Kako postići besprijekornu kožu ovoga ljeta?

Glatka, mekana i blistava koža jedino je što vam je potrebno za besprijekoran izgled na plaži. Kako bi se to postiglo, neizostavni su proizvodi sa zaštitnim faktorom. No, kako pronaći proizvod koji odgovara svakom tipu kože, pa čak i onom najosjetljivijem?

Njega prilagođena svim potrebama i tipovima kože

Kako bi svima omogućili upravo onu zaštitu od sunca koja bi na najbolji način zadovoljavala i najšire želje te odgovarala svakom stilu života i potrebama kože, Vichy nudi iznimno bogatu paletu proizvoda. Proizvodi Ideal Soleil linije nisu dizajnirani prema vrsti, već prema prednostima koje donose: intenzivna hidratacija, lagan osjećaj na koži bez tragova, blistav zdravi ten ili idealno preplanula koža, stoga svatko može na jednostavan način pronaći svoju idealnu zaštitu od sunca. S obzirom na ono što pružaju, možete izabrati proizvod prema vlastitim potrebama i pritom biti sigurni u njegovu učinkovitost i prilagođenost i najosjetljivijoj koži.

range_idealsoleil_banner

Linija Soleil nudi čak 16 proizvoda, od onih namijenjenih djeci do toniranih krema. Od ove godine dostupna su 2 nova proizvoda, namijenjena za sigurno uživanje na osunčanoj, pješčanoj plaži.

Matirajuća korektivna njega protiv nepravilnosti SPF 30

Ova krema za lice pruža svakodnevnu zaštitu od sunca s trostrukom učinkovitošću protiv nepravilnosti. Ispitana je na koži sklonoj nepravilnostima, a štiti kožu tako što sprječava nepravilnosti, neutralizira masni sjaj do 9 sati i popravlja mrlje i pore. Osim dugotrajnog učinka protiv masnog sjaja, krema djeluje korektivno i preventivno na mrlje i pore. Rezultat je matirana, vidljivo manje masna, ali blistava i glatka koža sa smanjenim nepravilnostima i ublaženim porama. Namijenjena je odraslim osobama s masnom kožom, sklonoj nepravilnostima.

VP50087_rec_main

Mlijeko protiv priljepljivanja pijeska na kožu SPF 50+

Za sve one koji vole uživati na pješčanim plažama, Vichy donosi idealno mlijeko protiv priljepljivanja pijeska na kožu, sa zaštitnim faktorom 50+. Uz ovaj proizvod pijesak se jednostavno uklanja s kože, zbog čega je smanjeno nadraživanje kože uzrokovano česticama pijeska. Mlijeko sadrži mineraliziranu termalnu vodu Vichy koja smiruje, jača i obnavlja kožu. Proizvod je prilagođen i najosjetljivijoj koži te namijenjen i licu i tijelu.

VP50349_rec_main

Ideal Soleil linija sastoji se od proizvoda koji odgovaraju potrebama svakog tipa osjetljive kože lica: Obojena BB baršunasta krema za normalnu do suhu kožu te Obojeni BB „dry touch“ fluid za mješovitu do masnu kožu SPF 50 idealan su izbor za prve dane na suncu s visokom zaštitom te blagim prekrivanjem. Trenutna prirodna boja tena, blistava koža te mekoća na dodir samo su neke od odlika prvih Vichy BB krema. Linija također sadrži baršunastu kremu SPF 50+ za normalnu do suhu kožu te Dry touch fluid SPF 50/30 za mješovitu do masnu kožu

Za mješovitu i masnu te normalnu i suhu kožu

Dry touch fluid (SPF 30 i 50) nekomedogeni je proizvod idealan za mješovitu do masnu kožu kojoj omogućuje visoku zaštitu bez masnog sjaja. U ovu emulziju protiv masnoga sjaja dodan je fotostabilan sustav filtra širokog spektra zaštite od UVA/UVB zraka na bazi Mexoryla (organski spoj koji kožu posebno štiti od sunca). Proizvod je obogaćen termalnom vodom Vichy koja smiruje, jača i obnavlja kožu, a koža je zaštićena od opeklina i fotostarenja.

vichy-capital-ideal-14387Za normalnu do suhu kožu, Vichy u ponudi nudi Baršunastu kremu za ljepši izgled kože (SPF 50). Sustav filtera širokog spektra protiv UVA i UVB zraka sa sastojkom Mexoryl, ojačan je protiv dugih UVA zraka za još bolju zaštitu i ljepšu kožu. Koža je trenutačno zaglađenija i blistavija te zaštićena od fotostarenja uz ublažavanje bora i mrlja.

50+ velvety velika

Pročitajte još i ...