NOVA GENERACIJA HRVATSKIH KIRURGA: STRUČNI I ZGODNI

Stasala je nova generacija kirurga koji se bave estetikom: svi su u svom poslu izvrsni, no mi žene volimo škicnuti one koji uz stručno oko i – dobro izgledaju! Jer tko još ne voli vidjeti zgodnog i njegovanog muškarca… Ako je k tome još i estetski kirurg, doživljaj je potpun.

Boris Filipović

Ovaj je liječnik specijalizirao otorinolaringologiju i kirurgiju glave i vrata, i zasad je jedini Hrvat koji je stekao subspecijalističko usavršavanje u trajanju od dvije godine u Nizozemskoj na čuvenoj Europskoj akademiji za plastičnu i rekonstruktivnu kirurgiju lica, EAFPS, pod vodstvom doktora Petera J. F. M. Lohuisa, današnjeg partnera u poliklinici LF Medical Group.

Osim u Nizozemskoj, subspecijalizaciju je odradio i u SAD-u.

Dr. Filipović profilirao se u jednog od najtraženijih estetskih liječnika za kirurgiju nosa.

“Doktor Filipović je vrlo stručan, efikasan i jako ljubazan. Za njega dajem ruku u vatru – stoji na portalu Najdoktor, na kojem pacijenti pišu svoje komentare o liječnicima čije su usluge koristili. “Što reći nego kralj otorinolaringologije… Super sredi nos i funkcionalno i estetski. Stručan, ljubazan, susretljiv i pažljiv prilikom postoperativnih pregleda. U tri riječi – mlad, nježan, neizbježan”, časte ga na portalu komplimentima šakom i kapom. Budite svjesni da je lista za zahvate kod njega – poduža.

Kristian Kunjko

Zgodni doktor plastični je kirurg na Zavodu za plastično-rekonstruktivnu kirurgiju i kirurgiju dojke u Kliničkom bolničkom centru Zagreb te predaje na Medicinskom fakultetu.

Kao specijalizant je 2012. sudjelovao u nevjerojatnom pothvatu tima s Rebra koji je vodio prof. Davor Mijatović – tijekom kojeg su pacijentici napravili nove dojke tkivom s vlastitog trbuha. Više o tome možete pročitati OVDJE. Doktorirao je kao jedan od najmlađih liječnika u Hrvatskoj i usavršavao se u najprestižnijim centrima estetske kirurgije u svijetu – u Londonu, New Yorku, Las Vegasu, Miamiju i Los Angelesu.

Ovaj strastveni jedriličar i veliki zaljubljenik u more i putovanja oplovio je Cape Horn, a na motoru je proputovao Kaliforniju i istraživao popularnu vinsku dolinu Napa Valley.

S obzirom na to da je stalni sudski vještak Županijskog suda u Zagrebu za opću kirurgiju, računajte da – ako nešto pođe po zlu u estetskoj kirurgiji – vaš bi se predmet mogao naći baš na njegovom stolu. U Zagrebu uskoro otvara polikliniku, što njegove pacijentice očekuju s nestrpljenjem.

Nino Fuchs

Još jedan pulen sa zagrebačkog Rebra koji je sudjelovao u čuvenom zahvatu rekonstrukcije dojke tkivom s vlastitog trbuha pacijentice, a s obzirom na to da je sin ministra znanosti i obrazovanja, naša radoznalost bila je još veća.

Ovaj vrsni kirurg dio je edukacije odradio u Danskoj i Švedskoj, a od 2012. je zaposlen na zagrebačkom Rebru, kao dio tima za rekonstrukciju dojke.

U intervju za 24 sata izjavio je da je plastičnu kirurgiju izabrao jer je po prirodi pedantan i fokusiran na detalje. Uz to je veliki estet i hedonist: kako doznajemo, uživa u finoj hrani, cigarama i gin tonicu, veliki je ljubitelj životinja, a od hobija su mu najdraži lov, ribolov, jahanje i boks. Na žalost svih obožavateljica, zgodni je kirurg oženjen i otac je troje djece.

Ivan Rašić

Ovaj je otorinolaringolog i kirurg glave i vrata izvrstan u svemu čega se dohvati, pa je tako bio dobitnik dekanove nagrade za najboljeg studenta, dobitnik državne stipendije za izvrsnost te stipendije izvrsnosti Sveučilišta u Zagrebu.

Na zgodnog kirurga možete naići u Kliničko bolničkom centru Sestre milosrdnice.

Da je ovaj otorinac pravi virtuoz, pokazuje slučaj kad je prije nekoliko godina djevojčici kojoj je pas odgrizao uho, uzeo hrskavični dio s rebra i formirao donji dio uške koji je nedostajao, o čemu više možete čitati OVDJE.

Dr. Rašiću, respect!

Hrvoje Kisić

Dr. Hrvoje Kisić, brat poznatog i eksponiranog ginekologa dr. Marka Kisića, specijalist je plastično-rekonstruktivne i estetske kirurgije, i jedan je od onih za kojim se trgaju poliklinike plastične kirurgije diljem zemlje. No, on se odlučio za Rebro te za suradnju u poliklinici Dklinik s dr. sc. Mladenom Dudukovićem, koji je prilikom otvaranja klinike za njega izjavio:

„Smatram da je Hrvoje Kisić trenutačno najbolji kirurg u svojoj generaciji, i mislim da su pred njim velike stvari. Čast mi je što radi sa mnom.“

Što se tiče stručnosti, kolega ga hvale na sva usta, a što se tiče “good looking” faktora – dr. Marko Kisiću, brat vam se opako približio!

Pročitajte još i ...