Tretman od 15 minuta rješava spuštene očne kapke i nepravilnosti na koži

German actress and model Diane Kruger poses for H.Stern Rock Season 2014 collection., Image: 201818057, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Balawa Pics

U poliklinikama estetske medicine i kirurgije uređaji nove generacije koji u svega 15-ak minuta ostvaruju nevjerojatne rezultate postali su nezaobilazni dio ponude. Plasmage je upravo jedan od takvih čudotvornih uređaja kojim se uspješno može ukloniti višak kože na gornjim kapcima, različite kožne izrasline i pigmentacije.

U korak sa svjetskim novitetima ide i Poliklinika Milojević, a dr. Nikola Milojević otkrio nam je sve prednosti Plasmage uređaja.

Plasmage ure¦Ĺaj
Plasmage uređaj

„Noviteti poput ovog iz dana u dan pokazuju nam koliko je neinvazivna estetska medicina napredovala. Plasmage je posljednji takav uređaj nove generacije dostupan u Poliklinici Milojević na koji smo iznimno ponosni. Iz aparata s kojim se izvodi ovaj tretman doslovno izlazi ‘mala munja’ koja toliko brzo zagrijava tkivo da ono nema vremena ni ‘spržiti se’, nego samo ispari i topi se pred našim očima i nestaje višak kože na gornjim kapcima, podižu se i otvaraju oči; tope se i nestaju madeži, fibromi i pigmentacija“, objasnio je dr. Milojević.

dr. Nikola Milojević
dr. Nikola Milojević

Tretmani ovim suvremenim aparatom neinvazivni su i služe za podizanja očnih kapaka, uklanjanje bora, ožiljaka, strija, madeža, keloida, fibroma, za uklanjanje raznih nepravilnosti na koži, kao i viška kože. Aparat djeluje tako što stvara niz sitnih točkica na koži koje su okidači za trenutačnu reakciju – tkivo se učvršćuje, podiže, preoblikuje i obnavlja.

Iznimna preciznost uređaja

„Komparativna prednost Plasmage aparata jest da se zbog preciznosti može djelovati na ona područja na kojima je teško primijeniti druge instrumente, poput lasera ili radiofrekvencije“, dodaje dr. Milojević, pojašnjavajući kako Plasmage radi na principu frakcijske plazme i ima iznimnu preciznost te mogućnost određivanje snage aparata pri tretiranju određenih problema.

Kapci prije i poslije
Kapci prije i poslije

Vrijeme oporavka je kratko, a rezultati zapanjujući, ističe dr. Milojević. Uz ovaj novi uređaj problemi poput spuštenih očnih kapaka, koji su se nekoć rješavali isključivo kirurškim metodama, danas su jednostavno i učinkovito rješivi za svega 15-ak minuta.

Pročitajte još i ...