Moćni serum koji u samo 1 minuti hidrira kožu i vraća joj sjaj

Nemate vremena za dugu jutarnju beauty rutinu, ali želite da vaša koža dobije potrebnu dozu hidratacije, a njezina zaštitna barijera bude spremna nositi se sa svim dnevnim izazovima? Stručnjaci brenda  A-DERMA čuli su vašu želju i pretočili je u sjajan proizvod – HYALU serum 3u1 serum. Tekstura svježeg gela pri nanošenju nije ljepljiva i brzo se upija, a kožu hidrira u samo 1 minuti. 

Andrea Mulder / Photo Art

Biology hyalu serum 3u1 sastoji se od 9 sastojaka, a formuliran je s ciljem hidracije i uravnoteženja dehidrirane fragilne kože. Ovaj certificirani organski proizvod sadrži čak 99% sastojaka prirodnog podrijetla. koža je jedrija i sjajnija te poprima svjež i zdrav izgled. Zahvaljujući moćnim aktivnim sastojcima HYALU serum 3u1 ima trostruko djelovanje: hidrira, čini kožu punijom i ojačava kožnu barijeru:  

  • hijaluronska kiselina pruža trenutni i dugotrajni učinak hidracije, čini kožu punijom
  • organski sok Rhealba® zobi uravnotežuje i hidrira kožu održavanjem ravnoteže osnovnih minerala kože (kalcij i magnezij) i poticanjem prirodne proizvodnje hijaluronske kiseline u dubljim slojevima kože
  • ekstrakt maslačka štiti kožu od čestica onečišćenja.
Riječka influencerica Zara Hrvatin

BIOLOGY HYALU serum 3u1 formuliran je da poštuje fragilnu kožu uz sigurnost primjene i visoku podnošljivost. Formula je ispitana na koži sklonoj alergiji. Može se primijeniti na područje oko očiju. Bez parfema, esencijalnih ulja i kontroverznih sastojaka. Primjenjuje se na očišćeno lice 1 do 2 puta dnevno (ujutro i/ili navečer) na lice, vrat i područje oko očiju. Uz 99% prirodnih sastojaka te bez sastojaka životinjskog podrijetla, ovaj proizvod kao i većina A-Derma proizvoda nosi oznaku A – GREEN IMPACT INDEXA (indeks zelenog utjecaja) što znači da je eko-društveno dizajniran, odnosno da se njegovom proizvodnjom poštuje okoliš i društvo u cjelini. Na događanju je o eko značajkama proizvoda govorila Tihana Veljačić, suosnivačica platforme THE GREEN HUB: „Uz oznaku A kada je u pitanju Green impact index ovaj proizvod ima i važan Ecocert certifikat koji potvrđuje da je napravljen od sastojaka dobivenih iz obnovljivih izvora te prerađen uporabom ekološki prihvatljivih procesa.“

Andrea Mulder / Photo Art

Jedna od prvih osoba koja je imala priliku isprobati ovaj serum bila je Riječanka Zara Hrvatin poznata po korištenju organske i prirodne kozmetike:  “Serum me oduševio jer ima laganu teksturu te se jako brzo upije što štedi moje vrijeme prilikom jutarnje ili večernje rutine. Koža mi je zategnutija i sjajnija, a što je najvažnije, proizvod je prirodan, baš kako meni i odgovara. Posebno mi se sviđa tzv. Mix and match sustav koji mi omogućuje da pomiješam novi HYALU serum s drugim hidrirajućim kremama unutar Biology linije koje koristim već više od godinu dana.”

BIOLOGY linija prva je dermatološka i certificirana organska linija brenda A-Derma. Jednostavna je i potpuna linija koja se prilagođava svim tipovima fragilne kože. Unutar Biology linije možete pronaći ukupno 9 proizvoda. Proizvodi za čišćenje/odstranjivanje šminke – micelarna voda, losion za čišćenje šminke i novi proizvod – Dermatološka pjena za čišćenje. Za hidrirajuću njegu u ponudi postoje dermatološka lagana i bogata hidracijska krema te Biology HYALU serum 3u1.

Sementa Rajhard

BIOLOGY linija ima organski certifikat od strane Ecocerta, koji je priznat u cijelom svijetu, a temelji se na COSMOS ORGANIC standardu. Time se jamči odgovoran pristup i osigurava se okvir za proizvode u svim fazama razvoja: jamstvo transparentnosti i povjerenja za potrošače. Kutije BIOLOGY proizvoda izrađene su od reciklabilnog materijala iz održivo upravljanih FSC šuma, bočice su napravljene od 100% reciklirane i reciklabilne plastike, dok su tube napravljene od reciklirane plastike. Bočica seruma također dolazi u eko dizajniranom pakiranju: sadrži 42% recikliranog stakla i potpuno je reciklabilna.

Tihana Veljačić, suosnivačica platforme THE GREEN HUB, i Marija Markota Jurić, voditeljica grupe proizvoda OKTAL PHARME

Pročitajte još i ...