Gdje nakon ljeta po mezoterapiju?

Salma Hayek at the Vanity Fair party, 89th Annual Academy Awards, Los Angeles, USA. 26.02.2017, Image: 322820436, License: Rights-managed, Restrictions: WORLD RIGHTS- Fee Payable Upon Reproduction - For queries contact Photoshot - sales@avalon.red London: +44 (0) 20 7421 6000 Los Angeles: +1 (310) 822 0419 Berlin: +49 (0) 30 76 212 251, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Uppa entertainment

Mezoterapija je nekirurška i neinvazivna metoda estetske dermatologije kojom se revitalizira i regenerira koža lica, vraćajući joj tonus, sjaj i elastičnost. Provodi se injektiranjem koktela vitamina, minerala, antioksidansa, hijaluronske kiseline i drugih aktivnih tvari u srednji sloj kože. Tako se osigurava prelazak epidermalne barijere i omogućava unošenje aktivnih sastojaka u dublje dijelove kože, gdje su oni i najučinkovitiji.

No Tabloids/No USA Rights Until 09/24/17 - Playa Vista, CA 8/24/17-Jessica Alba Attends a Press Conference to Promote her Company Honest -PICTURED: Jessica Alba -, Image: 347615413, License: Rights-managed, Restrictions: No Tabloids/No USA Rights Until 09/24/17, Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images

ŠTO SE NALAZI U KOKTELU ZA MEZOTERAPIJU?

Glavni sastojak mezoterapije je neumrežena hijaluronska kiselina s vitaminima, različite aminokiseline, minerali, peptidi, enzimi, antioksidativna sredstva i drugi revitalizirajući sastojci neophodni za hidrataciju, regeneraciju stanica, dubinsku revitalizaciju i pojačano stvaranje kolagena. Mezoterapijski koktel potiče proizvodnju kolagena i elastina te štiti kožu od oštećenja slobodnim radikalima. Koži se vraća tonus, vlaga i sjaj, a pritom mimika i izražaj lica ostaju očuvani.

KAKO SE RADI MEZOTERAPIJA?

Mezoterapija je blag i vrlo neinvazivan tretman koji se u potpunosti prilagođava osobi s obzirom na stanje kože te individualne potrebe kože. S obzirom na to u kojim godinama se pacijenti odlučuju na mezoterapiju tako se i prilagođavaju sastojci tretmanu. Onima u srednjim godinama trebat će više hijaluronske kiseline, negoli onima u dvadesetima. Također, omjer sastojaka ovisi ne samo o starosti ili mladosti kože, već i o razini hidratacije, tipu kože i onome što pacijentica ili pacijent žele. Sastojci se individualno prilagođavaju pacijentu nakon konzultacije s dermatologom.

Prilikom aplikacije se koristi najtanja igla, a cilj je da se površinskim ubodima aktivni sastojci ravnomjerno rasporede ispod kože. Prilikom svakog uboda u kožu se aplicira minimalna količina sastojaka i to u veličini jedne, jedine kapljice.

GDJE NAPRAVITI MEZOTERAPIJU?

Mezoterapija je danas standardna ponuda većine etabliranih poliklinika za estetsku kirurgiju i predstavlja jedan od najčešće korištenih tretmana za vraćanje sjaja koži i pomlađivanja. Cijena mezoterapije ovisi radi li se kao pojedinačni tretman ili u kombinaciji s nekim drugim.

KEIRA KNIGHTLEY @ the 2014 Hollywood Film Awards held @ the Palladium. November 14, 2014, Image: 210900547, License: Rights-managed, Restrictions: AMERICA, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Visual
Svakako, odlučite li se na mezoterapiju nećete požaliti jer se zaista radio neinvazivnom tretmanu, koji gotovo da ne boli, a lice ostavlja blistavim, ten ujednačenim, a osobu punom samopouzdanja!

POLIKLINIKA DERMALIFE

Poliklinika Dermalife, koja već godinama spada u sam vrh estetsko-dermatološke scene, mezoterapiju specijalno prilagođava potrebama svakog pacijenta. Dr. Nevia Delalle na temelju stanja kože procjenjuje koja će kombinacija preparata najbolje djelovati, a cijena varira ovisno i o potrebnoj količini te iznosi između 500 i 1000 kuna.

POLIKLINIKA DUDUKOVIĆ

Poliklinika Duduković također nudi mezoterapijske tretmane napravljene prema individualnim potrebama kože, a uz to nude i  Mesoestetic Mesohyal mezoterapijske koktele, koje pokrivaju sve terapijske indikacije pomlađivanja, lipolize, i poticanja rasta kose.

POLIKLINIKA BAGATIN

Mezoterapiji se možete prepustiti i u renomiranoj Poliklinici Bagatin, u kojoj će vam stručni tim preporučiti najbolji koktel, količinu i broj tretmana za najbolje rezultate – a cijena se, ovisno o korištenim sastojcima, kreće između 1000 i 1400 kuna.

POLIKLINIKA DR. JELENA JAKIĆ

U Poliklinici Jakić, čija je vlasnica jedna od najcjenjenijih hrvatskih dermatologinja, velika zaljubljenica u neinvazivne tretmane za revitalizaciju kože, dr. Jelena Jakić, cijena mezoterapije ovisi o nekoliko faktora. Klasična mezoterapija stajat će vas 1000 kuna, baš kao i ona Mezogun uređajem, dok će biorevitalizacijska mezoterapija injekcijskom metodom, ovisno o koktelu stajati između 1500 i 1800 kuna.

POLIKLINIKA NOLA

U Poliklinici Nola poseban naglasak stavljaju na zdravlje, ljepotu i kvalitetu kože, zbog čega tretman mezoterapije izvode već niz godina, prateći najnovije trendove na tom području. Na raspolaganju imamo mezoterapije za niz problema kože, a prema individualnom stanju određuje se terapija koja će obnoviti kožu i dati najbolje rezultate. Početna cijena je 450 kuna, a ovisi o vrsti tretmana s kojim se radi mezoterapija.

Pročitajte još i ...