Brzo i bez vremena oporavka: Makeover lica u samo 15-ak minuta

Olivia Culpo (oliviaculpo / 20.04.2018)"", Image: 369225698, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Face To Face A

Takozvani „lunchtime tretmani“ ili „walk in – walk out“ postupci kojima je moguće u svega 15-ak minuta pomladiti lice, redefinirati crte lica ili pak vratiti izgubljeni volumen, zasjeli su na tron estetskih tretmana.

Zbog svoje brze izvedbe, nuspojava koje su svedene na minimum i bez vremena oporavka, uz instantne i prirodne rezultate, tretmani hijaluronskim filerima dosegli su nevjerojatnu popularnost. U rukama pravog stručnjaka, hijaluronskim se filerima može napraviti pravi mini makeover lica, a pritom zadržati prirodan izgled.

Prije i poslije tretmana Restylaneom

Vraćaju izgubljeni volumen i ostvaruju lifting efekt

Problem: Ispijeno lice, upali obrazi i nedostatak mladenačke punoće i volumena lica. Lice koje „klizi prema dolje“.

Rješenje: Hijaluronski fileri izvrsna su metoda kojom je moguće nadoknaditi volume, ali i postići tekući lifting lica.  Izgubljeni volumen lica nadoknađuje se Restylane Volyme filerom, dok se za potporu strukturi kože koristi Restylane filer. U kombinaciji s Restylane Lyftom, ostvaruje se potpuni makeover srednjeg dijela lica, postiže mladenački volumen i punoća, uz poboljšan tonus i napetije konture.

Prije i poslije tretmana Restylaneom

Djelovanjem na srednji dio lica, ublažavaju se i nazolabijalne bore, a lice poprima svježiji i pomlađeniji izgled. Za tretiranje dubljih bora koristi se Restylane Refyne ili Defyne, kojima se popunjavaju brazde, a lice postaje zaglađenije.

Svaki od ovih filera prilagođene je gustoće i teksture koja se prirodno apsorbira u kožu, a hijaluronska kiselina s vremenom se razgrađuje, zbog čega se rezultati gube polagano i postepeno.

Uklanjaju podočnjake

Problem: Umorno lice i istaknuti podočnjaci.

Rješenje: Za uklanjanje podočnjaka i vraćanje svježine području oko očiju, koriste se Restylane Classic i Restylane Lyft fileri hijaluronske kiseline, iako se mogu kombinirati i drugi Restylaneovi proizvodi. Ublažavanjem podočnjaka, postiže se instantno osvježenje, a lice poprima izgled baš kao da ste se dobro naspavali ili vratili s dugog odmora.

Prije i poslije tretmana Restylaneom

Mogu korigirati i izravnati nos

Problem: Istaknuta brazda na nosu ili spušten vršak nosa.

Rješenje: Ako ste željeli vidjeti kako bi vam pristajao „novi nos“, a ne želite se podvrgnuti klasičnoj operaciji, hijaluronskim filerima moguće je korigirati brazde na nosu, ispraviti asimetrije i podignuti vršak nosa.

Prije i poslije tretmana Restylaneom

Restylane Volyme filerom popunjava se udubina na nosu, bilo da se radi o brazdi u korijenu nosa ili bilo kakvoj udubini na nosnicama. Ovaj filer jednostavno se oblikuje i savršeno apsorbira, zbog čega omogućuje potpuno prirodne rezultate, dok je za podizanje vrška nosa izvrstan odabir Restylane Lyft – injektibilni gel, prvi toga tipa koji je odobren za popunjavanje središnjeg dijela lica.

Za punije i veće usne

Problem: Tanke usne ili dehidrirane usne kojima je potrebno osvježenje.

Rješenje: Povećanje usana jedna je od najpopularnijih estetskih korekcija, ali i korekcija kojoj se pripisuje najviše „neprirodnih rezultata“. U rukama iskusnog stručnjaka i kvalitetnim hijaluronskim filerima, možete se opustiti bez straha od neprirodnih rezultata.

Kako bi se postigli potpuno prirodni rezultati, a filer savršeno oblikovao i apsorbirao, Restylane je razvio mekani filer Kysse koji se jednostavno oblikuje, pružajući usne baš poput prirodnih. Restylane Kysse filerom moguće je dodati volumen gornjoj i donjoj usni te naglasiti konture usana ili ih pak samo hidratizirati i osvježiti. U svega 15-ak minuta, usne postaju privlačne i pune, a lice poprima ženstveniji izgled.

Prije i poslije tretmana Restylaneom

Blistava koža

Problem: Koža kojoj nedostaje sjaja, umorna i siva koža ili neujednačen ten.

Rješenje: Bez dodavanja volumena i promjena kontura lica, Restylane skinboosteri potpuno transformiraju kožu, vraćaju sjaj i brišu sitne nepravilnosti. Skinboosteri Vital i Vital Light izvrsni su za tretiranje zrele kože, umorne kože pušača, baš kao i suhe kože, ožiljaka od akni i kože kojoj je potrebna intenzivna hidratacija. Posebno će pogodovati koži nakon ljeta, a već nakon prvog tretmana primijetit ćete pozitivne promjene na koži, dok se za najbolje rezultate preporučuje napraviti dva ili tri tretmana.

Tretmane Restylane filerima možete napraviti u sljedećim poliklinikama/ordinacijama:

POLIKLINIKA MILOJEVIĆ https://www.milojevic.hr/ 

POLIKLINIKA DERMALIFE https://www.dermalife.hr/ 

POLIKLINIKA EDUMED http://edumed.hr/kontakt.asp 

ORDINACIJA LAZARIĆ http://www.ordinacija-dr-lazaric.hr/hr/

POLIKLINIKA CUTIS http://www.cutis-dubrovnik.hr/?file=naslovnica

POLIKLINIKA DUDUKOVIĆ http://www.dudukovic.hr/

POLIKLINIKA DERMANGIO http://dermangio.hr/ 

POLIKLINIKA MALETIĆ https://www.maletic.eu/

ORDINACIJA MANESTAR http://www.ordinacija-manestar.hr/

POLIKLINIKA KVATERNIK https://poliklinika-kvaternik.hr/

POLIKLINIKA LABAR http://www.poliklinika-labar.hr/ 

ORDINACIJA NAJEV (Split) Telefon: 021 469 077, mobitel: 091 7671 698

POLIKLINIKA VISODENT (Zagreb i Split) http://visodent.com/

POLIKLINIKA ROSSO Osijek http://www.poliklinika-rosso.hr/index.php/hr-HR/

BOLNICA ARITHERA https://www.arithera.hr/hr/ 

POLIKLINIKA LESIĆ https://www.poliklinika-lesic.hr/ 

POLIKLINIKA ŠLAJ ANIĆ (dermatolog dr. J. Meštrović Štafekov) http://www.slaj-anic.com/

I u drugim poliklinikama i ordinacijama u Hrvatskoj.

Pročitajte još i ...