Armani Beauty okupio poznate dame iz regije na filmskom festivalu u Veneciji

Armani Beauty, službeni beauty sponzor 80. Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji, ugostio je poznate dame iz regije.

Među brojnim poznatim licima na festivalu, kao gošće brenda Armani beauty prisustvovale su i radijska i televizijska voditeljica i novinarka Tatjana Jurić, poslovna žena Izabel Kovačić, glumica Milena Radulović,
novinarka i televizijska voditeljica Dragana Kosjerina, pjevačica Džejla Ramović te model Aleksandra Bogdanska.

Tatjana Jurić

 

Izabel Kovačić

Druga večer festivala protekla je u premijeri filma „Ferrari“, redatelja Michaela Manna koji će u naša kina stići u prosincu.
Na premijeri su mu se pridružili Adam Driver koji tumači Enza Ferraria i Patrick Dempsey kojemu je pripala uloga Piera Taruffia. Nakon premijere filma gosti su nastavili druženje u intimnoj atmosferi uz večeru u hotelu Belmond Cipriani.

Armani Beauty već šestu godinu zaredom pruža usluge službenog šminkanja gostiju festivala, među kojima su i poznati koji  šetaju crvenim tepihom. Od 2018. godine tim s više od 60 profesionalnih vizažista pružao je usluge šminkanja za više od 5000 uzvanika na festivalu. Ove godine LUMINOUS SILK FOUNDATION i LIP POWER MATTE bit će u središtu pozornosti, na i izvan crvenog tepiha. Poznato je da je LUMINOUS SILK FOUNDATION jedan od prvih izraza Armanijeve filozofije ljepote te jedna od najbolje čuvanih tajni vizažista. LIP POWER MATTE novi je Armani beauty dugotrajni, ali istodobno ugodan i njegujući mat ruž za usne, čije nijanse stvaraju dodatni intenzitet boje.

 

Pročitajte još i ...