Što se događa s najpoznatijom stražnjicom na svijetu?

kim kardashian straznjica

Stražnjica Kim Kardashian prošli je tjedan bila tema koja je izazvala brojne komentare. Zbog neobrađenih fotografija Kim je izgubila više od 100 000 pratitelja na društvenim mrežama koji su ogorčeni jer su dosadašnje fotografije bile „obična laž“. Što se događa s najslavnijom stražnjicom na svijetu i zaštitnim znakom Kim Kardashian? Za komentar smo upitali dr. Mladena Dudukovića, plastičnog, rekonstruktivnog i estetskog kirurga.

Kako prenosi The Daily Online, stražnjicu Kim Kardashian komentirao je i plastični kirurg Aaron Rollins koji je rekao da je Kim masnoću sa struka ubrizgala u stražnjicu (transfer masti). Dr. Rollins kazao je kako njezina stražnjica izgleda poput ispuhanog balona, s čime se složio i dr. Mladen Duduković.

„Razmišljajući o tome što se dogodilo i kako stražnjica izgleda, nema logičnijeg objašnjenja nego da se u nekoliko navrata volumen smanjivao i povećavao uslijed trudnoća i dobivanja, odnosno gubljenja na težini, što je nažalost ostavilo nepopravljive posljedice na koži, a harmonija potkožnog tkiva dodatno je narušena vjerojatno brojnim lipotransferima“, objašnjava dr. Duduković.

Dodaje kako je volumen povećan vjerojatno višekratnim lipotransferima i raznim punilima na bazi hijalurona ili specijalnim punilima za stražnjice, a ono što je sada problem jest opuštena koža zbog čega celulitne naslage dolaze do izražaja.

Nakon što je koža preekstendirana i nakon što je trajno izgubila na elasticitetu, ostala je mogućnost daljnjeg nadopunjavanja masnoćom ili nekim drugim punilima koji bi povećanjem volumena eventualno rastegnuli kožu i ponovo vratili okruglast i napet izgled, pojašnjava dr. Duduković, dodajući kako bi po njegovu mišljenju bilo bolje učiniti klasični butt lift, odnosno eksciziju suvišne kože .

#kimkardashian shows off her unairbrushed #butt again as she continues to vacation in #Mexico

A post shared by Miss Petite Nigeria Blog (@misspetitenigeria) on

„Takav butt lift ostavlja trajne ožiljke u gornjem dijelu glutealnih regija, ali oni se mogu sakriti u gaćicama“, komentira dr. Duduković.

„Kim se očigledno odlučila na strategiju dopune volumena, i to vjerojatno ne jedinu, ali s izostankom željenog rezultata. Stražnjica sada nažalost izgleda nepopravljivo loše jer koža više svojim tonusom ne može ispeglati neravnine potkožne masti koja se sada čini poput celulitnih naslaga uz, naravno, pretjeran ukupni volumen i nesklad s cijelim tijelom“, objašnjava dr. Duduković, dodajući kako je sada preostalo samo retuširanje fotografija ili nošenje steznika koji će ispod haljine sakriti opisano stanje.

Ким Кардашьян назвала свое тело безупречным. Ким Кардашьян в компании сестры Кортни и ассистентки Стефани Шеппард продолжает наслаждаться отдыхом в Мексике. Обычно 36-летняя светская львица старается не обращать внимания на критику пользователей сети, но в этот раз жену Канье Уэста задели за живое. После того, как вчера в прессе появились снимки Ким в бикини от Dior, хейтеры буквально "проехались" по пятой точке звезды. Обладательницу пышных форм назвали "целлюлитной и дряблой". Мама 2 детей не стала отмалчиваться и сразу же написала в Твиттере всем обидчикам: "Вы спросите, а что я? Я лежу на пляже вся такая изумительная с моим безупречным телом!". #kimkardashian #кимкардашьян #кардашьян #фигура #знаменитости

A post shared by Новости шоубизнеса. (@mir_znamenitykh) on

Pročitajte još i ...