Top balzami za usne: Zašto biste birali između ljepote i njege kada možete imati oboje?

Važnost osmijeha u ljudskoj komunikaciji odavno je poznata; riječ je o vanjskoj manifestaciji brojnih pozitivnih osobina i emocija kao što su veselje, sreća i ljubaznost. Već od najranije dobi služi kao izraz naklonosti i potiče na interakciju; osmijeh uvijek najavljuje dobre vijesti. No osmijeh ima i važnu ulogu u isticanju ženske ljepote i ženstvenosti, osmijehom se na brz i učinkovit način postiže chic i blistav izgled i oslobađa šarm svake žene. S obzirom da su nam za lijep osmijeh vrlo važne lijepe i njegovane usne nije čudno da jedna od tri Europljanke koristi ruž za usne u boji svaki dan.

Ruževi su na mnogim usnama i mnogim torbicama, podižu samopouzdanje i kako je rekla velika Gabrielle Coco Chanel „glavno su žensko oružje zavođenja“. Uloga ruža je privući poglede te uljepšati usne i osmijeh čineći to u harmoniji s ostatkom make-upa. Vodeći se svim navedenim, kao i činjenicom da 80 posto žena želi make-up koji će im pružiti prirodan izgled, stručnjaci Dermatoloških laboratorija Avène prionuli su na stvaranje savršenog dodatka svojoj liniji medicinskog make-upa, ali i torbica i nesesera žena diljem svijeta: rezultat su Couvrance balzami za uljepšavanje usana.

Dermokozmetički brend Eau Thermale Avène ovim novitetom omogućuje ženama da otkriju svoju prirodnu ljepotu bez kompromisa po pitanju njege kože, čime zauvijek prestaje biranje između lijepe i njegovane kože.  Uostalom multitasking je oduvijek bio ženska disciplina, pa je red da i proizvodi prvenstveno namijenjeni ženama suvereno rješavaju brojne izazove.

Najbolje od oba svijeta

To načelo je duboko ukorijenjeno u identitet Eau Thermale Avène Couvrance linije koja uspješno spaja make-up i njegu kože, a Couvrance balzami za uljepšavanje usana ga posebno uspješno utjelovljuju. Proizvod koji daje završni dodir make-upu i uljepšava osmijeh, ali ujedno njeguje i hrani usne.

Proizvod koji je zavodljiv poput cipela s vrtoglavo visokom potpeticama, ali udoban poput para omiljenih traperica. Proizvod koji neće opterećivati i iritirati kožu, već baš naprotiv koji će povećavati ugodu sa svakim novim korištenjem. Da su stručnjaci Dermatoloških laboratorija Avène s Couvrance novitetom uspjeli u svojim nastojanjima pokazuju i klinička ispitivanja: 93 žene nakon deset dana korištenje vrlo visokim postocima potvrđuju nježnu zaštitu (94%) te udobnost (98 posto), dok 92 posto žena ističe poboljšanu hidraciju usana.

Za svaku potrebu, osobnost i prigodu

Couvrance blazami za uljepšavanje usana dolaze u tri ženstvene i bezvremenske nijanse baš svaku potrebu, osobnost i prigodu. Za situacije u kojima je potrebna dodatna doza elegancije tu je Velvet pink nijansa, Tender nude pružit će diskretniji učinak, dok će nijansa Bright red svakako dodatno naglasiti odvažnost.

Couvrance balzame odlikuje  bogata, glatka tekstura koja pruža veliko zadovoljstvo korištenja, a visoko podnošljiva formula je pogodna za korištenje svake, pa i najosjetljivije kože. Balzami ne sadrže miris, sadrže SPF 20, a otporni su na vodu i znoj te se ne prenose na odjeću.

 

Pročitajte još i ...