Potpuno prirodna metoda pomlađivanja

PRP terapija (Platelet Rich Plasma) ili u prijevodu plazma bogata trombocitima podrazumijeva pomlađivanje vlastitim matičnim stanicama. Ovo je revolucionarna metoda pri kojoj liječnik upotrebljava malu količinu naše vlastite krvi koja služi za obnovu kože i potkožnog tkiva. Pomlađivanje krvnom plazmom potpuno je prirodna metoda i pravi novitet u svijetu estetske medicine.

Krv se vadi iz vene i stavlja u posebnu centrifugu koja estrahira plazmu punu faktora rasta i matičnih stanica koje imaju stimulacijski i hidratacijski efekt na kožu te poboljšavaju lokalnu mikrocirkulaciju I stimuliraju proces obnove kože. Takva se plazma nakon 10 minuta injektira u lice, dekolte, vrat i ruke kroz tanke iglice.

labs2-030-en-pic-3

Tretman krvnom plazmom namijenjen je svima onima koji imaju umornu i suhu kožu koja je izgubila elastičnost te svima koji žele usporiti prirodan proces starenja. Izvrsni rezultati pokazali su se u korekciji neujednačene pigmentacije kože. Tretirati se može cijelo lice, obrazi, nazolabijalne bore, podočnjaci te vrat i dekolte, odnosno sva područja na kojima je koža posebno tanka i osjetljiva. Tretman je bezbolan i brz, netoksičan, hipoalergen te ne zahtijeva vrijeme oporavka.

Dr. Jeannette Gjurić, direktorica i suvlasnica Poliklinike Sinteza iz Zagreba, osmislila je inovativnu uslugu pomlađivanja i revitalizacije kože na potpuno prirodan način. ANR ili Absolutely Natural Rejuvenation tretman je koji pomoću biorezonance, PRP tretmana i ekskluzivne, organske kozmetičke linije Dr. Stribor na 100 posto prirodan način pomlađuje kožu i postiže dugotrajne rezultate u regeneraciji i revitalizaciji kože lica.

100 posto prirodna metoda

Ova metoda učinkovito uklanja bore i nepravilnosti te potiče proizvodnju kolagena na 100 posto prirodan način. Tretman je namijenjen umornoj i suhoj koži koja je izgubila elastičnost i svima koji žele usporiti proces starenja, a izvrsni rezultati pokazali su se i u korekciji neujednačene pigmentacije kože. Tretirati se mogu cijelo lice, obrazi, nazolabijalne bore, podočnjaci te vrat i dekolte, gdje je koža posebna tanka i osjetljiva.

„Pri tretmanu se koristimo vrhunskim BICOM aparatom za biorezonancu koji na tonik za lice prenosi modulirane frekvencije za regeneraciju kože putem specijalnih elektroda. Najbitniji dio tretmana je pomlađivanje vlastitom plazmom PRP (Platelet Rich Plasma). Na taj način koži lica vraća se vitalnost te ona postaje mekša, elastičnija i vidljivo mlađa”, otkrila nam je dr. Jeannette Gjurić.

dr. Jeannette Gjurić
dr. Jeannette Gjurić

U Poliklinici Milojević pomlađivanje plazmom vrše pomoću Endoret PRGF tehnologije. PRGF-Endoret (Plasma Rich In Growth Factor-Endogeneus Regenerative Technology) jedini je tretman plazmom koji ima licencu u Europskoj uniji za pomlađivanje kože, i to zato što ne uključuje leukocite. Rezultati pomlađivanja kože bolji su, a nuspojave su puno manje. Ovako estrahirana plazma sadrži faktore rasta koji imaju biološku aktivnost stimulacije i ubrzanja regeneracije tkiva. Kad god nam se dogodi ozljeda, naše tijelo upućuje trombocite i različite stanice u to područje i stimulira proces koji pomaže u obnovi oštećenih tkiva. Isti proces može se primijeniti i na koži jer ovakav tretman može pomoći u regeneraciji kože i smanjenju bora, stimulirajući ponovnu sintezu kolagena. Na taj se način usporava starenje kože, a istovremeno se mogu ispraviti različite nepravilnosti na koži, kao što su hiperpigmentacije i ožiljci.

U Poliklinici Bagatin koristi se Cellular Matrix metoda renomirane tvrtke Regen Lab koja je sigurna, učinkovita i dugotrajna, te ono najvažnije – omogućuje najveću koncentraciju matičnih stanica, faktora rasta i trombocita. Cellular Matrix koristi sinergijski učinak dva vrijedna sastojka: neumrežene hijaluronske kiseline i plazme bogate trombocitima. Kombinacija ova dva sastojka daje jedinstvenu formulu koja briše bore i hidratizira kožu.

Pročitajte još i ...