Nova generacija inovativnih anti-age proizvoda – ovaj ima preporuku dermatologa

Kada je riječ o zdravlju i njezi kože, većina nas ima jednu ključnu želju – ublažiti ili zagladiti bore. Iako smo svjesne da su one sasvim normalna pojava i sastavni dio života, čini se da se čitava kozmetička industrija, kao i estetska medicina, udružila i svim snagama pokušavaju smisliti načine kako da ih smanje ili, još bolje – ponište.

Iako velik dio situacije s borama ovisi o našoj genetici, dobra je vijest da puno možemo napraviti sami. Pogotovo ako reagiramo na vrijeme i posvetimo se prevenciji. A to ćemo najbolje napraviti koristeći kvalitetnu i ciljanu kozmetiku koju ćemo uvrstiti u našu svakodnevnu beauty rutinu. U nastavku predstavljamo upravo takav proizvod čiju su učinkovitost potvrdile i naše ugledne dermatologinje, okupljene u žiriju natječaja Estetica Premium Product 2023. Naime, upravo su njega proglasile najboljim u kategoriji Najbolja anti-age inovativna formulacija prema izboru dermatologa.

SoME® Skincare + PRP tretman

 

Some Skincare® + PRP Tretman prvi je koncept koji spaja dermokozmetički pripravak za kućnu upotrebu s dermatološkim tretmanom u liječničkoj ordinaciji. SoME® Skincare serum moguće je obogatiti plazmom iz vaše vlastite krvi. Ovakav, potpuno prirodan proizvod za njegu kože, ujedinjuje najnovija tehnološka dostignuća dermokozmetičke industrije i sve veću želju za personaliziranim tretmanima koji će svakoj osobi donijeti maksimum benefita. Ovaj inovativni koncept posebno oduševljava dermatologinje, koje od svoje anti-age kozmetičke rutine uvijek traže korak više, jer osim poboljšanja teksture kože, PRP pruža i snažan učinak na ublažavanje znakova starenja te smanjenje vidljivosti hiperpigmentacija.

U nastavku pročitajte dojmove dermatologinja, članica žirija ovogodišnjeg izdanja natječaja Estetica Premium Product.

 

Izv. prof. dr. sc. Marija Buljan

“PRP jedan od meni najdražih tretmana u dermatologiji, bez obzira radi li se o liječenju dermatoloških bolesti (poput različitoh bolesti vlasišta i kože) ili o čistom antiage tretmanu. Pojavom SoMe Skin care linije popunjena je niša onih koji svoj dermokozmetički tretman (PRP ili neko drugi tretman, poput lasera, peelinga idr…) mogu nadopuniti i pojačati primjenom seruma koji sadrži njihov vlastiti PRP. Posebno formuliran serum sadrži prirodne sastojke i hijaluronsku kiselinu te postiže stabilnost trombocita u proizvodu tijekom  čak 90 dana, ali je proizvod potrebno držati u hladnjaku”, pojasnila je dr. Marija Buljan.

Prim. dr. sc. Ružica Jurakić Tončić

“SoMe Skincare® + PRP tretman odlična je inovacija, doista fantastičan serum koji se odlično nadopunjuje uz PRP tretmane. Postiže odlične rezultate i nastavlja procedure započete u dermatološkoj ordinaciji”, rekla je dr. Jurakić Tončić.

 

Dr. sc. Jelena Meštrović Štefekov

“Preparat za kućnu upotrebu koji sadrži plazmu iz vlastite krvi čiji je cilj nastaviti i pojačati učinak profesionalnog dermatološkog PRP tretmana napravljenog u ordinaciji. Potpuno prirodan proizvod koji spada u kategoriju visoko profesionalnih, personaliziranih tretmana koji potiču snažnu regeneraciju kože i produkciju kolagena čime preveniraju i korigiraju znakove starenja kože”, zaključila je dr. Meštrović Štefekov.

 

 

Pročitajte još i ...