Kultni puder sada u “nude” verziji koja izgleda poput vaše kože

Christian Dior jednom je prilikom izjavio: “Nakon žena, cvijeće je najbožanskija kreacija”, a ljepota i moć cvijeća oduvijek inspiriraju kreatore.

Cvjetna formula za snažan skincare učinak

A upravo je jedan delikatan cvijet – maćuhica, odnosno wild pansy, u srcu jednog od najpoznatijih high-end pudera na svijetu, Dior Forever formule.

Danas već ikonički, ovaj je puder kreiran 2007., a Peter Philips mu je udahnuo novi život i osigurao ženama 24-satnu postojanost – u svim okolnostima.

Neovisno o tome koje su potrebe vaše kože, ovaj će izvanredni puder donijeti licu snažno skincare djelovanje, a sve zahvaljujući formuli obogaćenoj cvjetnim ekstraktima. Naime, sastav ovog pudera krije bazu od čak 86% skincare sastojaka – zvuči kao savršeni početak dana, zar ne?

Mat ili glow – dvije varijante za predivnu kožu

Da puder može biti dio njege kože, a ne samo prekrivanja problema, velike nam dermokozmetičke i kozmetičke kuće dokazuju već godinama, a Dior nam je svojim Forever puderom pokazao kako baš svaka žena može pronaći savršenu formula koja će na njenom licu izgledati baš poput “druge kože”.

Osim vrlo širokog raspona nijansi, i dvije formule namijenjene postizanju mat finiša ili glow efekta – ovisno o vašem tipu kože i efektu koji želite postići.

Izvrsne vijesti čekaju i ljubiteljice ultra prirodnog izgleda – od sada je u Dior Forever liniji dostupna i Natural Nude finish formula, iznimno lagana i bazirana na 96% sastojaka prirodnog porijekla.

24 sata postojanosti za sve situacije koje nas mogu snaći u danu

Među najvažnije karakteristike dobrog pudera svakako se ubrajaju prirodan izgled, ali i postojanost na koži – nitko ne uživa u popravljanju makeupa svakih nekoliko sati.

Dior Forever puderi poznati su po izuzetnoj postojanosti, i to čak i na vrlo visokim temperaturama te u vlažnim uvjetima.

Upravo je ljubav Christiana Diora prema cvijeću inspirirala laboratorij kuće Dior u odabiru najboljih sastojaka i njihovom pretvaranju u moćne skincare-makeup formule. Osim besprijekornog zaglađivanja tena, Dior Forever puderi zaglađuju kožu, poboljšavaju njenu teksturu i vidljivo sužavaju pore.

Dior Forever Skin Glow – puder koji licu daje blistavost

Baš kao što mu ime govori, Forever Skin Glow formula daje licu predivan sjaj, izgled prirodno odmornog, svježeg i hidratiziranog lica. Još jedan plus je i njegova zaštitna uloga – na koži ostavlja čak tri sloja zaštite: zaštitu od UV zraka, zaštitu od oksidativnog stresa i zaštitu od plave svjetlosti s LED ekrana.

Jedinstvena mješavina mineralnih pigmenata u ovim puderima ostavlja na licu potpuno prekrivanje svih nepravilnosti, uz zadržavanje savršeno prirodnog sjaja kože.

Dior Forever Natural Nude – novitet koji oduševljava

Dior Forever Natural Nude idealno je rješenje za dame koje žele 24-satnu postojanost uz potpuno prirodan izgled – dojam koji ostavlja zaista je poput druge kože.

Svježa, lagana tekstura postignuta je s čak 50% vode, a kreiran je s ciljem da na kožu nanosimo samo ono što je nužno.

Pomno odabirući vrhunske skincare sastojke, kuća Dior je kreirala formula koja naglašava prirodnu ljepotu kože, a dugoročno djeluje poput dobre kreme. Ovaj će puder pomoći s hidratacijom kože, revitalizacijom stanica, poboljšanjem blistavosti, ali i ujednačavanjem tena – zvuči kao idealan puder za cijelo ljeto, zar ne?

Pročitajte još i ...