Renomirana liječnica ponovno pokazala da zna kako spojiti brigu o ljepoti i “well being”

Sinoć je u Zagrebu otvoren sasvim poseban medicinsko-estetski centar – KONCEPT 5 ELEMENATA. Centralna misao iza otvaranja centra, prema riječima vlasnice – dr. Jeannette Gjurić – je riječ „dobrobit“.

Ovu specijalisticu anesteziologije te anti-age i komplementarne medicine znaju svi ljubitelji estetike na ovim prostorima, jer iza nje stoji nekoliko desetljeća predanog rada i inovativnih metoda, mnoge od kojih su Hrvatice imale isprobati isključivo zahvaljujući ovoj liječnici.

Uzvanici su mogli uživati u ugodnom druženju, opuštajućoj atmosferi uz zvuke harfe i ukusnim zalogajima, a zahvaljujući jazz glazbi koju su uzvanici slušali uživo od jednog od poznatijih bandova, nije nedostajalo ni plesnih ritmova.

Jedino mjesto koje spaja najnovija dostignuća i tradicionalna medicinska učenja

Dr. Jeannette Gjurić zaista se može nazvati vizionarkom estetske, regenerativne i komplementarne medicine u Hrvatskoj, a otvaranje jedinog centra koji spaja modernu tehnologiju zapadnih medicinskih praksi s tradicionalnim i komplementarnim medicinskim učenjima tu je tezu samo potvrdilo.

Na adresi Charlesa Darwina 6c u Zagrebu, smjestio se centar znakovita imena – KONCEPT 5 ELEMENATA. S obzirom na to da se na ovoj adresi spajaju najsuvremenije medicinske prakse i „well-being“ koncept, uistinu je riječ o mjestu koje utjelovljuje misao da zdravlje dolazi – iznutra.

KONCEPT 5 ELEMENATA rezultat je dugogodišnjih nastojanja dr. Gjurić

Da prirodne metode pružaju dugoročne, cjelovite i održive rezultate, ova nam liječnica dokazuje već godinama primjenjujući u svakodnevnom radu s klijentima koncept sveobuhvatnog pristupa zdravlju i ljepoti.

KONCEPT 5 ELEMENTA rezultat je mojih dugogodišnjih nastojanja u spajanju moderne tehnologije, komplementarne medicine, prirodne njege kože, funkcionalnog vježbanja, somatike, joge i meditacije te nutricionizma u jedinstven pristup koji na tijelo gleda kao na neraskidivu cjelinu“, ističe dr. Jeannette Gjurić, vlasnica ovog inovativnog centra.

Integriranjem tradicionalnih zdravstvenih praksi u svakodnevni život, tvrdi, možemo utjecati na smanjenje upala u tijelu, ublažavanje stresa, ubrzavanje procesa ozdravljenja i postizanje osjećaja cjelovitosti života. Veliku ulogu u postizanju ravnoteže organizma, kao i u procesu prirodnog cijeljenja i pomlađivanja, ističe dr. Gjurić, imaju i prehrana, dodaci prehrani, pripravci koje nanosimo na kožu, te individualno prilagođeni detoks tretmani.

KONCEPT 5 ELEMENATA nudi iznimno širok izbor tretmana i protokola povezanih s tradicijama i medicinskim učenjima iz cijelog svijeta, a pronalaženje idealnog, personaliziranog protokola koji će najbolje funkcionirati upravo za Vas, zadaća je dr. Jeannette Gjurić.

Sofisticirani tretmani i nutricionistička savjetovanja

Na ovoj Vas adresi očekuju sofisticirani i dobro osmišljeni tretmani lica i tijela, poput mezoterapije Dermafrac aparatom, nanoradiofrekvencije, limfne drenaže te Dreamshaper biostimulacije mišića lica i tijela.

Kao velika ljubiteljica najmodernijih, efikasnih tehnološko-medicinskih dostignuća, ova liječnica klijentima nudi i tretman najnovijim, višestruko nagrađivanim uređajem Endosphères Therapy, koji se temelji na uklanjanju celulita pomoću limfne drenaže, poticanja mikrocirkulacije i prekidanja fibroznih vlakana odgovornih za vidljivost celulita.

Ipak, kao svoju posebnu strast liječnica ističe nutricionistička savjetovanja u kombinaciji s dijagnostikom pomoću biorezonance, temeljem koje se kreira individualni plan prehrane za svakog klijenta.

KONCEPT 5 ELEMENATA  usko surađuje s Institutom Allergosan u Grazu, koji se bavi istraživanjem i razvojem proizvoda izrađenih od prirodnih tvari kao što su probiotičke bakterije, biljni ekstrakti i minerali. Savjetima o zdravoj prehrani, probiotičkom terapijom OmniBiotic pripravcima i dijagnostikom biorezonance može se ponovo uspostaviti ravnoteža crijevne flore te popraviti narušena kvaliteta života. Uzvanici su na kraju večeri ponijeli i poklone – Omnibiotic napitke koji savršeno utjelovljuju koncept zdravlja koje dolazi iznutra.

Pročitajte još i ...