Stigao je novi mirisni užitak Black Opium inspiriran opojnim koktelom

YSL Beauty 2014. je svojim mirisom Black Opium Eau de Parfum obnovio značenje pojma mirisne neodoljivosti nakon što je prvi put uklopio cvjetnu notu i notu kave u ženski YSL miris. Za sve pobornice YSL-a koje se ne libe biti drukčije, bila je to ljubav na prvi pogled. Danas, YSL Beauty preobražava svoju mirisnu ikonu.

Miris Black Opium Eau De Parfum Illicit Green diže se na novu razinu, poprimajući skandaloznu neonski zelenu boju. Prepoznatljive cvjetne note i note kave mirisa Black Opium pojačane su svježim i odvažnim spojem nota jarko zelene mandarine te svježeg lista smokve i njezina kremastog ploda.

Illicit Green nastao je suradnjom dviju inspirativnih i darovitih žena. Glavna parfumerka Nathalie Lorson (IFF), jedna od četiriju parfumera koji su stvorili izvorni Eau de Parfum, sjajna je dizajnerica mirisa koja smatra da “parfem jest užitak”. Nova kreativna snaga koja se pojavljuje je Margot Lecarpentier, vlasnica koktel-bara Combat Belleville i dobitnica pariške nagrade Cocktails Spirits za najutjecajnijeg ugostitelja i najutjecajniji bar 2019. godine.

“Bilo je vrlo odvažno, drukčije i inovativno omogućiti nam da surađujemo pri stvaranju ovog mirisa”, kaže Nathalie Lorson i nastavlja kako je mirisu Black Opium dala novi Illicit Green obrat koji ugađa svim osjetilima – od živahne neonski zelene boje do senzualnih tekstura koje prožimaju njegove mirisne note. 

“Upoznavanje s Nathalie bilo je vrlo prirodno te nas je iznenadilo koliko su naša zanimanja bliska”, dodaje Margot Lecarpentier, otkrivajući kako je, polazeći od iste inspiracije kao Nathalie stvorila bezalkoholni koktel Illicit Green koji prenosi uzbuđenje u noći ispunjenoj mirisom Black Opium.

Koja je tajna formula novog mirisa inspiriranog bezalkoholnim koktelom? U posudi za koktele pomiješajte prepoznatljive note mirisa Black Opium: okrepljujuću šalicu svježe skuhane kave, raskošan dašak senzualnog super-ekstrakta jasmina iz Indijei dekadentnu dozu očaravajućeg ekstrakta premium bourbon-vanilije s Madagaskara… Dobro pomiješajte, a zatim dodajte dašak svježe energije biljnih nota mirisa mirisa Illicit Green: super-esenciju zelene mandarine iz Italije, delikatno osvježavajući smokvin list i bogate note smokve koja otvara apetit. 

I stigao je novi užitak. Poziv na cjelovečernju zabavu pod blještavim neonskim svjetlima. Odvažan. Eksperimentalan. I toliko poželjan da bi trebao biti zabranjen…

Neonski zelena boja poput nepredvidljive i uzbudljive aure ističe glamurozne crne šljokice koje krase bočicu. Ona zrači uz ljepotu Zoë Kravitz, koja je od 2018. godine zaštitno lice mirisa Black Opium. U novoj kampanji za Illicit Green ona nas vodi u zabavan svijet uzbudljivog mirisa koji nalikuje na savršen bezalkoholni koktel…

Pročitajte još i ...