Novi uspjeh hrvatskog “Kralja Botoxa”

Da su hrvatski liječnici po kvaliteti u samom svjetskom vrhu, već je godinama poznato, a još jedna potvrda te činjenice stigla nam je u obliku ugodnog iznenađenja iz britanskih medija.

Intervju u jednom od najčitanijih britanskih medija

Jedan od najčitanijih medija engleskog govornog područja – britanski The Times Magazine, prošlog je vikenda intervjuirao jednog od najrenomiranijih hrvatskih estetskih liječnika, dr. Nikolu Milojevića.

Riječ je o iskusnom stručnjaku koji estetske trendove ima u „malom prstu“,  a u prilog njegovoj besprijekornoj reputaciji ide i činjenica da je svoju karijeru dr. Milojević započeo upravo u engleskoj metropoli. U engleskim ga medijima već godinama nazivaju „kraljem botoxa“ te je postao i jedan od najtraženijih sugovornika brojnih lifestyle medija kada je u pitanju estetika.

Pacijenti iz cijelog svijeta

Ovaj se rođeni Zagrepčanin školovao u Londonu gdje je specijalizirao na području estetske medicine, nakon čega je pet godina radio za Harley Medical Group kao vodeći liječnik najvećeg lanca estetskih klinika u Velikoj Britaniji. Stekavši tako golemo iskustvo tretirajući i do 40 pacijenata dnevno, u njegovim se rukama do sad nakupilo više od 40 000 zahvata botoxom i filerima.

dr. Nikola Milojević

Prije 12 godina otvorio je danas već slavnu Milo Clinic u Londonu, a zagrebačka Poliklinika Milojević svoja je vrata domaćim pacijentima otvorila 2011. Na adresu njegove londonske poliklinike pristižu pacijenti iz cijelog svijeta, a zahvaljujući bogatom iskustvu, ovaj je hrvatski liječnik postao pravi autoritet u svijetu estetske medicine.

, Image: 314710485, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy

Mlađe generacije filere doživljavaju kao modni dodatak

Posljednjih je godina sve prisutniji u prestižnim svjetskim medijima, a The Times Magazine ga je uvrstio među tri cijenjena estetska liječnika koja su progovorila o potrebi regulacije tržišta estetskih tretmana te trendovima u estetskoj medicini među milenijalcima.

Filere ova generacija doživljava kao modni dodatak pa nema razloga da si ne priušte kvalitetnu i sigurnu izvedbu koja će osigurati prekrasan rezultat. Ono što je opasno je nedovoljna zakonska regulacija koja omogućuje upotrebu prejeftinih i često sumnjivih filera. Nužno je zabraniti takve opcije kako bi se pacijente zaštitilo. Također, važno je održati prirodan i proporcionalan izgled svakog pacijenata, u suprotnom dolazi do podcjenjivanja estetske medicine zbog loše izvedenih intervencija.“ – izjavio je, između ostalog, dr. Nikola Milojević za britanski The Times.

Još jedan uspjeh u nizu

Još jedan u nizu uspjeha ovog vrhunskog liječnika samo je potvrda izvrsnosti – osim vođenja klinika u Zagrebu i Londonu, zahvaljujući konstantnim edukacijama, praćenju trendova te suradnji s vrhunskim stručnjacima za estetiku tijela i lica uvršten je i na Tatlerovu listu top estetskih liječnika u Ujedinjenom Kraljevstvu.

dr, Nikola Milojević

Među ostalim uspjesima dr. Milojevića valja istaknuti i međunarodni kongres estetske medicine – The Aesthetic Medicine Congress, kojeg je krajem listopada u suradnji s British College of Aesthetic Medicine organizirao u Dubrovniku te na njemu okupio vodeće estetske stručnjake iz cijelog svijeta.

S iznimnim ćemo zadovoljstvom pratiti daljnje uspjehe našeg suradnika dr. Nikole Milojevića, kojem ovim putem još jednom čestitamo!

Pročitajte još i ...