Čarobno putovanje mirisne kapljice Issey Miyake se nastavlja uz Eau de Parfum Essentielle

Novi A Drop d’Issey Eau de Parfum Essentielle dio je kolekcije A Drop d’Issey, koja slavi prirodu i njezinu skrivenu ljepotu. Kolekcija je započela s A Drop d’Issey, koji rekreira miris jorgovana, poznatog kao tihi cvijet. Uz ovaj čarobni miris, dizajner Todd Bracher osmislio je novi horizontalni oblik bočice, inspiriran siluetom nestajuće kapljice.

Senzorno putovanje kišne kapi

Zatim je došao A Drop d’Issey Eau de Parfum Fraîche, uradak Ane Ayo, koji evocira senzorno putovanje kišne kapi u proljeće. Padajući s neba, teče kroz travu, odbijajući se od latica, igrajući se skrivača u šumi… Zadržavajući svoj okrugli oblik, bočica zrači azurno plavom bojom neba koja prelazi u živahnu zelenu trave koja se njiše na vjetru.

A Drop d’Issey Eau de Parfum Essentielle, ponovno iz radionice poznate nam parfumerke Ane Ayo, upotpunjuje tu kolekciju mirisom inspiriranim kapljicom vode koja isparava sa sunčevim zrakama što prolaze kroz drveće. Bočica ovaj put poprima predivnu svijetlo zelenu boju koja postupno blijedi.

Jorgovan, magnolija, mošus…

Dobrodošlicu će vam poželjeti zeleni tonovi čiji miris podsjeća na svježinu mladoga lišća. Zatim će pažnju doslovce svih osjetila privući očaravajuće note magnolije i jorgovana, koje kao da se isprepliću na najnježnijem povjetarcu. Na kraju će sve biti prožeto toplim mirisom mošusa, koji opčinjava.

Miris je sastavljen od 82% prirodnih sastojaka, naglašavajući važnost ponovnog povezivanja s prirodom. Dizajn bočice je jedinstven, sličan kapljici vode u horizontalnom položaju.

Angažirani miris

A Drop d’Issey Eau de Parfum Essentielle je također angažirani miris, sa sastojcima prirodnog porijekla i veganski certificiranom formulom. Kampanja za ovaj miris prikazuje povezanost između vode i prirode, stvarajući sanjarski svijet u bujnoj šumi. 

“Da bih dočarala vodu u ovom laganijem, prozračnijem, gotovo pjenušavom obliku, odmah sam bila privučena idejom jutarnje magle. Radila sam s tri različita aspekta kako bih rekreirala senzorni doživljaj koji pruža kapljica rose”, kaže Ane Ayo o svom najnovijem uratku, u koji ćete se zaljubiti na prvi miris.

Pročitajte još i ...