Obnavljajući serum za obnovu kože izložene stresu

Život u urbanim sredinama sa sobom nosi brojne izazove, a njihov učinak odražava se i na našoj koži. S obzirom na to da je koža naša prva linija obrane, stresori poput zagađenja, iznenadnih vremenskih promjena, manjak sna, anksioznost ili izloženost intenzivnom stresu s vremenom uzimaju danak i utječu na njezin izgled i zdravlje. Upravo zato, Vichy je razvio inovativnu formulu za obnovu kože MINÉRAL 89 PROBIOTIC FRACTIONS. Riječ je o regenerirajućem i obnavljajućem serumu s probiotičkim frakcijama i vulkanskom vodom, obogaćenom antioksidativnim vitaminima poput niacinamida koji smanjuje vidljive znakove stresa na koži.

S obzirom na to da je stres mnogima svakodnevni (neželjeni) suputnik, s njegovim okidačima i utjecajima valja se uhvatiti u koštac na svim frontama. Stoga, zajedno s lansiranjem inovativnog MINÉRAL 89 PROBIOTIC FRACTIONS seruma, Vichy organizira #StresslessWeek – online događanje koje će trajati od 23. do 28. svibnja s anti-stress sadržajem koji pripremaju: urednica i voditeljica Ana Radišić, influencerica Ema Luketin, produkt dizajnerica Ana Tevšić Nauković, food blogerica Zrinka Zekulić (@gladusasamja) uz stručne savjete na @skincareconsult profilu Maje Kovač, dermatovenerologinje i recenziju novog proizvoda by @miss.recenzija.

Minéral 89 booster kultni je proizvod brenda Vichy, no formula je u MINÉRAL 89 PROBIOTIC FRACTIONS nadopunjena probiotičkim frakcijama, mikroorganizmima koji imaju pozitivan učinak na imunološki sustav, jačaju barijeru kože, potiču njezinu regeneraciju i stimuliraju njezinu prirodnu obranu od stresora. U misiji obnove kože, probiotičkim frakcijama pomaže i vulkanska voda obogaćena s 15 minerala i niacinamid koji smiruje upalna stanja kože.

Sadržaj seruma sastoji se od 5% probiotičkih frakcija i 4% niaciamida te vitamina E. Ne sadrži miris niti alkohol te je prikladan za korištenje na svim tipovima kože. Potvrđen od strane dermatologa i ispitan kroz brojne kliničke studije, MINÉRAL 89 PROBIOTIC FRACTIONS jača otpornost kože za čak 68%. Osim sjajnih učinaka koje ima na kožu, serum je i vrlo jednostavan za korištenje. Tek jedna kap dnevno, tijekom jutarnje i večernje beauty rutine, bit će dovoljna da primijetite razliku.

Zaštita od vanjskih utjecaja

Zbog izloženosti stresu, koža postaje suha, pojavljuje se svrbež koji najčešće prati crvenilo, pad imuniteta kože može rezultirati neujednačenim izgledom, a pojavljuju se i tanke linije i bore. MINÉRAL 89 PROBIOTIC FRACTIONS dokazano se suprotstavlja navedenim problemima kože, a to je potvrdilo osam kliničkih i šest instrumentalnih studija provedenih na više od 500 žena. Nakon četiri tjedna korištenja, 76% ispitanica uočilo je da koža izgleda mladoliko i odmorno, 84% je potvrdilo da je ukupan izgled kože poboljšan, 92% da  koža ima zdravi sjaj, a 78% njih se osjeća zaštićeno od vanjskim utjecaja.

 

 

Jedna pipeta dnevno – vaša idealna doza za zdraviji izgled kože

Preporučena doza koncentiranog seruma podrazumijeva nanošenje jedne pipete dnevno tako što ćete sadržaj nanijeti direktno na lice i nježno umasirati u kožu čitavog lica.

ŠEST VIDLJIVIH ZNAKOVA ZDRAVIJE KOŽE

Odobrena od strane dermatologa, MINÉRAL 89 PROBIOTIC FRACTIONS formula ima dokazanu efikasnost s trenutnim efektom koji traje. Klinički test 42 osobe, nakon 4 tjedna upotrebe seruma pokazuje sljedeće rezultate:

+ 45% više blistavosti

+ 35 % glađa tekstura

– 23 % manje tankih linija

+ 28 % izjednačeniji ten

+ 30 % punija koža

+ 68 % antioksidativni učinak* (pokazuje test oksidacije izazvan zagađenjem rađen na 6 osoba)

StressLessWeek BY VICHY zaista je nešto što se ne propušta!

Pročitajte još i ...