Blagdanska čarolija iz Dermalogice

Dodir, stisak, zagrljaj… Ne zahtijevaju mnogo od onih koji ih pružaju, a znače svemir onima koji ih primaju. Posebno smo na te izvore utjehe i podrške, veselja i ljubavi osjetljivi u vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana kad želimo zagrliti ljude koje volimo i kad želimo isto osjetiti od njih. Svjesni su toga i u brendu Dermalogica koji u ovo prosinačko vrijeme blagdanskom limitiranom edicijom svojih ikoničkih proizvoda slave ruke. I dodir.

Dermalogica terapeuti još su od 1986. godine svjesni snage dodira – jer znaju da poput čarobnog eliksira djeluje na ljepotu i zdravlje kože. Posebnu vjeru u moć dodira ima osnivačica brenda Jane Wurwand koja terapeutima Dermalogice nesebično pomaže pružajući im podršku stručnim usavršavanjima u lokalnim zajednicama diljem svijeta. Do danas je ovaj američki dermokozmetički brend obučio više od 100.000 terapeuta u više od 80 zemalja.

Svijest o tome koliko su nam ruke važne Dermalogica ove godine širi i na svoje vjerne klijentice. Za tu su prigodu ostvarili suradnju s maštovitom umjetnicom Julie Wilkinson iz švedskog studija Makerie koja od papira izrađuje nevjerojatne trodimenzionalne kreacije, kao stvorene za čarobno božićno i novogodišnje doba godine.

Ova ‘umjetnica papira’ svojim je osebujnim minijaturama ukrasila blagdanske poklon-pakete iz Dermalogice utkavši u njih ljubav, predanost i vještinu – sve ono što ćete osjetiti i u svakom proizvodu i tretmanu ovog vrhunskog brenda.

Slavlje dodira i kreativnosti

Prigodna kolekcija obuhvaća pet kompleta i tri limitirana izdanja pojedinačnih proizvoda u jedinstveno dizajniranim pakiranjima ukrašenima Julieinom umjetnošću. U potrazi za inspiracijom okrenula se prirodi pa su limitirane edicije uljepšane cvjetovima dalije, lotosa, karambolom (star fruit) i zvijezdom. Za svoje kreacije Julie koristi poseban papir koji će svi kupci pronaći unutar Dermalogica setova proizvoda u punoj veličini, zajedno s uputama kako se okušati u umjetnosti koju možete stvoriti u svom domu vlastitim rukama.

Neka zadovoljstvo koje osjeća vaša koža zahvaljujući Dermalogica proizvodima osjete i vaše ruke u ovom divnom i kreativnom blagdanskom izazovu.

Pročitajte još i ...