Emma Watson je lice novog ženskog Prada parfema

Prada Beauty jučer je objavila da će glumica, aktivistica i UN-ova ambasadorica dobre volje za žene Ema Watson predvoditi kampanju za novi ženski miris ove kuće koji će diljem svijeta biti predstavljen 22. kolovoza. Watson će u svojoj prvoj suradnji s brendom debitirati i kao redateljica kratkog reklamnog filma za miris, dok će fotografkinja Harley Weir snimiti fotografije za kampanju za tisak.

Iz Prade su izjavili kako je Emma Watson, kao žena neosporive inteligencije, dinamične elegancije i višedimenzionalne autentičnosti pravo utjelovljenje originalnog i inovativnog ženskog mirisa ovoga brenda. “Ona ispisuje nova pravila ženstvenosti, popraćena neprekidnom evolucijom zbog koje je drugačija svakog dana, ali uvijek vjerna sama sebi”.

“Emma Watson je duboko povezana s društveno angažiranom generacijom koja zagovara promjene i osnaživanje, ona je žena koju je nemoguće smjestiti unutar okvira te svoj utjecaj upotrebljava kako bi nadahnula i potaknula osobe neovisno o njihovoj dobi ili spolu. Drugim riječima,  ona je utjelovljenje inovativnog i uključivog duha novog ženskog mirisa Prada”, poručili su iz ove kozmetičke kuće.

Povodom ove suradnje, Emma Watskon je izjavila: „Prada oduvijek nadilazi tradicionalne modele i arhetipove ideala ljepote te je brend prepoznatljiv po slici ženstvenosti koja propitkuje društvene konvencije. Zadovoljstvo mi je što mogu sudjelovati u stvaranju kampanje i predstavljati miris osmišljen na temelju filozofije slobode i inicijativa održivosti, sve to na zaista iskren i značajan način.”

Pročitajte još i ...