Ovo su serumi s najvećom koncentracijom hijalurona – plump učinak zagarantiran

Hijaluronska je kiselina jedan od omiljenih aktivnih sastojaka kozmetičke industrije za kojom luduju žene diljem svijeta. Svoju popularnost može zahvaliti iznimnoj hidratantnoj moći pa će se i stručnjaci složiti da nema boljeg sastojka za opskrbljivanje kože vlagom. Iako u svom nazivu ima riječ ‘kiselina’, njezino djelovanje nije nimalo agresivno i odgovara baš svakom tipu kože, čak i onoj najosjetljivijoj.

Hijaluronska kiselina na sebe može vezati do tisuću puta više vlage od svoje težine pa stoga ne čudi da je upravo ona proglašena svetim gralom hidratacije. Kožu će napuniti vlagom, popuniti konture te zagladiti bore i linije. Budući da na sebe veže vodu, održava elastičnost lica te djeluje i na tonus i ujednačenost tena.

Iako danas gotovo da nema kozmetičkog proizvoda bez hijaluronske kiseline, najučinkovitiji i najkoncentriraniji su serumi koje je dobro nanositi ujutro i navečer, kao dio skincare rutine. Najbolje ga je nanijeti na čisto lice, prije hidratantne kreme. Tako ćete svojoj koži osigurati dubinsku hidrataciju i najbolje upijanje hranjivih sastojaka iz vaše redovite njege, a lice će biti popunjeno, glatko, svježe. Jednom rječju – plump efekt kakav ste oduvijek željele.

U nastavku donosimo neke od najboljih seruma s hijaluronskom kiselinom koji će vas oduševiti.

Caudalie Vinosource-Hydra SOS Thirst Quenching Serum

Caudalie Hyaluron Serum

Ovaj serum preporuča se u situacijama kada je vaša koža posebno suha, kada zateže i donosi osjećaj nelagode. Cijeli dan kožu lica opskrbljuje vlagom i zaglađuje borice nastale od isušenosti. Blagi citrusni miris pružit će vam posebnu ugodu, a važno je reći da je 97% sastojaka ovog malog čuda u bočici – prirodnog porijekla.

 

Kiehl’s Vital Skin Strengthening Super Serum

Bestes Hyaluron Serum von Kiehl's

Kroz kombinaciju “11kDa” hijaluronske kiseline i adaptogenog biljnog kompleksa koji pojačava njezino djelovanje, ovaj serum ima senzacionalan učinak. Pobrinut će se za maksimalnu hidrataciju, a licu će donijeti svježinu i blistavost. Nadahnut je azijskim ritualima ljepote pa je odličan i za layering s drugim serumima i kremama.

 

Filorga Hydra-Hyal Hydrating Plumping Serum

Ovaj serum superlagane teksture sadrži čak pet različitih vrsta hijaluronske kiseline. Zajedničkim snagama brinu o hidrataciji epidermisa, ali i o ublažavanju znakova starenja. Ispitivanja su pokazala da već nakon prvih nanošenja ovaj serum podiže udio hijaluronske kiseline u koži za čak 58%.

La Roche-Posay Hyalu Serum B5

 

U ovoj maloj plavoj bočici nalaze se čak tri aktivna sastojka koji odlično brinu o vašoj koži, pružaju joj elastičnost i čvrstoću. To su vitamin B5 koji kožu umiruje i regenerira, zatim hijaluronska kiselina koja popunjava kožu te madecassoside – molekula ekstrahirana iz biljke Centella Asiatica koja usporava učinke starenja. Serum je odličan i za mladu i za zrelu kožu, a odlično ga podnose i najosjetljiviji tipovi kože.

 

 

Pročitajte još i ...