Top tretman kojim masne naslage brzinski nestaju

Sigurno se i vama dogodilo da jedan dio masnih naslaga neumorno ostaje, čak i nakon dugotrajnih dijeti i iscrpljujućeg vježbanja. Zašto kod vas vježbe „ne pale“, a kod zvijezda, redom isklesanih i savršenih figura, „pale“? Kako je Mariah Carey uspjela napraviti pravi „body makeover“ u samo mjesec dana te čime Jennifer Aniston održava svoju idealnu figuru? Odgovor je jednostavan, zvijezde uz redovitu tjelovježbu odlaze i na tretmane kojima otklanjaju tvrdokorne masne naslage, odnosno sve ono što nije nestalo vježbanjem.

AG_173675 - - Los Angeles, CA - Jennifer Aniston at the Vanity Fair Oscar Party 2017 at Wallis Annenberg Center For The Performing Arts in Beverly Hills. Pictured: Jennifer Aniston 26 FEBRUARY 2017, Image: 322591752, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI

Brz i bez oporavka: Tretman koji zvijezde obožavaju

Ako ste pomislili na liposukciju i oporavak i zaključili kako ipak nemate vremena za dovesti svoju figuru u red, možete odahnuti. CoolSculptingom, novom inovativnom, tehnološki sofisticiranom i najučinkovitijom neinvazivnom metodom, brzo se oblikuje tijelo i uklanjaju tvrdokorne masne stanice, bez vremena oporavka i s izvrsnim učinkom.

Ovaj tretman postao je hit i oduševio milijune korisnika, među kojima su i zvijezde poput sestara Kardashian, Jennifer Aniston, Mariah Carey, Simona Cowella i Jansona Segela.

New York, NY - Guest inside the after party for the V Magazine Dinner in honor of Karl Lagerfeld Le Bain held at The Standard High Line in New York City. Pictured: Mariah Carey BACKGRID USA 23 OCTOBER 2017, Image: 353777443, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI

U posljednje je vrijeme budno oko javnosti pratilo makeover Mariah Carey. Ovoga se ljeta komentiralo kako je poznata pjevačica nabacila nekoliko kilograma, no prije nešto više od mjesec dana na večeri koju je V magazin organizirao u čast Karla Lagerfelda, pojavila se u dugoj, uskoj haljini koja joj je pristala kao salivena, ističući tanak struk i duge noge. Mnogi su primijetili kako je pjevačica oblikovala figuru i znatno izgubila na kilaži, i to u vrlo kratkom vremenu, a sama pjevačica u nekoliko je navrata izjavila kako odlazi na CoolSculpting tretmane.

Po čemu je CoolSculpting poseban?

Inovativnost CoolSculptinga leži u najnovijoj nekirurškoj tehnologiji smanjenja masnih naslaga koje su otporne na sve oblike tjelovježbe. Za manje od jednog sata pacijent počinje gubiti masno tkivo, odnosno salo, i to sve bez operacije, igle i dugotrajnog oporavka, a s dugoročnim rezultatima.

Ovu revolucionarnu metodu otkrili su američki znanstvenici Dieter Manstein iz Massachusetts General Hospital i Rox Anderson s Harvard Medical School. Do otkrića su došli nakon što su zaključili da djeca koja su jela sladoled imaju „manje bucmaste“ obraze, što je ukazalo na to da je sladoled otopio masnoću u obrazima.

Coolsculpting

Prirodno i trajno uklanjanje masnih stanica

CoolSculpting djeluje tako što zamrzava masne stanice, čime se postiže vitkija linija i zategnutija koža.

Za vrijeme trajanja tretmana, područje skidanja masnih naslaga stavlja se između dvije rashladne ploče koje djeluju na masne stanice. Nakon toga, koža i ostatak masnih naslaga prilagođavaju se kako bi se smanjio volumen, što poboljšava fizičku definiciju. Ovaj tretman reducira postotak masti između 20% i 45%.

image_10320647_0
Nina Suvorov, dr. med.

„Patentirana tehnologija pod nazivom Cryolipolysis sigurno i učinkovito djeluje na masne stanice, koje su manje otporne na hladnoću od kože, ali bez oštećenja kože ili drugog tkiva. Zamrzavanje izaziva uništavanje masnih stanica, koje tijelo onda sasvim prirodno i trajno ukloni“, objasnila je dr. Nina Suvorov koja s drugim stručnjacima iz područja estetske medicine i dermatologije surađuje sa slovenskim salonom Estetiko Medart u provođenju CoolSculpting tretmana, dodajući kako nakon zamrzavanja tijelo samo postupno uklanja smrznute masne stanice.

Prije i poslije
Prije i poslije
Prije i poslije
Prije i poslije

Kada su vidljivi učinci tretmana?

Prvi učinci tretmana pojavljuju se nakon otprilike 3 tjedna, a krajnji rezultat vidljiv je u roku od 1 do 3 mjeseca. CoolSculpting je primjenjiv na sve dijelove tijela pa se tako može koristiti i za uklanjanje podbratka.

Tvrdokorne naslage sala na trbuhu, bokovima, bedrima i leđima obično su otporne na konvencionalne metode mršavljenja i teško ih se može riješiti dijetom ili vježbanjem, no ovom metodom djeluje se ciljano na željena područja bogata masnim stanicama, i to bez oštećenja kože.

prije i poslije

CoolSculpting je potpuno siguran postupak i trenutno je jedini koji smanjuje masne naslage bez kirurške intervencije ili igle. U vlasništvu je američke tvrtke Zeltiq Aesthetics, koja spada pod globalnu irsko-američku Allergan Corporation kompaniju koja, među ostalima, proizvodi i Botox. Metode CoolSculpting odobrene su od strane američke agencije za hranu i lijekove, a do sada su oduševile i neke od najvećih zvijezda Hollywooda.

Pročitajte još i ...