Koji su estetski trendovi vladali 2016.?

S obzirom na to da se godina polako primiče kraju, izdvojili smo neke svjetske beauty trendove 2016. godine iz područja estetske medicine.

Prirodniji izgled grudi

Velike i neprirodne grudi sve su manje tražene. U 2016. godini trend su bile grudi prirodna izgleda, stoga su se i dame češće odlučivale za implantate umjerene veličine kako bi postigle prirodan izgled.

ELLE STYLE AWARDS 2015

Pune usne

Kylie Jenner internetom je proglašena kao pokretačica trenda punih usana. Iako su, naravno, brojne glumice proslavile senzualne usne, u 2016. godini najpoznatije su bile usne 19-godišnje Kylie.

US models Kendall and Kylie Jenner pose for their fashion brand 'Kendall&Kyllie 2015 campaing

Važnost vrata i podbratka

Stručnjaci se slažu da su društvene mreže svojevrsni „krivac“ za opterećenost izgledom. Svakodnevni selfiji pobuđuju svijest o vlastitom izgledu, zbog čega počinjemo kritički promatrati svaki dio svoga tijela i lica. To je jedan od razloga zašto su lifting vrata i rješavanje podbratka postale sve traženije operacije na koje se pacijenti odlučuju.

Dutch model Doutzen Kroes y spanish model Andres Velencoso star in Massimo Dutti Limited Edition spring 2016 campaign.

All about that (b)ass

U posljednje vrijeme stražnjice su postale apsolutni hit među celebrityjima. Prateći trendove, kirurzi su primijetili da se sve više osoba odlučuje na nekakav oblik korekcije stražnjice – bilo da se radi o povećavanju ili podizanju. Jednako kao i u slučaju grudi, polako se počinje težiti prirodnijim oblicima, a stručnjaci očekuju ovakav trend i dogodine.

Beyonce dances with holograms at Tidal

Neinvazivne metode

Neinvazivne metode pomlađivanja lica i oblikovanja tijela 2016. godine bile su vruća roba u ponudama poliklinika. Zbog prednosti koje nude, brojni su se odlučili upravo za takav tip tretmana ne bi li uljepšali svoje lice ili tijelo. S obzirom na ubrzani razvoj metoda, vjerojatno nas očekuje još čudotvornih inovacija u svijetu estetske medicine.

Mummy makeoveri

U 2016. godini makeoveri osmišljeni posebno za majke stekli su veliku popularnost. Radi se o skupu zahvata i tretmana namijenjenih ženama. Uglavnom se radi o abdominoplastici, povećavanju i/ili podizanju grudi i slično, a cilj je figuri vratiti stari sjaj.

Celebrity Social Network Photos!

Men included

Estetska medicina nije područje rezervirano za žene. Uslijed društvenih promjena i muškarci su sve više postali svjesni izgleda, stoga se i sve češće odlučuju prepustiti u ruke estetskog kirurga.

Irina Shayk and Patrick Dempsey for Sacoor Brothers.

Godine nisu važne

Estetska medicina postaje sve popularnija i sve se više ljudi odlučuje na zahvate ili tretmane uljepšavanja. Bilo da se radi o mlađim osobama ili onima u poznijim godinama, svi žele izgledati lijepo i osjećati se dobro u svojoj koži. Metode uljepšavanja su razne, a svatko može odabrati ono što mu najbolje odgovara.

profimedia-0185324024

Pročitajte još i ...