Vizionarka estetike koju Hrvatice obožavaju

„Današnjim mlađim generacijama neće trebati face lifting. Male količine vrhunskih filera, malo botoxa, PRP i skinboosteri i uvijek će izgledati fantastično“, izjavila je dr. Jeannette Gjurić, prava vizionarka i ljubiteljica prirodnog izgleda čije savjete i preporuke slušaju mnoge poznate Hrvatice, poslovne žene, glumice, pjevačice, ali i nepoznate dame koje žele izgledati kao najbolja verzija sebe.

dr. Jeannette Gjurić
dr. Jeannette Gjurić

Dr. Jeannette Gjurić svoju uspješnu dugogodišnju liječničku karijeru započela je u prestižnim njemačkim klinikama koje je zamijenila uspješnom poliklinikom u Hrvatskoj. Naime, zajedno sa svojim suprugom osnovala je jednu od najsuvremenijih poliklinika za estetsku medicinu i kirurgiju u zemlji – Polikliniku Sintezu. Ova specijalistica anesteziologije izučavala je kinesku medicinu, educirala se u Kini, Švicarskoj, Austriji i Italiji te uspješno spojila svoje dvije najveće strasti – biorezonantnu terapiju i estetsku medicinu.

Marija Boric i dr. Jeannette Gjuric
Marija Borić i dr. Jeannette Gjurić

Njezina ANR metoda (Absolutely natural rejuvenation ili apsolutno prirodna rejuvenacija) nastala je na temelju dugogodišnjeg istraživanja, spoznaja i želja klijentica za neinvazivnim prirodnim pomlađivanjem, gdje se, pomoću biorezonance, PRP tretmana (pomlađivanje vlastitom plazmom) i ekskluzivne organske kozmetičke linije Dr. Stribora Markovića, na 100% prirodan način pomlađuje koža i postižu dugotrajni rezultati u regeneraciji i revitalizaciji kože lica, vrata i dekoltea.

„Ova metoda učinkovito uklanja bore i nepravilnosti te potiče proizvodnju kolagena na potpuno prirodan način. Tretman je namijenjen umornoj i suhoj koži koja je izgubila elastičnost i svima koji žele usporiti proces starenja, a izvrsni rezultati pokazali su se i u korekciji neujednačene pigmentacije kože“, objasnila je dr. Gjurić.

Marija Borić i dr. Jeannette Gjruić
Marija Borić i dr. Jeannette Gjurić

Ovom revolucionarnom metodom tretirati se mogu cijelo lice, obrazi, nazolabijalne bore, podočnjaci te vrat i dekolte, gdje je koža posebna tanka i osjetljiva, a tretman se može provoditi tijekom cijele godine, otkriva uspješna zagrebačka liječnica čija je metoda osvojila brojne dame koje vode računa o svome izgledu i uvijek žele izgledati lijepo i svježe.

Tko su klijentice dr. Jeannette Gjurić?

Iako dr. Gjurić ne priča o svojim klijenticama, neke od poznatih dama rado će svojoj ljubaznoj i stručnoj liječnici uputiti čestitke i pohvale.

#biorezonans u #poliklinikasinteza za savršenu premijeru @gavellahr

A post shared by Poliklinika Sinteza (@poliklinika_sinteza) on

Glumica Nataša Janjić obožava neinvazivne metode pomlađivanja dr. Gjurić, baš kao i njezine kolegice Marija Borić i Jelena Miholjević na čijim se premijerama i predstavama često može vidjeti njihova doktorica i prijateljica.

Pročitajte još i ...