35. rođendan vrhunskog branda za njegu kože

Reviderm zastupnik za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Sloveniju, Kris Derma, ove godine doista ima razloga za slavlje. U novom prostoru, na adresi Srebrnjak 27a, proslavljen je 35. rođendan ovog renomiranog dermokozmetičkog branda i nova sinergija znanja, edukacije i ekspertize.

U opuštenom ambijentu i ugodnoj atmosferi novog prostora, uz nasmijana lica i brojne goste iz svijeta medija, javnog života, te vjerne partnere, upriličen je idealan scenarij za obilježavanje 35. rođendana Reviderm, predstavljanje nove linije Reviderm proizvoda – Pro Micorbiome seruma, karakterističnih jer aktivno djeluju na bakterijsku mikroklimu kože.

“Nekako se sve poklopilo, i 35. rođendan Reviderm i useljavanje u novi prostor na kojem nam je apsolutno u fokusu edukacija i novi, fantastični pro microbiome serumi i prezentacija novog, moćnog MD Pro Lift uređaja za neinvazivne tretmane lica.” – podijelila je s nama svoje uzbuđenje Kristina Ukalović, vlasnica Kris Derme i Adrianus učilišta.

Entuzijazam kojim zrači teško je ne primijetiti, a kaže da za njega ima itekako razloga: “Sada napokon na jednom mjestu djeluju Kris Derma i Adrianus učilište i to me čini iznimno ponosnom. San o Kući znanja i ljepote više nije san, a samim time naše usluge i poslovanje dobivaju novu dimenziju”.

Adrianus učilište djeluje već više od 13 godina. Radi se o prepoznatoj ustanovi za obrazovanje s fokusom na brigu o zdravlju i ljepoti, koja su posljednjih godina vrlo tražena, a njihove branše i industrije u kontinuiranoj ekspanziji.

Ovo druženje vlasnica Kris Derme, Kristina Ukalović, iskoristila je i kako bi svojim partnerima predstavila novi MD Pro Lift uređaj, jedinstven na području Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine, koji će pristup neinvazivnim tretmanima za pomlađivanje kože dovesti na potpuno novu razinu. Koristi se unutar tretmana, u sinergiji s drugim uređajima, poput mikrodermoabrazije. MD Pro Lift uređaj djeluje na principu dvije tehnologije – mikro struja i hladni laser koji rade u sinergiji.

“Iznimno sam ponosna na činjenicu što smo snagu i kvalitetu ovog uređaja dodatno potvrdili, ali usudila bih se reći i unaprijedili, testirajući njegove performanse i dobivene rezultate uz korištenje Reviderm proizvoda. Ali priznajem da nisam iznenađena jer kada ovako kvalitetan i moćan uređaj i tretmane koje njime možemo odraditi nadogradimo s certificiranim kozmetološkim proizvodima iz Reviderm laboratorija, rezultati ne mogu izostati.”

Reviderm laboratorij poznat je i priznat upravo zbog svojih kontinuiranih inovacija i unapređivanja Reviderm proizvoda za njegu kože. U Kris Dermi ističu kako je Reviderm laboratorij poseban upravo iz razloga jer prati i predviđa trendove u problematikama kože.

Nova linija pro microbiome seruma na tržište izlazi kao apsolutna inovacija. Naime, na našoj koži živi preko 100 bilijuna mikrobnih stanica, koje kada su raznolike i u simbiozi čine našu kožu zdravom. U trenutku kada se njihova ravnoteža poremeti i neke od bakterija prevladaju, nastupaju bolesti i oštećenja kože.

Pro microbiome serumi pomažu nam održati bakterije pod kontrolom ili ih vratiti u ravnotežu. Serumi su prilagođeni problematikama i vrstama kože, iz tog je razloga REVIDERM laboratorij razvio tri varijante, za suhu, masnu i zrelu kožu.

“Kada pričamo o njezi kože lica, nikada zapravo ne razmišljamo o bakterijama koje se na njoj nalaze i koju štetu može prouzročiti i najmanja neravnoteža u tom mikrokozmosu. Zato sam jako uzbuđena zbog ovih seruma jer razlika koju njihovo korištenje može napraviti na našoj koži je nevjerojatna.” – rekla nam je Kristina Ukalović.

Kris Derma zastupnik je Reviderm za hrvatsko, bosanskohercegovačko i slovensko tržište više od 10 godina te je njihov True Care pristup prepoznalo više od 50 beauty centara, klinika, poliklinika, kozmetičkih salona i studia koji u svom radu svakodnevno koriste isključivo REVIDERM proizvode. Prepoznatljivost na tržištu Kris Derma ostvaruje i uz Reviderm Akademiju koju je u 10 godina prošlo više od 4000 kozmetologa i stručnjaka iz cijele regije.

“Posvećenost, iskustvo, kvaliteta proizvoda, aparata, edukacije i pristupa provjeren su recept. Mi u Kris Dermi ne znamo i ne želimo drugačije!” – zaključila je Kristina Ukalović.

Pročitajte još i ...