II. dio ispovijedi plastičnih kirurga: “Vidjet ćeš crni kombi…”

Prod DB © Warner Bros. TV/ DR NIP/TUCK (NIP TUCK) serie TV creee par Ryan Murphy 2003 USA visuel d'affiche de la saison 4 avec Dylan Walsh et Julian McMahon chirurgie esthetique, chirurgiens, mannequin Photo de David LaChaplle, Image: 174102042, License: Rights-managed, Restrictions: NO RESTRICTION, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Visual movies

Moglo bi se napisati još puno doživljaja plastičnih kirurga koji rade sa zvijezdama. Nedavno smo objavili prvi dio njihovih ispovijedi, a danas donosimo još nekoliko anegdota. Dobrodošli u svijet plastičnih kirurga!

Giampaolo Morelli, Serena Rossi during 'Ammore e Malavita' premiere, 74th Venice Film Festival, Venice, 06/, Image: 348532941, License: Rights-managed, Restrictions: UK and ITALY OUT- Fee Payable Upon Reproduction - For queries contact Avalon.red - sales@avalon.red London: +44 (0) 20 7421 6000 Los Angeles: +1 (310) 822 0419 Berlin: +49 (0) 30 76 212 251, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Uppa entertainment

„Vidjet ćeš crni kombi“

U svijetu plastičnih kirurga celebrityja, kućni pozivi uobičajena su stvar. Među uobičajenim pozivima, nađe se pokoji potpuno bizarni.

„Nazvala nas je asistentica jednog celebrityja A-liste, inače naše pacijentice“, za Allure se prisjeća dr. Jason Diamond, plastični kirurg koji radi u New Yorku i Dubaiju.

„Jedan se od naših prijatelja želi naći s dr. Diamondom“, kazala je, ne otkrivajući o kome se radi.

„Neću vam reći o kome se radi, ali, ako ste voljni sjesti u automobil i pratiti upute, navodit ću vas“, priča se nastavlja. Žena na telefonu dala je precizne upute, a kada se dr. Diamond našao na adresi, rekla je: „Vidjet ćete crni kombi.“

„Zatamnjeno staklo kombija spustilo se, a čovjek u kombiju upitao je tko sam i što želim“, prepričava dr. Diamond. U upite su se uključili i zaštitari, a dr. Diamond nije im znao odgovoriti kojim se povodom nalazi ispred kuće poznate zvijezde. Konačno su se otvorila i vrata kuće. U kuhinji je poznatu damu sređivala frizerka, a svuda naokolo bile su asistentice.

„Željela je razgovarati o estetskim korekcijama pa smo otišli u drugu sobu. Od tada u kućne posjete odlazim samo ako znam o kome se radi.“

, Image: 199425784, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy

„Stvar podzemlja“

„U Dubai odlazim svaka tri mjeseca, a u Moskvu jednom godišnje“, otkriva dr. Diamond, dodajući kako u Dubaiju i New Yorku ima dozvolu za rad, no u Rusiju odlazi bez licence jer se većina toga događa „u podzemlju“.

„Kada odlazim u Moskvu, moram biti vrlo diskretan. Korekcije su „stvar podzemlja“ i odvijaju se po pozivu. Tretmane injekcijama i konzultacije odrađujemo u podrumima vrlo bogatih ljudi. Ako se pitate kako ruski celebrityji uspijevaju izbjeći paparazze, odgovor se krije doslovno u podzemlju – nema klinike, ordinacije ili ureda, objašnjava dr. Diamond.

Nurse smiling at the camera in the hospital ward, Image: 279951861, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Wavebreak

„Za takve zahtjeve imamo sestre“

„Poznat sam po revizijskim operacijama – liječnici mi šalju pacijente koji nisu zadovoljni rezultatima prethodne operacije“, otkriva dr. Simeon Wall Jr., asistent profesora plastične kirurgije na Sveučilištu Texas u Dallasu, dodajući kako je operirao jednu vrlo poznatu i uvaženu damu koja se prethodno podvrgnula lošoj abdominoplastici, liposukciji, lipofillingu i operaciji grudi.

„Uglavnom sam sve na njoj ‘preuredio’. Bio je to kompleksan slučaj koji kao da je trajao zauvijek’“, nastavlja dr. Wall.

Pacijentica je boravila u VIP apartmanu, a doktor joj je dan nakon operacije došao s viješću da se može otuširati. Medicinskim sestrama nije dopustila da je dodiruju, a potom je dr. Walla zamolila da je okupa.

„Odmah sam odgovorio da neću i da ima medicinske sestre na raspolaganju za to. Između ostalog, njezin je suprug bio tamo pa sam joj rekao da upita njega, ali odbila je.“ No, velikodušni je doktor na kraju popustio.

„I tako stojim tamo, pola unutra, a pola van kade, pokušavajući se ne smočiti od glave do pete dok perem odraslu ženu. Kada je moja supruga upitala sestre gdje sam, one su joj odgovorile da se tuširam s poznatom damom.“

NEW YORK CITY - NOVERMBER 06: Actresses Lindsay Price, Brooke Shields, and Kim Raver take a shopping break from filming ‘Lipstick Jungle’ on Madison Avenue and emerge as a threesome of sexy airline stewardesses wearing wool fedora "elastic caps" from the MO851 store on November 06, 2008 in New York City, New York. The women laughed and giggled their way back to set. The elastic caps retail for $95 and Brooke's cap sports a nubuck cord., Image: 27991654, License: Rights-managed, Restrictions: US MAGAZINES-PLEASE REPORT USAGE, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Buzzfoto

Novac nikada nije problem

Zvijezde koje dođu kao pacijenti očekuju od kirurga da naprave sve kako bi im bilo ugodno. Nekada se radi o lijekovima protiv bolova, a nekada o kupnji namještaja. Poznata dama spomenuta ranije imala je posebne zahtjeve na čemu želi sjediti. Iz gostinjske sobe poliklinike preselila se u hotel…

„Svidio joj se naslonjač iz naše sobe, stoga nas je njezin asistent nazvao i rekao da žele taj naslonjač“, prisjeća se dr. Wall.

Dr. Wall im je objasnio da ne mogu uzeti naslonjač jer ga koristi drugi pacijent, no oni su svejedno zahtijevali da ga nabavi.

„Nazvao sam menadžera hotela koji je već navikao na takve prohtjeve, a on je rekao da mu pošaljem sliku naslonjača i da će ga nabaviti u sat vremena.

RAQUEL WELCH & ALANA STEWART & JOAN COLLINS The 26th Annual Odyessy Ball Benefiting The John Wayne Cancer Institute Beverly Hilton, Beverly Hills, CA 04-09-2011, Image: 100385007, License: Rights-managed, Restrictions: I15394CHW, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Globe

„35 godina moraju izgledati jednako“

„Različiti celebrityji vode različite živote. Za prosječnu rock-zvijezdu ili filmsku zvijezdu koja je stalno pod budnim okom javnosti, teško je naći vrijeme za obaviti neku plastičnu operaciju“, otkriva plastični kirurg dr. Andrew Frankel.

I dok je lijepa ideja raditi suptilne korekcije u fazama, dodaje dr. Frankel, u takvim slučajevima sve se treba napraviti u jednom zahvatu.

Zvijezde sapunica druga su priča. One trebaju izgledati isto 35 godina, a, s druge strane, ne smiju se pretjerano mijenjati kako publika ne bi uočila promjene. Korekcije na zvijezdama sapunica trebaju se raditi redovito i suptilno, a kvalitetna televizijska slika doista je medij koji otkriva“, otkriva dr. Frankel, iznoseći primjere izazova s kojima se susreću plastičari zvijezda.

Izvor: Allure

Pročitajte još i ...