Nataša Janjić: Na estetsku medicinu gledam kao na psihološko sredstvo za usrećivanje

Natasa Janjic

Za njom se okreću i žene i muškarci, prate njezin ljubavni život, kopiraju njezin stil… Prekrasna bakrena kosa, pune usne i prodoran pogled Nataše Janjić rijetko koga može ostaviti ravnodušnim. S ovom britkom, komunikativnom i seksi Splićankom pričali smo o estetskoj medicini.

Iako nikada nije ništa operirala, nikada nije koristila ni botox ni filere, Nataša Janjić zaštitno je lice Poliklinike Sinteza jer ova zagrebačka poliklinika otpočetka ima drugačiji pristup estetskoj medicini u kojem se kombiniraju prirodne metode poput biorezonance. Rado odlazi na Med Contour koji kombinira s limfnom drenažom i Arosha tretmanima, ali je njezin stav prema prihvaćanju starenja jasan: „Glumica mora nekada ostarjeti, jer kako će inače ostvariti ulogu zrele žene.“

Nataša Janjić

Kada sam prijateljicama rekla da imamo intervju s tobom rekle su: „Lako je njoj reći da neće ništa operirati, a što će operirati.“ Padne li ti ipak ponekad na pamet da nešto operiraš, ispraviš, korigiraš ili pak promijeniš?
Shvatila sam da imam toliko posla baveći se svojim duhovnim i emotivnim stanjima, da o sebi toliko učim i pokušavam naučiti, da se bavim odnosima prema drugima i kako biti blag prema sebi, da se uistinu ne stignem baviti svojim izgledom na takav način. Trudim se vježbati, održavati kondiciju u vremenu gdje smo svi pomalo ovisni o prijevoznim sredstvima ili vezani za sjedilačka radna mjesta, volim se dotjerati i biti u trendu, a s godinama sam prihvatila sve svoje nedostatke kao svoje posebnosti. Zadovoljna sam svojim izgledom i ne vidim što bi me učinilo boljom i ljepšom od onog što mi je namijenila majka priroda i genetika. Pubertet je davno prošao i ovakvu su me prihvatili i svi koje volim. Što mi preostaje nego živjeti u miru s tim?

Koje je tvoje mišljenje o blagodatima estetske medicine?
Na estetsku medicinu gledam kao na psihološko sredstvo za usrećivanje. Rezultati nisu uvijek sjajni, to moramo priznati. Nažalost, rijetki to rade delikatno i tek kao mali doprinos prirodnim ljepotama i zdravlju. Ali estetska medicina usrećila je mnoge ljude, a tko zna, možda i sama dođem u neke godine i faze kada mi zatreba. Zasad zdrava ne bih pod nož i još uvijek volim svaku svoju boru.

Nicole Kidman je poznata po brojnim estetskim zahvatima, a unatoč tome ostvarila je zapažene uloge i još je uvijek tražena glumica. Koje je tvoje mišljenje o tome?
Nicole je sjajna glumica, no imala je period kada je izgledala strašno i neprepoznatljivo, pretjeravši s estetskim korekcijama i filerima, što se odrazilo i na tome da nije više bila ni upotrebljiva kao glumica. Sada je našla pravu mjeru, naglasila je ljepotu i usporila starenje i ponovno je na vrhu, što potvrđuju brojni novi projekti i nedavna nominacija za Oscara.

#sve su #moje 💖 #sunday #brunch

A post shared by Natasa Janjic (@nanulananula) on

Složi nam idealnu ženu od poznatih žena. Čije bi bile noge, čija usne, čiji nos, grudi, oči itd.?
Noge Petre Dugandžić, usne Ivane Roščić, nos Larise Navojec, grudi Ane Maras Harmander, zubi Ive Mihalić, guza Lane Gojak…

Tko je po tebi najljepša hrvatska glumica, a tko glumac?
To je najteže pitanje. Ne znam. Ne kategoriziram ih po ljepoti nego po talentu, osobnosti, tu jednostavno nisam realna.

A tko je po tebi najljepša svjetska glumica, a tko glumac?
Cate Blanchett i Charlize Theron, Robert Downey Jr.

Pročitajte još i ...