Spas za najosjetljiviju kožu – stiže prva dermatološka certificirana organska linija za njegu lica

Kada govorimo o fragilnoj koži, prirodnosti i prirodnoj ljepoti, prva nam je asocijacija brend A-DERMA. A-DERMA je opet napravila korak naprijed te je predstavila prvu dermatološku i certificiranu organsku liniju za njegu lica – BIOLOGY, koja se prilagođava svim tipovima fragilne kože.

Ova linija zadovoljava potrebe svih tipova fragilne kože zahvaljujući otkriću novog djelatnog sastojka, soka Rhealba® zobi, prvog organskog ekstrakta A-DERME. Taj revolucionarni sastojak u dermatologiji glavna je djelatna tvar svih BIOLOGY proizvoda, a njegova je učinkovitost dvostruka: URAVNOTEŽUJE KOŽU – pruža esencijalne minerale, Ca2+ i Mg2+ te štiti kožu od dehidracije i jača funkciju barijere. HIDRIRA KOŽU – povećava prirodnu proizvodnju hijaluronske kiseline za 83%, te je koža hidrirana i mekša.

Uz organski sok Rhealba® zobi, u BIOLOGY proizvodima nalazimo i ekstrakt maslačka, koji s kože odstranjuje čestice onečišćenja. Cijela BIOLOGY linija je jednostavna i potpuna, sastavljena od 7 proizvoda koji zadovoljavaju potrebe svih tipova fragilne kože.

Ovi proizvodi ne sadrže parfeme, dvojbene sastojke i esencijalne ulja, već osnovne sastojke potrebne fragilnoj koži, kako bi se osigurala optimalna podnošljivost za sve tipove kože, čak i kožu sklonu alergijskim reakcijama

Unutar BIOLOGY linije možete pronaći: 2 proizvoda za čišćenje kože – dermatološku MICELARNU VODU i dermatološki LOSION, zatim 2 dermatološke hidracijske kreme – LAGANU, namijenjenu normalnoj do mješovitoj koži i BOGATU, namijenjenu suhoj koži te 3 dermatološka proizvoda za specifičnu njegu – BIOLOGY AR dermatološku njegu protiv crvenila, s ekstraktom mandarine – za kožu sklonu kuperozi, BIOLOGY CALM umirujuću dermatološku njegu, s ekstraktom kola oraha – za reaktivnu kožu te BIOLOGY NUTRI hranjivu dermatološku njega, s organskim uljem šafranike – za vrlo suhu kožu.

Budući da svaki tip fragilne kože ima različite potrebe, BIOLOGY linija je jedinstvena jer nudi mogućnost MIX&MATCH sustava. 3 dermatološka proizvoda za specifičnu njegu mogu se koristiti samostalno ili pomiješani s BIOLOGY hidracijskom kremom ili dnevnom kremom za njegu – za teksture koje se prilagođavaju svim tipovima kože.

DODATNE POSEBNOSTI BIOLOGY LINIJE: 

Certificirana organska kozmetika

BIOLOGY linija dobila je strogi organski certifikat od strane Ecocerta, koji je priznat u cijelom svijetu, a temelji se na COSMOS ORGANIC standardu. Time se jamči odgovoran pristup i osigurava se okvir za proizvode u svim fazama razvoja: jamstvo transparentnosti i povjerenja za potrošače.

Eko dizajnirana pakiranja

Kutije BIOLOGY proizvoda izrađene su od reciklabilnog materijala iz održivo upravljanih FSC šuma, bočice su napravljene od 100% reciklirane i reciklabilne plastike, dok su tube napravljene od reciklirane plastike.

Pročitajte još i ...