Ekskluzivna večera u društvu najboljih liječnika u Hrvatskoj – donosimo djelić atmosfere

Sinoć je u predivnom ambijentu Zinfandel’s restorana zagrebačkog hotela Esplanade održana još jedna Estetica First Class Dinner – večera u društvu najboljih hrvatskih liječnika.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ESTETICA.HR (@estetica.hr)

Ove je godine povod za uživanje bio još bolji – uzvanici su uživali i u dodjeli nagrada za najbolje estetske liječnike i poliklinike prema izboru čitatelja portala Estetica.hr.

Prekrasan ambijent i vrhunski gastronomski doživljaj

Nakon dvomjesečnog glasanja, čitatelji su odabrali svoje favorite, a sinoć smo saznali koji su doktori i poliklinike zaslužili povjerenje svojih pacijenata. Izbor se odvijao u 17 kategorija, a u glasanju je sudjelovalo gotovo 10 tisuća čitatelja – zbog čega smo proglašenje pobjednika iščekivali s posebnim nestrpljenjem.

S obzirom na to da čitatelji u portalu vide svojevrsnog savjetnika i izvor pouzdanih informacija, odlučili smo upravo njima prepustiti izbor najboljih liječnika – jer su upravo oni korisnici usluga poliklinika. Iako nagrade nisu priznanje struke, oni su odraz vremena i truda posvećenog pacijentima, koji su im svojim glasovima to povjerenje uzvratili.

Nagrade su dodijelile Sanja Benco i Nikolina Lalić u ime glavnog pokrovitelja Estetica First Class Dinnera – brenda Eau Thermale Avène, te osnivačica i partnerica portala i partnerica Tea Batinić Janjuš i Tamara Šopar Rebić u ime portala Estetica.hr.

Uzvanici su uživali u prekrasnom ambijentu i vrhunskom gastronomskom doživljaju, a za savršeno sljubljivanje hrane koju su pripremili chefovi restorana Zinfandel’s i pića, pobrinuo se Tin Jazbinšek u ime tvrtke PPD i pokrovitelja događaja Mionetto.

Omiljeni brendovi vrhunskih liječnika

Ova glamurozna večera ne bi bila moguća bez glavnog pokrovitelja, brenda Eau Thermale Avène – jednog od najdugovječnijih i najcjenjenijih dermatoloških laboratorija u Europi.

Zahvaljujući prirodnoj termalnoj vodi s juga Francuske, snažne ali nježne formule brenda Eau Thermale Avène prilagođene su čak i najosjetljivijoj koži – zbog čega su omiljeni brend i mnogim okupljenim dermatolozima i estetskim liječnicima.

Dodjelu nagrada na Estetica First Class Dinner-u podržali su i vrhunski brendovi La Roche Posay i Vichy iz Loreal Dermatological beauty divizije, koji su već desetljećima sinonim za dermatološku njegu prilagođenu različitim problemima kože.

La Roche-Posay preporučuje 90 000 dermatologa diljem svijeta, a njegova je misija pružiti bolji život osobama s osjetljivom kožom. Brend je zbog njezinih antioksidacijskih i umirujućih svojstava razvio formule s ekskluzivnom vodom bogatom selenijem, koja se upotrebljava i u La Roche-Posay termalnom centru.

Vichy se vodi istom misijom od osnutka brenda, davne 1931. godine: pomoći ženama da se svakodnevno i učinkovito brinu o svojoj koži bez obzira na njihovu dob ili tip kože, a istovremeno brinući o okolišu i promičući održivost.

Svi znamo za izreku: “Ljepota dolazi iznutra”, a dokaz tome je i brend Advanced Nutrition Programme. Višestruko nagrađivani brend “evidence-based” suplemenata predvođen multidisciplinarnim timom znanstvenika u Hrvatskoj je stekao popularnost kako među dermatolozima, tako i među nutricionistima i skincare entuzijastima.

U ovoj je glaumorznoj dodjeli nagrada pokroviteljstvom sudjelovala i tvrtka Medline, ekskluzivni distributer međunarodnih brendova s područja estetske medicine, kirurgije i kozmetologije – GC Aesthetics, MCCM medical cosmetics, LOVE CosMedicalLinerase, Jeuderm, Skinderma i drugih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ESTETICA.HR (@estetica.hr)

Među partnerima dodjele nagrada našao se i Restylane – najstariji i najpoznatiji brend hijaluronskih filera s više od 25 godina istraživanja i iskustva. Ovom brendu vjeruju liječnici diljem svijeta, a od 2006. do danas korišten je više milijuna puta u ordinacijama i poliklinikama diljem svijeta.

Kompanija Medical Aesthetics na hrvatsko tržište donosi inovativna i ekskluzivna patentirana rješenja za regeneraciju kože, dermatologiju, kirurgiju i estetiku, a njihovi proizvodi i tehnologije omogućuju nove protokole tretmana i personalizirana rješenja za pacijente.

Glaumoroznu dodjelu nagrada podržao je i Institut Allergosan te brend OmniBiotic. Omni Biotic® slijedi holistički pristup, s ciljem ojačavanja temelja ljudskog zdravlja prije nego bolest može nastati – koristeći ono što nam je sama priroda učinila dostupnom. Cilj im je pronaći najbolja rješenja za složene zdravstvene probleme, kombinirajući znanstvene inovacije i sigurnost korisnika tijekom primjene, za najveću moguću korist u svrhu zdravlja kupaca.

 

S nama je bio i luksuzni brend Armani Beauty – poznat po proizvodima inspiriranima filozofijom Giorgija Armanija, kojima je glavni cilj naglasiti prirodnu ljepotu, a ne ju skrivati.

Sam dizajner Giorgio Armani uvijek naglašava da njegove kreacije nisu stvorene da prikriju ili sakriju osobnost pojedinca, već da je otkriju, a u samoj srži DNA brenda leži autentičnost, nastojanje i težnja uvijek vrhunskim, inovativnim formulama.

 

DS Automobiles, koji je za jednog uzvanika pripremio i posebno iznenađenje – poklon vikend vožnju DS automobilom, svako putovanje pretvara u luksuzno iskustvo. Rođen u Parizu, prijestolnici luksuza i kreacije, gdje je elegancija uzdignuta na rang “Art de Vivre”, ovaj brend savršeno spaja majstorstvo i visoku tehnologiju, izdržljivost i plemenitost.

Za djelić atmosfere i još dojmova s Estetica First Class Dinner dodjele nagrada za najbolje estetičare – pogledajte ostatak galerije u nastavku!

 

Pročitajte još i ...