“Red carpet” tajne poznatih dama

75th Annual Golden Globe Awards - Arrivals. The Beverly Hilton Hotel, Beverly Hills, CA. EVENT January 7, 2018. 07 Jan 2018 Pictured: Penelope Cruz., Image: 359558353, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency

Britanski liječnik dr. Tijion Esho, čija su specijalnost neinvazivni estetski tretmani pomlađivanja, otkrio je za dailymail beauty tajne diva i kako se pripremaju za crveni tepih. Uz trikove kojima se služe, otkriva i u čemu griješe…

Rita Ora

Dr. Esho pomno prati sva izdanja celebrity ljepotica, kao i njihove dramatične preobrazbe koje se događaju kroz vrijeme. Tako je primijetio da Rita Ora, 26-godišnja pjevačica, itekako koristi botox, a osvrnuo se na njezin izgled na dodjeli nagrada Grammy.

Za Ritu Oru komentirao je kako se pojavila s obrvama postavljenima vrlo visoko.

Rita Ora at The BRIT Awards 2017 at The O2, Peninsula Square, London on February 22nd 2017, Image: 322111160, License: Rights-managed, Restrictions: WORLD RIGHTS- Fee Payable Upon Reproduction - For queries contact Photoshot - sales@avalon.red London: +44 (0) 20 7421 6000 Los Angeles: +1 (310) 822 0419 Berlin: +49 (0) 30 76 212 251, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Uppa entertainment

„Rita je pretjerala s botoxom. Na dodjeli Grammyja pojavila se kao voštana figura, što znači da je uoči same dodjele stavljala botox“, kazao je dr. Esho.

„Moja preporuka je da se na tretman botoxom uvijek ide barem četiri tjedna prije važnog događaja. Razlog tomu je taj što, ako se koristi neposredno prije pojavljivanja, učinak bude previdljiv jer ne stigne sve sjesti na svoje mjesto“, objašnjava.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez stari izvrsno, zahvaljujući strukturi lica, ali i tome što ne varira previše u tjelesnoj težini.

People's Choice Awards 2017. Microsoft Theater, Los Angeles, California. Pictured: Jennifer Lopez. EVENT January 18, 2016 Job: 170118A1, Image: 311616481, License: Rights-managed, Restrictions: 000, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Bauer Griffin

„Ti joj faktori pomažu starjeti dostojanstveno. Izgleda kao da se uopće ne podvrgava tretmanima botoxom. Ono što ja mogu zaključiti jest da su joj draži tretmani laserom, zbog čega joj koža djeluje glatko i blistavo“, primjećuje dr. Esho.

„Što se tiče usana, čini se da su se s vremenom ponešto promijenile i povećale, što ukazuje na apliciranje filera, ali u vrlo suptilnim količinama“, dodaje.

Lady Gaga

Prema njegovu mišljenju, Lady Gaga je napravila niz kirurških operacija i neinvazivnih tretmana.

lady gaga

„S obzirom na to da joj nedostaju ekspresije lica, pretpostavljam da je stavljala botox. Očita je razlika i u njezinu nosu pa pretpostavljam da se podvrgnula rinoplastici“, kazao je dr. Esho, dodajući da se razlika vidi i u punoći obraza i jagodica, za koju su vjerojatno zaslužni fileri. Fileri su, pojašnjava, možda korišteni i za konturiranje lica jer njezina vilica i brada danas imaju potpuno drukčiji oblik nego prije.

Penélope Cruz

Penélope Cruz jedna je od hollywoodskih ljepotica koje tvrde da se nikada nisu podvrgnule plastičnim operacijama, no, jesu li ovoj 43-godišnjakinji u održavanju mladolikosti ipak pomogli neinvazivni tretmani?

Picture Shows: Penelope Cruz February 12, 2017 Celebrities arrive at the BAFTA Awards 2017 held at the Royal Albert Hall in London, England. WORLDWIDE RIGHTS, Image: 320678897, License: Rights-managed, Restrictions: Non Exclusive No Digital Rights Without Permission Please Credit All Uses, Model Release: no, Credit line: Profimedia, FameFlynet UK

„Penélope je uklonila bore, ali joj je lice ipak zadržalo ekspresiju. Nije pretjerala s botoxom na čelu i oko očiju. To je nešto na što i ja pazim kada su moji pacijenti u pitanju – pokušavam izbjeći pretjerivanje i zamrznut izgled. Primjer pretjerivanja botoxom su Renée Zellweger i Rita Ora“, kazao je, dodajući kako koža na vratu Penélope izgleda mekanije, što je najvjerojatnije postigla laserskim tretmanom.

Izvor: dailymail.co.uk

Pročitajte još i ...