Poznata glumica Marija Borić prirodnom metodom pomladila lice

Marija Boric i dr. Jeannette Gjuric

Jeste li znali da postoji 100% prirodna metoda koja bez botoxa i filera savršeno regenerira i pomlađuje lice vrat i dekolte, a osmislila ju je hrvatska liječnica?

Već duže vrijeme uspjeh ANR metode česta je tema razgovora, posebice kada je riječ o neinvazivnim anti-age tretmanima. Navedeni akronim dolazi od naziva Absolutely Natural Rejuvenation, što u prijevodu znači „potpuno prirodno pomlađivanje“. Riječ je o anti-age metodi koju je osmislila direktorica i suvlasnica zagrebačke Poliklinike Sinteza, dr. Jeannette Gjurić, specijalistica anesteziologije s dugogodišnjim iskustvom i iscrpnim poznavanjem tradicionalne kineske medicine i medicinske estetike, što su discipline za koje se usavršavala kod svjetski poznatih stručnjaka.

„Često iskazana želja naših pacijenata bila je u potpunosti prirodan način pomlađivanja kože. Razmišljajući o tome i prateći najsuvremenije trendove, oblikovala sam ovu uslugu, jedinstvenu u svijetu, kojom želim našim pacijentima ponuditi mogućnost potpuno novog načina rejuvenacije kože lica. Rezultati su zapanjujući već kod prvog tretmana. Bore i nepravilnosti na licu nestaju, a potiče se proizvodnja vlastitog kolagena“, izjavila je dr. Gjurić.

Zahvaljujući novoj metodi doktorice Gjurić, napokon su i zaljubljenici u prirodne tretmane dobili jedinstvenu priliku da uklone bore i hiperpigmentacijske mrlje te da potaknu proizvodnju kolagena na svim dijelovima lica, vrata i dekoltea na zaista prirodan način.

Jedna od zaljubljenica u ovu prirodnu metodu je i glumica Marija Borić. Budući da je tretman idealan za vraćanje sjaja i svježine lica, Marija se s punim povjerenjem prepustila u ruke dr. Gjurić.

Marija Borić i dr. Jeannette Gjruić
Marija Borić i dr. Jeannette Gjurić

„Posljedice višesatnih i iscrpljujućih snimanja najviše se primjećuju upravo na koži, zbog čega je ANR izvrsna metoda koja Mariji vraća blistavost kože“, kazala je dr. Gjurić, dodajući kako za pomoć pri postizanju prekrasnog izgleda i očuvanja mladolikosti lica koristi vrhunski BICOM aparat za biorezonancu. Aparat prenosi modulirane frekvencije za regeneraciju kože pomoću specijalnih elektroda – na taj se način mjere odstupanja od normalne frekvencije stanica kože. Aparatom za biorezonancu nanovo se uspostavljaju normalne frekvencije, čime se olakšava pravilno funkcioniranje tih stanica.

„Uz biorezonancu, ključan je dio tretmana pomlađivanje vlastitom plazmom ili PRP (Platelet Rich Plasma). Na taj se način koži lica vraća vitalnost te ona postoje mekša, elastičnija i vidno pomlađena“, zaključuje doktorica Gjurić.

Pročitajte još i ...