Savršene ljetne alternative make upu

Rastopiti se od sreće… To je upravo ono što priželjkujemo i vama i sebi ovo ljeto! Rastopljena čokolada uz sladoled od vanilije? Može! Make up koji se cijedi niz obraze? Nikada! Naprosto, ljeto i šminka nikada nisu bili u dobrim odnosima.  Jer, vrućine i vlaga čine svoje. Nije stoga čudno da većina žena ljeti smanjuje upotrebu teškog make upa jer im on jednostavno nije ugodan. 

I njega i make up i zaštita

Istraživanja je pokazalo i kako su žene sve zainteresiranije za proizvode koji kombiniraju njegu kože i lagano prekrivanje. Tako je skin tint jedan od najtraženijih proizvoda u ljetnim mjesecima? Ovaj lagani tonirani proizvod osigurava prozračno prekrivanje, omogućavajući koži da diše i izgleda prirodno sjajno.

A što je s zaštitom od sunca? Dermatolozi savjetuju korištenje toniranih SPF krema koje ne samo da štite kožu od štetnih UV zraka, već i ujednačavaju ten, dajući mu prirodan i zdrav izgled. Također, proizvodi za glow efekt na licu, poput laganih highlightera, pomoći će u kreiranju onog željenog “sun-kissed” izgleda.

Skin tint: lagan i prozračan

Skin tint je savršen za one koji žele postići ujednačen ten bez osjećaja težine na licu. Ovaj proizvod kombinira hidrataciju i lagano prekrivanje, pružajući koži prirodan sjaj. Idealan je za svakodnevnu upotrebu, posebno tijekom vrućih ljetnih dana.

FOR EDITORIAL USE ONLY. Paul Poiret Backstage Paris Ready to Wear. Autumn/Winter 2018. ADDITIONAL IMAGES AVAILABLE ON REQUEST., Image: 368791867, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Camerapress

jane iredale Dream Tint Tinted Moisturizer

Lagana tonirana krema se upija brzo, hidratizira kožu, sprječava gubitak vode, umiruje upale i poboljšava elastičnost kože. Zahvaljujući soft-focus efektu, ova će tonirana krema minimalizirati bore i smanjiti vidljivost proširenih pora. Sadrži jedinstveni ekstrakt algi koji hidratizira i zaglađuje kožu, a dostupna je u više nijansi, uključujući ljubičastu i boju breskve koje služe kao posvjetljivači.

Ovaj će proizvod izvrsno odgovarati zreloj koži jer na koži ostavlja vrlo lagan osjećaj, daje joj potrebnu vlagu, kako bi bore i sitne linije bile manje vidljive, a koža se doimala punijom. Koristiti se može kao tonirana hidratantna krema, kao zaštita od sunca, ili kao izvrsna podloga za mineralne pudere u prahu, a formula sadrži i titanijev dioksid koji pruža SPF 15 UVA zaštitu.

Tonirana SPF krema: dvostruka zaštita

Tonirana SPF krema nudi zaštitu od sunca i ujednačavanje tena u jednom proizvodu. Ove kreme su lagane i nemasne, savršene za ljetne uvjete. Uz njihovu pomoć, koža će biti zaštićena od štetnih UV zraka, a vi ćete izgledati svježe i zdravo.

La Roche-Posay Anthelios Tonirani fluid SPF 50+

Anthelios UVMUNE 400 Tonirani fluid SPF 50+ ima laganu formulu koja osigurava prirodan izgled s toniranim završnim učinkom. Ovaj inovativni proizvod štiti kožu od vrlo širokog spektra UVA i UVB zračenja te sprječava nastanak oštećenja uzrokovanih infracrvenim-A zračenjem i onečišćenjem.

Izuzetno je otporan na vodu, znoj i pijesak, što ga čini idealnim za sve vrste ljetnih aktivnosti. Formuliran je tako da ne nadražuje oči, što ga čini pogodnim za svakodnevnu upotrebu. Njegova lagana i neljepljiva tekstura osigurava udobnost i svježinu bez masnog osjećaja na koži, omogućujući dugotrajnu zaštitu i ugodan osjećaj tijekom cijelog dana.

Glow efekt: neka bude sjaj

Proizvodi za glow efekt, poput highlightera i seruma s reflektirajućim česticama, daju koži onaj dodatni sjaj. Nanesite ih na jagodice, nos i ispod obrva kako biste postigli suptilan, ali efektan sjaj. Ovi proizvodi savršeni su za one koji žele postići izgled “sunčeva poljupca” bez upotrebe teških slojeva makeupa. 

La Piel Aphrodite Highlighter Oil

Aphrodite je jedna od 4 nijanse multinamjenskih uljnih highlightera brenda La Piel koji daju sjaj kombinacijom prirodnih ulja jojobe, badema, ricinusa i soje te pigmenata. Osim što je multinamjenski, njeguje kožu prirodnom formulacijom. 

Može se koristiti kao highlighter ili sjenilo za oči i upravo je ono što želimo ovoga ljeta. Daje sjaj, osvježava izgled, definira visoke točke lica i njeguje kožu. Može li bolje? Može ako ako se u maloj količini umiješa u dnevnu, bb ili cc kremu ili čak puder cijelo lice će dobiti onaj žuđeni “stakleni” sjaj.

Pročitajte još i ...