U 14 dana do vitkije linije i manje celulita

Pandemija korona virusa definitivno je ostavila traga na nas i na naše svakodnevne navike. Često je teško pronaći motivaciju za redovno vježbanje, a i dijete koje započinjemo, nerijetko još brže završe. U vrijeme lockdowna definitivno je sve još teže, a daljinski uz koji utješni zalogajčić postali su nam dobri prijatelji.

I da! Konačno smo shvatili da svi imamo celulit. Jednostavno su nam takvi hormoni, ponekad im “pomognu” i geni. I možda je baš sada pravi trenutak da priznamo kako idealno ne postoji, pa tako ne postoji niti idealno tijelo,  ali i da se jednako tako važno raditi i truditi. Pokušavati.

Postoje načini uz pomoću kojih možemo ublažiti pojavu celulita ili ga se gotovo u potpunosti riješiti.

Ekspertiza Laboratorija Elancyl na području mršavljenja duga je gotovo pedeset godina i utemeljena je na načelima malih pobjeda, discipliniranosti i ljubavi prema vlastitom tijelu. I oni su posve svjesni kako ne postoji idealan, čudotvoran proizvodi koji će, kao čarobnim štapićem, obrisati narančinu koru uz pomoć, još jedne u nizu, ekstremne, neprovedive dijete. Poštujući te principe nastao je Elancyl My Coach!: proizvod koji ženama želi pomoći u mršavljenju koje će biti lišeno osjećaja krivnje i pritisaka okoline te tako konačno postati zdrav i zabavan proces. Ako napravite sinergiju zdrave prehrane, tjelesne aktivnosti, detoksa i modernih preparata protiv celulita, onda vam rezultati neće izostati.

Blogerica Ana Vladušić

Znaju to mama blogerica Ana Vladušić kojoj je My Coach njegu preporučio osobni trener Tomislav Vukoja.  Vladušić je izjavila tijekom višemjesečnog vježbanja kako je dobra stvar da kad jednom vidiš rezultate teško je odustati te dodala: „Čak ni kad sam u tim kriznim periodima nisam pomislila leći i namazati se anticelulitnom kremom i pustiti ju da odradi (moj) posao.

A, ipak sve nas uvijek zanima – rade li te kreme uopće išta? Ne znam za ostale, ali Elancyl My Coach krema protiv masnih naslaga je vrhunskog sastava i  provjereno uz trening i balansiranu prehranu baš lijepo zategne kožu i poravna dijelove.“

Trener Tomislav Vukoja

Izvrsnost kao inspiracija

Upornost, rad i trud se uvijek isplate, pa su upravo sportaši i njihov metabolizam poslužili stručnjacima iz Laboratorija Elancyla u razvoju Elancyl MY COACH! proizvoda. Proizvod služi kao pomoć pri mršavljenju oponašajući metabolizam tjelesno aktivnih ljudi. 

Inovativni djelatni sastojak je mikroalga Tisochrysis Lutea koja potiče sagorijevanje masti u masnim stanicama i troši zalihe stanica. Kofein potiče eliminaciju masnoća, a bršljan ubrzava fiziološku detoksikaciju i vraća koži čvrstoću i elastičnost utječući na kvalitetu kolagena uz masažu.

Stvarno djeluje!

Elancyl MY COACH! je djelotvoran čak i ako se ne koristi u kombinaciji s tjelesnom aktivnošću, iako bi definitivno bilo poželjno da krenete vježbati. Neravnine su zaglađenije nakon sedam dana korištenja, a promjene figure su vidljive nakon mjesec dana. Za više od 70 posto žena, učinak mršavljenja vidljiv je nakon 14 dana korištenja, a 95 posto ih ističe trenutačno zaglađivanje kože[1]. No, što se dogodi ako uključite vježbanje? Elancyl MY COACH će i do četiri puta povećati učinak tjelesne aktivnosti na čvrstoću i teksturu vaše kože, dok će učinak aktivnosti na zaglađivanje celulita povećati za 60 posto.[2]

Upute za korištenje

Ugodna, nemasna tekstura koja se ne lijepi, uz svjež i osvježavajući miris glavna su odlika Elancyl MY COACH!  Proizvod se nanosi Elancyl masažom – posebnom pinch&roll tehnikom razvijenom u suradnji s fizioterapeutima koja olakšava primjenu proizvoda, pruža osjećaj ugode te povećava učinkovitost proizvoda. Pinch&roll tehnika masiranja potiče drenažu, tonizira i stimulira mikrocirkulaciju kože, poboljšava izmjenu tvari  na razini stanica i povećava opskrbu kisikom, čime je osigurano optimalno prodiranje djelatnih sastojaka u kožu. Važno je napomenuti da proizvod ne smiju koristiti  trudnice i dojilje!

Elancyl MY COACH potražite u svim ljekarnama i specijaliziranim trgovinama po 25 nižoj cijeni.

[1]   Kliničko istraživanje o zadovoljstvu proizvodom provedeno na 87 žena.

[2] Rezultati se odnose na žene koje su prakticirale barem sat vremena sportske aktivnosti tjedno.

Pročitajte još i ...