126 i(li) putem mail adrese boutique@skinfinity.hr

Pročitajte još i ...