Pravo vrijeme za “mummy makeover”

24 SEP 2015 BEYONCE AND DAUGHTER BLUE IVY CARTER IN THIS GREAT CELEBRITY SOCIAL MEDIA PICTURE!, Image: 260348852, License: Rights-managed, Restrictions: PLEASE CREDIT AS PER BYLINE *UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE 0208 344 2007* PLEASE CREDIT AS PER BYLINE *UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE 0208 344 2007*, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos

Već imate djecu, uživajte u majčinstvu i smatrate da je pravo vrijem da počnete uživati u sebi, zadovoljni svojim izgledom? Međutim, kada je pravo vrijeme za makeover za mame (mummy makeover) – skup postupaka kojima se tijelu nakon trudnoće vraća mladenački sjaj?

Celebrity Social Network Photos!

Koliko čekati?

Nakon poroda možda ćete jedva čekati napraviti korekciju kože trbuha, ali, pričekajte s tom odlukom. Naime, u tom su periodu još neko vrijeme prisutni trudnički hormoni, a i tijelu je potrebno određeno vrijeme da sve sjedne na svoje mjesto. Što se tiče viška kilograma, niti jedan postupak nije rješenje za taj problem, stoga bi bilo najbolje da, ukoliko imate značajniji višak kilograma, pričekate s makeoverom za mame i date si malo vremena kako biste vratili željenu težinu. Kirurškim i nekirurškim metodama tijelo se oblikuje, reducira se višak kože, no ne mogu se skinuti kilogrami.

Najranije preporuka za učiniti mummy makeover je 6 mjeseci nakon poroda, no ne bi bilo loše dati svome tijelu još koji mjesec da se „vrati na staro“. Također, mummy makeover najbolje je napraviti jednom kada odlučite da nećete imati više djece, kako bi rezultati trajali duže.

profimedia-0293467079-b

Kada tempirati mummy makeover?

Ako želite zabljesnuti na nekom posebnom događaju, zahvate možete planirati tako da se rezultati vide na toj posebnoj prigodi. To bi bilo otprilike tri mjeseca prije važnog događaja.

Što odabrati?

Mummy makeover obuhvaća skup estetskih zahvata pomoću kojih se može vratiti figura i izgled tijela kao prije trudnoće. Makeover za mame obično uključuje nekoliko estetskih zahvata, primjerice, korekciju dojki, trbuha, liposukciju i korekciju intimnog područja tijela. Ovisno o stanju vašeg tijela i vašim željama, odaberite postupke koji će riješiti problem koji vas muči, a u brojnim poliklinikama pronaći ćete posebne ponude za različite kombinacije zahvata.

Pročitajte još i ...