Otkrili smo kako se riješiti bora na vratu i dekolteu te smanjiti podbradak!

Prestižni španjolski brend čije se djelotvorne formule baziraju na ekskluzivnim kompleksima aktivnih sastojaka – Skeyndor, predstavio je novitet posvećen borbi protiv bora i znakova starenja na području vrata, dekoltea i podbratka – Global lift V-SHAPE .

Regija koju nije jednostavno pomladiti

S obzirom na to da je riječ o posebno delikatnoj regiji – koja je tanja od kože na ostatku tijela, ima manje žlijezda lojnica te je suha, mnogo je podložnija i bržem gubitku kolagenih i elastičnih vlakana, a posljedično i pojavi dubokih, vertikalnih bora.

Dermatolozi se slažu i da je riječ o regiji koju nije nimalo jednostavno pomladiti – manjak žlijezda lojnica dovodi do sporijeg cijeljenja nakon estetskih zahvata, osobito nakon kemijskih pilinga i ablativnih lasera, što smanjuje spektar mogućnosti koje su nam dostupne u anti-age medicini. Upravo iz tog razloga svako nas neinvazivno rješenje posebno raduje, a novitet brenda Skeyndor ljestvicu je postavio zaista visoko.

Snažan učinak liftinga

Tretman je kreiran u sklopu linije Global Lift,  koja se temelji se na [ProGEN™in] anti-age tehnologiji s učinkom liftinga i učvršćujućim djelovanjem protiv starenja, a tretman se izvodi kod kuće – i to 15 dana uzastopno, ujutro i navečer.

Poznato je kako s godinama konture lica počinju opadati i počinjemo gubiti savršeni V-oblik lica koji smo imali u mladosti, a nakon 40-e situacija se dodatno pogoršava. Borba protiv utjecaja gravitacije na lice tada nam postaje prioritet i to je jedan od najčešćih estetskih problema na koji se žale žene nakon što ugase 40 svjećica na torti.

Na starenje vrata i dekoltea utječu brojni faktori

Dodatno, zbog položaja glave uslijed neprestanog gledanja u mobilne uređaje, dolazi do opuštanja mišića vrata i gubitka elastičnosti kože na tom području, pa zbog toga dolazi do pojave bora, nabora i obješene kože. Ta je pojava poznata i kao tzv. Tech neck ili tehnološki vrat, a Skeyndor nam donosi fenomenalno rješenje usmjereno upravo na ovaj delikatni dio tijela.

V-Shape Lifting Home Care predstavljen je kao rješenje za nesavršenosti koje se pojavljuju na vratu, podbratku i dekolteu. Poboljšava čvrstoću, elastičnost i smanjuje pojavu bora na vratu. Djelovanje ove snažne formule je potkrijepljeno testovima učinkovitosti, koji pokazuju da tretman djeluje na smanjenje bora do 18%, a osim toga – 3 sata nakon aplikacije koža djeluje 24% čvršće i revitalizirano.

Moćni serum ublažava čak i duboke bore

Kombinacija 3 proizvoda u ovom tretmanu – V-Shape Anti-Gravity Serum, V-Shape Anti-Gravity krema i V-Shape maska za konturiranje, djeluje na brojne znakove starenja na vratu i dekolteu, kako bi učinak bio optimalan. Istovremeno podiže i trenutno zateže tretirano područje, učvršćuje tanku kožu vrata, definira “oval” lica, vidno smanjuje volumen podbratka te minimizira pojavu novih bora i nabora na koži.

Prvi je korak nanošenje Antigravity seruma, antigravitacijskog seruma s učinkom liftinga koji redefinira konture vrata i dekoltea. Ovaj će serum učvrstiti kožu, smanjiti utjecaj gravitacije, ublažiti mlohavost i opuštanje kože te ublažiti vertikalne i duboke bore nastale zbog gubitka čvrstoće.

Aktivni sastojci kojima duguje učinkovitost su prije svega ProGEN-in tehnologija (u kombinaciji s kremom), ali i zatezajući aktivni sastojci, hidrolizirani proteini soje, arapska guma, ekstrakt curry drveta, aminokiseline i lizati probiotika.

Krema s “antigravitacijskim” učinkom

Drugi korak u tretmanu je Antigravity krema, učvršćujuća krema protiv bora koja ublažava posljedice tehnološkog starenja na vratu i dekolteu. Ova će krema vratu dati dugotrajan efekt zatezanja, učvrstiti kožu, balansirati zrelu kožu te reducirati bore na vratu i dekolteu.

U njenom se sastavu, osim ProGEN-in tehnologije, nalaze i ekstrakti monaškog voća (Luo Han Guo), Jambu, zobi, trolisnice (Menyanthes), Alaria alge, lupina, afričkog đumbira te derivat vitamina C. Za postizanje optimalnih rezultata potrebno je nanositi serum i kremu dva puta dnevno, ujutro i navečer, tijekom 15 dana uzastopno.

Istaknite konture lica i smanjite podbradak!

Tretman se završava Maskom za konturiranje – ova hidrogelna kompresijska maska ​​za konture lica i bradu s učinkom zatezanja, stanjuje konturu ovala i smanjuje pojavu podbratka.

Trenutno zateže i podiže tretirano područje. Koristi se jednom tjedno, nakon seruma, a prije kreme i mora se obavezno držati 20-25 minuta. U njenom se sastavu nalaze Glaucin, hijaluronska kiselina, kolagen, ekstrakti guave i lufe te provitamini A i E.

Izvrsna je vijest da vam Skeyndor uz kupnju Global lift V-SHAPE lifting kompleta poklanja ROLER ZA MASAŽU.

Proizvode za pomlađivanje vrata i zatezanje podbratka potražite na Skeyndor prodajnim mjestima ili OVDJE.

Pročitajte još i ...