Holivudski tretman u poznatoj poliklinici – za manje od 1000 kuna

Ni najučinkovitiji sastojci uvršteni u savršeno osmišljene formule dermokozmetičkih preparata ne mogu dati sve od sebe ako koža nije besprijekorno očišćena. Dakle, ako ste investirali u skupu kremu ili serum, a pritom vam je na licu zadebljali rožnati sloj, aktivne supstancije neće prodrijeti do dermisa pa ni vaš novac, zapravo, nije optimalno iskorišten.

Koža je aktivni organ koji se stalno mijenja pa se i taj sloj mrtvih stanica (u kojem se nalaze pore žlijezda znojnica i otvori lojnih žlijezda) stalno ljušti, no iz perspektive njege kože – nedovoljno.

Omiljeni piling Kim Kardashian

Mnogo mogu učiniti kemijski i mehanički pilinzi, a u Poliklinici Bagatin – koja je prošle godine proglašena najboljom dermatološkom poliklinikom u Europi – klijentima je na raspolaganju hit tretman Black Peel.

U Poliklinici Bagatin koriste dermokozmetičke preparate brenda Reviderm, koji se ondje mogu i kupiti – uz stručno savjetovanje

Nazvan još i holivudski piling – jer su ga u svoju njegujuću rutinu uvrstile brojne zvijezde, među ostalima i Kim Kardashian i Angelina Jolie – ovaj se tretman čišćenja bazira na laseru i pasti od ugljena, a namijenjen je postizanju porculanskog tena, smanjenju pora, ublažavanju nepravilnosti te mlađem i zdravijem izgledu kože.

VISIA – kompletan uvid u stanje kože

U poliklinici Bagatin u njegovu se djelotvornost uvjerila i naša pacijentica čija je koža lica najprije pregledana uređajem VISIA. Jedinstvena analiza pomoću naprednog digitalnog sustava omogućuje kompletan uvid u stanje kože i potkožja, što pomaže u određivanju potencijalnih problema i njihovom sprječavanju prije nego li se razviju i postanu vidljivi na površini. Analiziraju se bore i pore, pigmentne i krvožilne promjene, posljedice UV oštećenja, prisutnost bakterija, tekstura…

Voditeljica poliklinike Kristina Ukalović snima lice pacijentice uređajem VISIA

Rezultati prikupljeni VISIA sustavom pomoći će u stvaranju prilagođenog i individualnog programa tretmana lica za svakog klijenta, kojem uređaj odredi i dob prema stanju kože – uspoređujući rezultate s osobama istog godišta, spola i tipa kože iz velike baze podataka.

Vrhunska stručnost prije svega

Pacijentici – čija je koža toliko dobro njegovana da joj je VISIA odredila osam godina manje nego što zaista ima – nalaze je protumačila Kristina Ukalović, voditeljica poliklinike, kozmetologinja i licencirana edukatorica.

Njezin nas je studiozni pristup oduševio: detaljno je i vrlo stručno objasnila promjene koje se događaju u koži – i zbog kojih uzroka – a onda preporučila optimalan plan njege koji uključuje tretmane i preparate prilagođene stanju kože pacijentice. Njezin je pristup problematici baziran na dugogodišnjoj edukaciji i želji za personaliziranom pristupu svakom klijentu.

Analiza kože i potkožja

„Nekad nam se stoga dogodi da osobi koja je došla na tretman naprosto kažemo – on nije za vas. Nije sve stvar profita, naš je krajnji cilj zadovoljan korisnik i zato sva svoja znanja ulažemo u dovođenje kože u balans“, otkriva zaljubljenica u svoj posao, uvijek maksimalno posvećena Kristina Ukalović, ujedno zastupnica dermokozmetičkog brenda Reviderm.

Black Peel – tretman protiv mitesera

Nakon analize uslijedio je Black Peel, prije kojeg je pacijentici dobro očišćeno lice, a nanijeta je i enzimatska krema koja otvara pore kako bi efekt bio optimalan.

Nanošenje enzimatske kreme koja otvara pore kako bi tretman laserom bio još učinkovitiji

Kako djeluje tretman? Mikročestice ugljena koje se nalaze u crnoj Carboxi pasti bogatoj mineralima imaju dvostruki učinak: čestice ugljena uvlače se u pore i istovremeno privlače energiju lasera.

Dr. Martina Šarec Ivelj: tretman Black Peel

„Laserska se zraka apsorbira u crnoj boji i po principu mikroeksplozija iz kože izvlači pigment. To rezultira mehaničkim čišćenjem lica, uklanjanjem mitesera i otvaranjem pora – odnosno smanjenjem njihova promjera“, objasnila nam je dr. Martina Šarec Ivelj, spec. opće i subspec. plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije.

Nova doza kolagena

Tretman nije bolan, ali može uzrokovati blago neugodan osjećaj, koji neki uspoređuju s tretmanom laserskog odstranjivanja dlačica. I crvenilo koje se može pojaviti je blago – i vrlo brzo nestane pa nikakav oporavak nije potreban.

A s obzirom na to da laser djeluje na unutarnje slojeve kože (bez oštećenja površinskog sloja), potiče i prirodnu proizvodnju kolagena i hijaluronske kiseline zbog čega su rezultati tretmana s vremenom sve bolji i bolji. Nakon Black Peela s lica su uklonjene mrtve stanice pa je koža čišća i zaglađenija, pore i pigmentacije su smanjene, a upale ublažene.

Tekstura je poboljšana, a na licu se odmah pojavi glow efekt, koji do punog izražaja dođe otprilike tri dana nakon tretmana. Za tu su blistavost, uz aktivni ugljen, zaslužni vitamini B3 i B5, aminokiseline i morski minerali koje sadržava maska.

Nakon tretmana slijedi blaga njega s umirujućim Reviderm Silver sprejom, koji u sebi sadrži umirujuće čestice srebra… I holivudski sjaj je tu – čak i ako ne izlazite ni na kakav crveni tepih.

Uz to, tretman je u Poliklinici Bagatin na Black Friday akciji., tijekom koje se na laserski piling Black Peel i VISIA analizu kože ostvaruje 67 % popusta! Ovaj ćete paket tako – umjesto 1800 kuna – platiti samo 600 kuna.

Pročitajte još i ...