Hit tretman zaslužan za porculanski ten Jelene Rozge

Zna se da su o besprijekornoj puti žene sanjarile još u srednjem vijeku, no dok se u to doba aristokratski ten dobivao na prilično (sa zdravstvenog aspekta) problematične načine, danas se, zahvaljujući suvremenoj tehnologiji, glow efekt na licu mnogo lakše postiže.

Za lijep izgled nije odgovorna samo genetika

Jedna od sretnica koja se može pohvaliti porculanskim tenom je i popularna hrvatska pjevačica Jelena Rozga. No, njezino lijepo lice – baš kao ni stas kojim mami uzdahe – nisu samo rezultat „sretno posloženih gena“, priznaje ova splitska pop-zvijezda naglašavajući kako bez pomno osmišljene njege ne bi ovako izgledala u ranim četrdesetima.  

A osim same pjevačice, za izgled Jelene Rozge već se godinama brine i dr. sc. Ivana Nola, zagrebačka dermatovenerologinja iz renomirane poliklinike Dermatologija Nola. „Osim tretmana MedContourom, koji u formu dovodi tijelo, Jelena Rozga rado dolazi na HydraFacial, tretman namijenjen dubinskom čišćenju lica i dubinskoj hidrataciji“, otkrila nam je ova poznata hrvatska liječnica.

Beauty favorit

Taj je tretman već neko vrijeme hit i u dermatološkim klinikama, i među beauty insajdericama koje znaju da je čišćenje lica baza njegovanog izgleda. A bitan je faktor i na putu prema porculanskom tenu – zna Jelena Rozga.

„Godine 2011. dijagnosticirali su mi probleme sa štitnjačom koji su se odrazili i na moj ten“, otkrila je pjevačica, kojoj je tada briga o koži – zbog brojnih javnih nastupa i snimanja – postala prioritet. A HydraFacial joj je definitivno jedan od beauty favorita jer je nježan, ugodan i njegujući, a rezultati su brzo vidljivi.

„Kad nakon tretmana pokažem klijenticama koliko smo nečistoća uspjeli izvući, ostanu iznenađene jer su lice prije toga i same očistile. No, brojne se čestice naprosto ne mogu odstraniti vodom i sredstvima za umivanje – koliko god učinkovita ona bila“, rekla nam je doktorica Nola dodajući kako joj se kod tog tretmana posebno sviđa njegova multifunkcionalnost.

Učinkovita infuzija za kožu

Cilj HydraFaciala je, naime, detaljno čišćenje najdubljih pora, no u kožu se tijekom tretmana dodaju i aktivni sastojci zaslužni za blistav izgled i hidrataciju. Tretman objedinjuje lagani piling i infuziju kože hranjivim tvarima, istovremeno pružajući potrebnu hidrataciju. U kožu se ubrizgavaju revitalizirajući serumi s antioksidansima, peptidima, hijaluronskom kiselinom, vitaminima

„Otkako smo uveli HydraFacial u našu polikliniku, tretmani lica dosegnuli su neku sasvim novu razinu, a idealni su za kožu neovisno o tome je li ona suha ili masna te nevezano uz dob i spol“, rekla nam je doktorica Nola, napominjući da je to tretman za sve koji žele održavati čistoću i svježinu lica.

Glow efekt traje danima

„Na tretmane dolazim prije važnijih događanja, nastupa i snimanja. U kakvom god stanju mi bila koža, HydraFacial učini situaciju vidno boljom. Ono što mi je najdraže jest taj osjećaj blistave čistoće danima nakon“, otkriva Jelena Rozga, kojoj su – zbog dinamičnog stila života – zasigurno dragi i ti trenuci u kojima se prepušta rukama stručnjakinje kojoj vjeruje pa se pritom može i sasvim opustiti.

Premda svako doba godine koži lica priušti raznorazne izazove, u ranu je jesen HydraFacial posebno koristan. Nakon ljeta koje ju je iscrpilo, vratit će joj toliko potrebnu vlažnost i očistiti je od mrtvih stanica. Koža će stoga ne samo prodisati, nego će i make-up na njoj izgledati mnogo bolje. 

„Učinak se pojačava vakuumskom masažom, a lice se tretira i LED svjetlošću određenih valnih duljina, koja ima protuupalni, ali i anti-age učinak“, opisala nam je naša sugovornica jedan od hit kozmetičkih tretmana u svojoj poliklinici.

A na tretmane se možete naručiti u Dermatologiji Ivana Nola na adresi Ulica Alberta Ognjena Štrige 4  u Zagrebu, na telefon 01/4619191 ili mailom na info@dermatologija-ivananola.hr. Cijena tretmana HydraFacial kreće se od 750 kn do 1250 kn.

Autor fotografija: Marko Vukas

 

Pročitajte još i ...