Dobitna kombinacija tretmana za top tijelo: donosimo fotografije rezultata

Tko više cijeni more, žene koje uz njega žive ili one koje ga cijele godine željno iščekuju? Teško pitanje… No, znamo što ni jedne ni druge – ne cijene! Ljeto u misli priziva kratke lepršave haljine i trendi kupaće kostime koje neke od nas biraju s jednakim guštom kao i destinaciju za odmor… Ipak, osjećaj ugode ponekad nam pokvare celulit i masne naslage – složit će se i Dalmatinke, i Zagrepčanke, i Slavonke… Žene općenito. I nije tu riječ o neprihvaćanju vlastitog tijela: jednostavno želimo izgledati bolje. Zahvaljujući suvremenim tehnologijama, to nam je sada iznimno olakšano.

Odakle nam celulit?

Premda brojne osobe nastanak narančine kore povezuju s prekomjernim kilogramima, definicija problema nije baš tako jednostavna. Celulit, naime, jest posljedica viška masnog tkiva, ali uzrok njegova pojavljivanja leži u vezivnom tkivu koje tu masnoću više nije sposobno zadržati u potkožju.

Naravno, postoji još niz razloga koji stanje pogoršavaju, a jedan od ključnih svakako su godine. Kako starimo, u tijelu se prirodno smanjuje količina kolagena, osnovnog gradivnog elementa vezivnog tkiva, proteina ključnog za čvrstu i zategnutu kožu. Degenerativne promjene u vezivnom tkivu mogu nastati i zbog utjecaja hormona (zbog čega su žene sklonije nastanku celulita), poremećaja u cirkulaciji i metabolizmu, zadržavanja vode u tkivima, ali i zbog životnog stila koji uključuje puno sjedenja i nezdrave navike poput pušenja i konzumiranja brze hrane.

Top uređaj za uklanjanje celulita napokon dostupan i Dalmatinkama

Premda na tržištu postoje brojne dobre opcije koje pomažu u ublažavanju celulita, neke su ipak – bolje od drugih. A među najboljima je zasigurno uređaj ONDA, koji je odsad dostupan i Dalmatinkama, i to u renomiranoj splitskoj poliklinici Dermamed.

Dr. Anđela Prolić, vlasnica poliklinike Dermamed

“Upravo zbog potrebe ciljane razgradnje masnih naslaga te brzog zatezanja kože uveli smo uređaj ONDA u svoju ponudu. To je najnovija tehnologija, nagrađena za inovaciju, koja brzo i snažno razbija masne naslage, zateže kožu i uklanja celulit. Često je kombiniramo s uređajima Med Contour Multipower ili Med2Contour jer je ONDA namijenjena malim površinama i ciljanoj razgradnji masnoća te se zbog jačine ne koristi na cijeloj regiji koja se tretira”, otkrila nam je jedna od Splićankama najomiljenijih beauty liječnica, dr. Anđela Prolić – vlasnica Poliklinike Dermamed.

Što je toliko posebno u uređaju ONDA? To je jedini aparat koji koristi najnoviji način razgradnje masti i zatezanja kožeCoolwaves® valove koji djeluju na masno tkivo i celulit te zatežu kožu, no pritom „preskaču“ njezinu površinu i izravno ciljaju subdermalno tkivo u kojem stvaraju novi kolagen te razbijaju masne stanice u potkožju. To uzrokuje metabolički stres masnih stanica i povećava njihovu temperaturu, što dovodi do promjene u kemijskoj strukturi.

Uređaj ONDA koristi najnoviju tehnologiju za razgradnju masti i celulita te zatezanje kože – Coolwaves® valove

U konačnici potiče se metabolizam  i razgradnja masnih stanica koje se značajno reduciraju, smanjuju i nestaju. Tretman traje samo desetak minuta, bezbolan je, a rezultat se vidi odmah – uz trajni gubitak masti i izlučivanje kroz iduće mjesece te istovremeno zatezanje kože zahvaljujući stvaranju kolagena. ONDA je najnovija revolucija u borbi protiv celulita i masnih naslaga.

Dobitni spoj vrhunskih tretmana

Sljedeći korak u procesu jednog divnog predljetnog makeovera je zatezanje kože, koje je visoko na top listi želja i žena koje su mršave, ali im se koža već malo opustila. S tim se problemom često susretnu i žene nakon porođaja, kad se višak kilograma istopi, no koža više nije onako lijepo zategnuta… Kako na optimalan način potaknuti stimulaciju kolagena i elastina? Poklonici neinvazivnih, ali iznimno učinkovitih metoda obožavaju tretman CRYO Lifting, koji u toj misiji briljira.

Idealna je njegova kombinacija s ONDA tehnologijom za zatezanje. Takvi rezultati koje vidimo kombiniranjem ove dvije metode nisu do sada bili mogući. CRYO Lifting je posebna inovacija koja kombinira tri tehnologije – hlađenje, radiofrekvenciju i ultrazvuk – u jednom tretmanu, a posebno je prilagođen osjetljivoj koži jer hladi površinu te omogućuje duboki prodor energije u potkožje. Koristi se za zatezanje kože tijela uz istovremenu eliminaciju celulita. Hlađenje površine omogućuje koži da primi više energije iz ultrazvuka i radiofrekvencije u dublje slojeve, pri čemu se aktiviraju kolagen i peptidi, a ujedno se djeluje na poticanje mikrocirkulacije te povećanje količine kisika.

„Zajedničkim djelovanjem svih triju tehnologija klijenticama je omogućeno potpuno preoblikovanje područja koje se tretira. Kombinacija različitih tehnologija unutar aparata zaista je velika stvar, a kombiniranje različitih aparata daje dosad neviđene rezultate”, izjavila je dr. Anđela Prolić, ponosna što Dalmatinke, ali i žene koje u Split kod ove renomirane liječnice dolaze iz ostalih dijelova Hrvatske, Dermamed smatraju oazom ljepote u kojoj mogu dobiti iznimno stručne savjete. A to svakako, naglašava naša sugovornica, uključuje i dobro osmišljen plan za rješavanje kompletne problematike lica i tijela.

“Ciljanje problematike iz više oružja dobitna je kombinacija. Stručni tim, dobra analiza i plan pravi su put do rješenja problema. Samo najučinkovitije tehnologije primjenjujemo uz iskren savjet što se može postići, a mogućnosti su doista velike”, zaključila je dr. Anđela Prolić darujući nam pravi val optimizma koji nam u ovo nesigurno vrijeme – zaista treba. Jer, premda izgled većini žena u ovim izazovnim vremenima nije problem No. 1, zadovoljstvo odrazom u zrcalu ni na koji način ne smijemo podcijeniti.

Pročitajte još i ...