Rezultat najnaprednijih istraživanja – serum koji aktivira protein mladosti

Iako se na tržištu svakodnevno pojavljuju novi brendovi, postoje i ona imena koja su na skincare sceni poznata već desetljećima – sasvim opravdano.

Jedan od njih je i Biodroga, svjetski renomirani brend zastupljen u beauty oazama diljem svijeta, čiji je glavni cilj stvaranje visokotehnoloških, inovativnih rješenja za njegu, pomlađivanje i ljepotu kože lica i tijela.

Vrhunska tehnologija bazirana na istraživanjima

Srce ovog, danas već kultnog brenda nalazi se u Baden-Badenu, svjetski poznatoj destinaciji koju je proslavilo prirodno bogatstvo ljekovitom vodom – kombinirajući tradiciju prirodnih sastojaka dugu tisućama godina i najnaprednija tehnološka dostignuća, Biodroga je uspjela ono o čemu svaki proizvođači kozmetike sanja – kreirati proizvode čija je učinkovitost znanstveno potvrđena.

Osnivač tvrtke još je 40-ih godina prošlog stoljeća razvio jednu od prvih kompletnih serija njege kože u svijetu koja je nudila različit pristup svim tipovima kože. Neprestanim ulaganjima u istraživanje, razvoj i tehnološki napredak, laboratoriji Biodroge posvetili su se istraživanju i dobivanju botaničkih aktivnih sastojaka, kojima i danas duguju ime.

Kvaliteta po njemačkim kriterijima

Pri kreiranju svakog proizvoda, ovaj se brend vodi najnovijim trendovima iz područja dermatologije, medicine i kozmetologije. Kombinirajući najsofisticiranije sastojke s vrlo učinkovitim visokotehnološkim komponentama, Biodroga je kvalitetu proizvodnje podigla na sasvim novu razinu.

U vlastitim laboratorijima u Baden-Badenu danas proizvode brojen linije proizvoda – od onih specijaliziranih za čišćenje, preko premium formula pa sve do najnaprednijih anti-age preparata.

G-beauty u svom najboljem izdanju

Sve se ove karakteristike brenda uklapaju se u danas već dobro poznat G-beauty koncept, čija su glavna odlika probrani, visokokvalitetni i prirodni sastojci po recepturi njemačkih znanstvenika. Minimalistički, čisti, ali vrlo učinkoviti sastavi svaki proizvod čine iznimno sigurnim i prilagođenim čak i osjetljivoj koži.

Istim se principom vodi i Biodroga, čiji znanstvenici i dermatolozi ispituju sve sirovine, a redovno obavljaju i testiranja vezana za toleranciju kože za svaku liniju proizvoda koja iz njihovog laboratorija izađe.

Zbog sve većih zahtjeva tržišta i potreba za vrhunskom kozmetikom, ovaj je brend lansirao novu, revolucionarnu MD BIODROGA liniju, specijaliziranu za rješavanje specifičnih  kožnih problema. Čitava se linija bazira na pažljivo odabranim aktivnim sastojcima kao što su peptidi, DMC Complex, Bio Ecolia i EGF (epidermalni faktor rasta), koji koži osiguravaju maksimalnu njegu i učinkovite rezultate – a kao dodatna prednost ističe se i činjenica da je riječ o proizvodima maksimalno kompatibilnima s kožom, koji ne sadrže parabene, mineralna ulja, PEG i emulgatore.

Protein mladosti – revolucionarno otkriće za mladolikost

Izuzetna posvećenost kvaliteti sastojaka vidjeti se može u svakom koraku proizvodnje, pa osim testiranja učinkovitosti proizvoda neovisnim studijama, brend se pobrinuo i za neovisne analize svakog sastojka na portalu www.cosmeticanalysis.com.

Inovativne i revolucionarne linije proizvoda s naglaskom na rješavanje specifičnih kožnih stanja i potreba već su godinama sinonim za kvalitetu, a kao posebno tehnološko i dermatološko otkriće Biodroga ističe EGF/R Cell Booster Anti-age liniju za njegu, koja sadrži faktor rasta identičan simulaciju ljudskog faktora rasta.

September 7, 2017 - New York, USA - Brock Collection. MODEL ON BEAUTY BACKSTAGE, WOMAN WOMEN, NEW YORK FASHION WEEK 2018 READY TO WEAR, COLLECTION, PRET A PORTER, SPRING SUMMER FRUEHLING SOMMER .NYSS18, Image: 348809363, License: Rights-managed, Restrictions: * Austria Rights Out *, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - Archives

Djelujući kao nositelj informacije koja stimulira formiranje novih stanica kože i poboljšava proizvodnju kolagena i elastina, faktor rasta koži vraća volumen i elastičnost, a posebno osmišljena tekstura proizvoda u ovoj liniji osigurava optimalni prijenos sastojaka u stanice kože.

Snaga brenda leži u edukaciji

Biomimetički peptidi u ovom nevjerojatnom serumu oponašaju djelovanje peptida koji se prirodno nalaze u stanicama kože – dr. Jakov Jurčević na edukaciji održanoj povodom predstavljanja linije ovaj je koncept nazvao biomimikrijom. Oponašajući prirodni proces stanica, peptidni kompleks – epidermalni faktor rasta – uspijeva proći kroz membranu stanica i snažno djelovati na starenje na staničnoj razini.

dr. Jakov Jurčević

S obzirom na to da je riječ o brendu u čijim se temeljima nalazi posvećenost edukaciji, istraživanjima i tehnologiji, u Zagrebu je organizirana cjelodnevna edukacija o profesionalnoj primjeni proizvoda Biodroge. Dr. Jakov Jurčević govorio je o procesima starenja kože i epigenetici, dok su postupak profesionalnih tretmana objasnile licencirane edukatorice Ivana Troha i Maren Besuch.

Pročitajte još i ...