LANCÔME IDÔLE NOW – novi eau de parfum florale

Godine 2019. Lancôme je posvetio ženstveni miris novoj generaciji žena koje su poimanje osnaživanja okrenule naglavačke. Ambiciozne, no velikodušne, snažne, no uključive, promijenile su predodžbu o samoostvarenju vlastitim primjerom i osnažile ostale žene u nastojanju da ostvare svoje snove na svoj način. Tijekom godina ova je rastuća zajednica bila nepresušan izvor nadahnuća za Idôle, poprimajući obrise mirisa budućnosti.

U 2023. poriv za stvaranjem novog svijeta snažniji je nego prije. Vrijeme je da se  priključite ovoj priči. Novim mirisom Idôle Now Lancôme se zalaže za izradu mirisa posvećenih cilju, pri čemu posve utjelovljuje vrijednosti zajednice Idôle. Nadahnut boljom budućnošću, Idôle Now svojim mirisom i kampanjom izražava težnju za pridruživanjem nezaustavljivom pokretu skupine žena koje oslobađaju svoju zajedničku snagu.

 

Izvanredna kampanja

Obraćajući se svim ženama iz zajednica diljem svijeta, Lancôme predstavlja kampanju koja ambasadoricu Idôlea Zendayu prikazuje u sasvim novom svjetlu kao neukroćeniju, odvažniju i snažniju nego prije. Ostvarujući svoj puni potencijal, snažna muza brenda Lancôme savršeno utjelovljuje suvremeni duh Idôlea svojim postignućima, snagom i spremnošću da pokori svijet.

Višestruko nagrađivana redateljica Jessy Moussalem snimila je snažan film koji je ujedno neobuzdana i poetska potraga. Ovom nezaboravnom kampanjom prikazuje svoj talent za dočaravanje sirovih emocija i osjećaja intenzivne energije tako što ovjekovječuje ono što se ne može ovjekovječiti. Prekretnicu. Trenutak u kojem ideali potiču djelovanje. Na svojem vrhuncu Zendaya predvodi pokret veći i od nje same. Pokret koji je nadilazi. Riječ je o nevidljivoj sponi koja povezuje žene diljem svijeta i poziva ih na ujedinjenje.

Nadahnut svjetlom tek osvanula dana, Idôle Now dostupan je u novoj bočici živahne estetike koja se odlikuje toplim bojama vatrenog praskozorja. U skladu s nijansama bočice na vanjskom je pakiranju otisnut novi uzorak s mantrom koja potiče na borbu za vlastite ideale.

 Cvjetne note nadahnute prirodom i  usavršene znanošću

Otvaranjem novih vidika u modernoj izradi mirisa pruža nove mogućnosti paleti parfumera u obliku snažna i neumoljiva mirisa.

Nadahnut revolucionarnom vizijom Shyamale Maisondieu (Givaudan), Nadège le Garlantezec (Givaudan) i Adriane Medina (Givaudan), triju parfumerki koje su osmislile izvoran miris, Idôle Now odražava savršenu simbiozu vrhunskih sastojaka prirodnog podrijetla i znanosti koja omogućuje izradu odvažnijih i raskošnijih mirisa. Svježe ruho ove nove inačice cvjetnih nota originalnog Idôlea nikad nije bilo raskošnije i odvažnije.

Novi cvjetni miris Idôle Now odlikuje se sočnom svježinom note kruške, blistavošću kultne čiste note i živahnim drvenim notama pačulija. Njegova trenutačno prepoznatljiva i neodoljivo snažna cvjetno-jantarska nota chyprea pravi je olfaktivni manifest. To je poziv za osvajanje budućnosti i pretvaranje ideala u stvarnost. Sada.

Pročitajte još i ...